- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #12.481
Ya ikinci paragraf ?
ikinci paraf senin sözlünün yontulması gerektiğini anlatıyoor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ikinci paragraf ?
ikinci paraf senin sözlünün yontulması gerektiğini anlatıyoor![]()
Yontulmayacağına göre ben oturup halime yanayım o zaman![]()
yontarsın sen zamanlaaa![]()
Valla canım baktım yontamıyorum al derim o utansın aaa![]()
aman aman finallere gece gündüz calısacagım bu dönemi ya gececegim ya da gececegim baska yolu yok
bizimkiler kurbana tatil ayarlamadan benim bunları düşünmem plana sokmam lazım o nedenle :)
bi de sevgilimin para biriktirmesi lazım mecbur önceden planlamaya calısıyoruz![]()
Ah işte bende demek çok isterdim![]()
Allah yardımcınız olsun canım o zaman
sen kendine güvenmiyorken ben neden güveneyim sana![]()
Olsun sen yine de güvenDün ne güzel mutluydum aman ya
Kv beni eve göndermiyordu bir ara
![]()
ohhhh ne güzel ne güzeeeel![]()
ohhhh ne güzel ne güzeeeel![]()
amin canım sağol
Namaza basladın mı:)
Aileler gerçekten önemliymiş canım umarım böyle devam ederve size de nasip olur inşallah
![]()
Kızlar birde bir şey sormak istiyorum çok mühim değil ama merak ediyorumBenim sözlümün kız kardeşi var benden 5 yaş küçük t anıştığımızdan beri abla diyor ona lafım yok ama artık söz oldu.. Gezerken ona abi bana abla deyince biz sanki kardeş gibi oluyoruz gibi geliyor.. Ben mi yanlış düşünüyorum bilemedim:26:
amin canım aminnnnntez zamanda inşallaaaah
hımmmm :26: sen "yenge" demesini mi istiyosun?
Aslında evet çünkü sözden sonra anne baba denmeye başladı ciddiyete döktük.. Öte yandan hep ablası olsun istemiş ve gerçekten beni sevdiğini biliyorum o yüzden de acaba bırakayım ne derse desin mi diyorum zaten kalkıp da ona söylemem hoş =)
Kızlar birde bir şey sormak istiyorum çok mühim değil ama merak ediyorumBenim sözlümün kız kardeşi var benden 5 yaş küçük t anıştığımızdan beri abla diyor ona lafım yok ama artık söz oldu.. Gezerken ona abi bana abla deyince biz sanki kardeş gibi oluyoruz gibi geliyor.. Ben mi yanlış düşünüyorum bilemedim:26:
sözlüne bi çıtlat konuyu olmazsaaa![]()
abla desin canım daha samimi bir ifade
sevgilimin kızkardeşi de benden 4 yaş küçük bana abla der sağolsun
O biliyor söyledim ona o da hak verdi söyle o zaman dedi e bende ölsem söylemem sen söyle dedim ama nerdeee:26: söz akşamı uğurlarken gel öpeyim yengecim dedi ama gerisi gelmedi =)
o zaman şöyle yapabilirsin, hani birisiyle konuşurken mesela kendinden küçük biriyle, cümlenin sonunda "ablacım" dersin ya, sen de o şekilde onla konuşurken hep cümleni "yengecim" kelimesiyle bitir..
örnek:
Lily: nasılsın yengecim, iyi misin? gibiiböle böle alttan alttan alır mesajı belki :)
Hmm evet bak bu olabilir canım ama o Lily abla diye bitiriyor cümleyi ona karşılık yengecim diyemem ki ben :26: