- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #12.941
seviyorum ben çocukları yaa
sana da bolca nasip olsun o zamaaan
yok yaa öyle demeyelimmçevreme bolca nasip olsun, bana eger ilerde istemeye karar verirsem bir tane olsun yeter
1 tanecik miii
sen de bendensinn
en güzel çocuk komşunun çocugudur valla, ben sürekli ilgi isteyen bir varlıkla uzun süre yaşayamamya annemın bana yakın olması lazım ki arada ona bırakıp kafa dinleyim ya da 1 tane olur kendi kendine tekerlenir büyür
he heeee
tekerlenip büyüsün iştee
oyyyyyy büyük gün deseneee
menüyü alalım canım, nelerde karar kılındı
Aynen canım ay alt tarafı sarma sardım her yerim ağrıyor yerken iyi de
Yoğurt çorbası, tas kebabı, pilav, Fırında kaşarlı patates, soslu tavuk, yaprak sarması, havuç tarator, erse salatası birde sütlü irmik tatlısı
Canım sıkkınyani bilmiyorum ki sinirli desen değilim de. Sevgilim içinde sevmediğim kız da olan 7 - 8 kişilik grupla fotoğraf cekinmişler toplu. Sırf o kız var diye taa bilmem nerden hatırası olmasın mı yani. Kabullenmeye çalısyorm.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İyide canım zaten orada beraberler bunu biliyorsun yeni birşey değil ki anlıyorum birden görünce bozuldun ama durum bu zaten:26:
Yok ben görmedim. Sevgilim söylerdi. Ya insan yine de kötü oluyo işte. Düşünsene adının geçmesine tahammül edemezken aynı karede yer alıyolar
Aynen canım ay alt tarafı sarma sardım her yerim ağrıyor yerken iyi de
Yoğurt çorbası, tas kebabı, pilav, Fırında kaşarlı patates, soslu tavuk, yaprak sarması, havuç tarator, erse salatası birde sütlü irmik tatlısı
Sizin ilişkiniz bu şekilde tatlım yani yanlış anlama beni herkes kendi doğrusunu kendi hayatını yaşar elbette.. Siz kız erkek arkadaşı olabilir diyorsunuz bu şekilde yaşıyorsunuz ben hayır olamaz diyorum böyle yaşıyorum.. O yüzden bu duruma alışman gerek artık.. Her yeni haberde böyle üzmemelisin kendini..
vayy vayy vay gözlerime inanamıyorum bu saatte ceren burdatabi ağır misafirler olunca
menüde çok güzel benimde gelesim geldi
Canım sıkkınyani bilmiyorum ki sinirli desen değilim de. Sevgilim içinde sevmediğim kız da olan 7 - 8 kişilik grupla fotoğraf cekinmişler toplu. Sırf o kız var diye taa bilmem nerden hatırası olmasın mı yani. Kabullenmeye çalısyorm.
Günaydın seleen. Selen dicem sana. Alıstım ya :) napıyosunn
canım üzme kendini, sevgiline güvenin tam, ne olmuş resimde beraberlerse ki çok doğal bu durum aynı yerdeler sonuçta
yansıtma bence sevgiline bu durumu
Burcu de ama yaa
iyiym canım benim baş belasıyla mesjlaşıyoruz kafası dank etti heralde sabah sabah msj atmış bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?