• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Takılmıyorum canım da bazen beni delirtiyor.. Bugün normal şakalaşırken tek bir lafımdan sorun çıktı bir saat onunla uğraştım ters ters cevaplar ne oldu diyorum soğuksun diyorum ne alaka diyor ağlayacağım bir gün sinirimden hep alttan alan ben oluyorum..

SAdece görüntü olacaklar da evlendikten sonra onlardan kıymetlileri olmayacak bak gör..

sevgilimle onun pazarlığı yapıyorum valla evlendikten sonra kıymete binmeyecekler keserim seni yolarım seni diyorum bakalım :27::27:
etle tırnak ayrılmaz ama
ben zaten onun ailesine karşı aşırı mesafeliyim
davetlerini kabul bile etmiyorum kendi düğününüzü kendiniz yapın dediklerinden beri :19:

sevgilimle onun pazarlığı yapıyorum valla evlendikten sonra kıymete binmeyecekler keserim seni yolarım seni diyorum bakalım :27::27:
etle tırnak ayrılmaz ama
ben zaten onun ailesine karşı aşırı mesafeliyim
davetlerini kabul bile etmiyorum kendi düğününüzü kendiniz yapın dediklerinden beri :19:

Valla canım sen hiç yorma kendini bu konularda ona bırak o anlasın.. Neden öyle dediler acaba maddi açıdan mı yoksa istemiyorlar mı ?

üzülmem canım ya alıştım :27::27:
ama bu eylül veya ekimde olacak yani başka olur yanı yok bunun
artık düğün salonu fln tutmak lazım her yer doluyormuş 1 sene önceden :27:

ehh iyi bakalım o zaman senin istedigin gibi olur inşallah herşey :16:

Takılmıyorum canım da bazen beni delirtiyor.. Bugün normal şakalaşırken tek bir lafımdan sorun çıktı bir saat onunla uğraştım ters ters cevaplar ne oldu diyorum soğuksun diyorum ne alaka diyor ağlayacağım bir gün sinirimden hep alttan alan ben oluyorum..

sen de onun tek lafından sorun çıkarıyorsun ama bazen :1: ufak şeyler bunlar kuzum kafana takma, daha önce de demiştim saana uyuyunca geçiyor onların ıskıntısı, yarına bişey kalmaz :34:

sen de onun tek lafından sorun çıkarıyorsun ama bazen :1: ufak şeyler bunlar kuzum kafana takma, daha önce de demiştim saana uyuyunca geçiyor onların ıskıntısı, yarına bişey kalmaz :34:

inşaAllah hayırlısı canım bakalım ben geçen size sormuştum ya bayramda olur mu diye
ondan sonra sevgilime dedim onunda kafasına yattı
tarih de hoşuma gitti 7.10.2014
o nedenle gelip size de söyleyim duanızı alayım dedim
ailemin tamam deyip demediğini de haber veririm :)

Seninle konuşmak iyi geliyor bana canım sağol =) Evet doğru bende bazen takıyorum :1::1: uyuya kaldı zaten ama o yarın görür arkadaşımla iftara dışarı çıkıcaz geç yazayım da merak etsin aklı bende kalıyor ben evde olmayınca:27::27:

kendi düğünlerini kendileri yapmışlar
oğulları da kendi düğününü kendi yapacakmış
erkek adam böyle yaparmış

Söyleyiş tarzları biraz yanlış ama şimdilerde herkes kendi düğününü kendi yapıyor canım.. Durumları çok iyiyse yardım etmezlerse o zaman ayıplarım yalnız..

inşaAllah hayırlısı canım bakalım ben geçen size sormuştum ya bayramda olur mu diye

inşallah güzel haberle gelirsin bizeee :31:

hayırlısı olsun canım inşallah sizin için, gönlünüze göre olsun inşallah :16:

Seninle konuşmak iyi geliyor bana canım sağol =) Evet doğru bende bazen takıyorum :1::1: uyuya kaldı zaten ama o yarın görür arkadaşımla iftara dışarı çıkıcaz geç yazayım da merak etsin aklı bende kalıyor ben evde olmayınca:27::27:

heehh işte bak böyle şeyler yap aklını başına getir onun en güzeli :27: yaşasın kadınların dayanışması ve kardeşliği :kkk: :52::52:

Söyleyiş tarzları biraz yanlış ama şimdilerde herkes kendi düğününü kendi yapıyor canım.. Durumları çok iyiyse yardım etmezlerse o zaman ayıplarım yalnız..

maddi durumları iyi canım babasında jeep var annesinde iphone5 var fln ama
maddi durumları bizim düğünümüze yok sadece :)

inşallah güzel haberle gelirsin bizeee :31:

inşaAllah tesekkür ederimmm canım :116:

KIZLAR
biz nişanda bohçalarımızı kendi kazandıgımız paralarla yapalım diyoruz
sabun süsleyip satmaya başlıyoruz alıcı çıkarsa :1:
aklınızda olsun etrafınızda sözlenen nişanlanan olduğunda :1:

:54::54::54:

gördüm canım da malum benmn ortada söz nişan hiç bişey yok, ama ellerine saglık çok güzeller, alıcınız bol olur inşallah :16:

inşaAllah canım ya para kazanırız umarım :17:
aklınızda olsun sadece

Hukukçudan tertemiz sabunlar :1:
düğün sezonu da geliyor hazır :1::1:

zaten facede sayfa acacagım blog da acacagım :17:
toptancıya gidip eksiklerimi tamamladıktan sonra

inşaAllah canım ya para kazanırız umarım :17:
aklınızda olsun sadece

Hukukçudan tertemiz sabunlar :1:
düğün sezonu da geliyor hazır :1::1:

zaten facede sayfa acacagım blog da acacagım :17:
toptancıya gidip eksiklerimi tamamladıktan sonra

dersleri ihmal etme de bu arada önce mezuniyet :34:

hayırlısı olsun canım inşallah sizin için, gönlünüze göre olsun inşallah :16:

heehh işte bak böyle şeyler yap aklını başına getir onun en güzeli :27: yaşasın kadınların dayanışması ve kardeşliği :kkk: :52::52:

Ben hatayı nerde yapıyorum canım biliyor musun? Kendimi geri çekemiyorum.. O bana kızsın kavga edelim mesaj atmaz çeker kendini ben deliye dönerim o susunca fakat ben yerden göğe kadar da haklı olsam cevaplıyorum mesajlarını çekmiyorum kendimi kestirip atamıyorum sonra gönlümü alıyor o uyuyor huzurlu bir şekilde ben yine deliye dönüyorum.. Mesaj atmıyor halbuki evde elleme ne yapıyorsa yapsın konuşmak isteyen yazar ama aklım onda sürekli elimde tel mesaj geldiği an saniyesine cevap yazıyorum.. Ben iletişimi koparmıyorum o koparıyor..

Birde şimdi bir bayan konu açmış ordan görünce aklıma geldide özel günler umurunda değil.. Bana bir kere hediye aldı daha.. Mayısta doğum günümdü ben çalışmıyorum ama ona hediye parası denkleştirdim alacaktım o ne dedi bu sene es geçelim ikimizinde durumu yok.. e sen çalışıyorsun ama senin var ki.. Sevgililer gününde de almadık.. Yılbaşında da ben aldım o almadı.. Hediyeye mi takıyorsun diyeceksiniz belki de ama hayır değil düşünmüyor umursamıyor.. Geçen avm de geziyoruz kolyeler öyle güzel ki baktım dedim ya hiç mi görüp özenmiyorsun bana almak istemiyorsun yada kıyafet bu onun üzerinde güzel durur demiyorsun dedim.. Hayır dedi evden işe işten eve gezmiyorum bile dedi.. Israr edince de sen fazla film izliyorsun diyor bana.. Çok kırılıyorum.. Gerçekten kötü hissediyorum..

maddi durumları iyi canım babasında jeep var annesinde iphone5 var fln ama
maddi durumları bizim düğünümüze yok sadece :)

inşaAllah tesekkür ederimmm canım :116:

KIZLAR
biz nişanda bohçalarımızı kendi kazandıgımız paralarla yapalım diyoruz
sabun süsleyip satmaya başlıyoruz alıcı çıkarsa :1:
aklınızda olsun etrafınızda sözlenen nişanlanan olduğunda :1:

Peki ya ev canım ev alınacak mı size ?

Ben hatayı nerde yapıyorum canım biliyor musun? Kendimi geri çekemiyorum.. O bana kızsın kavga edelim mesaj atmaz çeker kendini ben deliye dönerim o susunca fakat ben yerden göğe kadar da haklı olsam cevaplıyorum mesajlarını çekmiyorum kendimi kestirip atamıyorum sonra gönlümü alıyor o uyuyor huzurlu bir şekilde ben yine deliye dönüyorum.. Mesaj atmıyor halbuki evde elleme ne yapıyorsa yapsın konuşmak isteyen yazar ama aklım onda sürekli elimde tel mesaj geldiği an saniyesine cevap yazıyorum.. Ben iletişimi koparmıyorum o koparıyor..

Birde şimdi bir bayan konu açmış ordan görünce aklıma geldide özel günler umurunda değil.. Bana bir kere hediye aldı daha.. Mayısta doğum günümdü ben çalışmıyorum ama ona hediye parası denkleştirdim alacaktım o ne dedi bu sene es geçelim ikimizinde durumu yok.. e sen çalışıyorsun ama senin var ki.. Sevgililer gününde de almadık.. Yılbaşında da ben aldım o almadı.. Hediyeye mi takıyorsun diyeceksiniz belki de ama hayır değil düşünmüyor umursamıyor.. Geçen avm de geziyoruz kolyeler öyle güzel ki baktım dedim ya hiç mi görüp özenmiyorsun bana almak istemiyorsun yada kıyafet bu onun üzerinde güzel durur demiyorsun dedim.. Hayır dedi evden işe işten eve gezmiyorum bile dedi.. Israr edince de sen fazla film izliyorsun diyor bana.. Çok kırılıyorum.. Gerçekten kötü hissediyorum..

benim sevgilim de ilk paragrafta yazdıgın gibi canım
takma kafaya ya inan kafaya takarak bir şey elde edemezsin :ssz:

Back
X