- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #13.201
oha diyorum başka da bişi diyemiyorum... bu insanlar keşke ana-baba olmasalarmış.. zaten olamamışlar da...
Nasıl anne bana bunlar böyleKendi evlatlarını nasıl bu hale getirebilirler Önce üstlerine düşeni yapıp oğullarını evlendirip sonra yaşasınlar hayatlarını terbiyesizler..
Ailen ciddi mi bu konuda canım:26: Yani gerçekten istemiyorlar mı çok kötü olur öyleyse sevgilinin ne suçu var ki:26:
Sen bekarsın da ondan
çok şükür canım hem de ne düzelme Allah bozmasın ilgi manyağı yapıyor beni dünden beri
hayır yani bünye çok alışkın değil fire vereceğim
Nurdan da geliyormuş buraya hepsi gelsin de toplaşalım
Beddua etmek istemyorum ama ister istemez kendinize harcamak istediginiz paradan hayir gelmesin dedim
Ne kdr kendimi tutmaya calissam da icimden dedim
Sevgilim daha mezun degil
İnsaatta calisayim diyor iyi para veriyolarmis burda insaata
Ben istemiyorum guvenli degil ya sana bisey olursa diye
Seni kacircam diyo deli
hee bak o doğruönce bi iş bulmam lazım ama onu bi halledeyim sonra gelsin gezmeler
canım acaba seni istemiyorlar da böylece onun senden vazgeçecegini, en azından düğünü engelleyecegini mi düşünüyorlar ki :26: yoksa ben hala bi anne babanın bunu diyebilecegine inanmak istemiyorum
o mezun olana kadar bi bekleyin de bakalım o zaman, sonrası Allah kerim be canım, güzel bi iş bulursa eger krediyle falan yaparsınız kendi düğününüzü, olmaz mı :26:
hee bak o doğruönce bi iş bulmam lazım ama onu bi halledeyim sonra gelsin gezmeler
canım acaba seni istemiyorlar da böylece onun senden vazgeçecegini, en azından düğünü engelleyecegini mi düşünüyorlar ki :26: yoksa ben hala bi anne babanın bunu diyebilecegine inanmak istemiyorum
o mezun olana kadar bi bekleyin de bakalım o zaman, sonrası Allah kerim be canım, güzel bi iş bulursa eger krediyle falan yaparsınız kendi düğününüzü, olmaz mı :26:
Aynen canim bi de sevgilimin halini dusun
Bi para bulsa evden ayrilacak ev tutacak
Ama parasi yok ailesi zaten normalde harclik vermez ki
Okul zamani ayda verdikleri 500 lira batiyo onlara
Bi de sevgilimden kyk sini istemisler
O da vermemis bana lazim diye
Bi de ondan kiyamet koptu
Sevgilimin 300 lirasina tenezzul ediyolar
Maasli memur insanlar..
Erkekler babalarina benzer die
Ailesi boyle die
İstemiyolar
Armut dibine duser diye
Ben de teyzeme blof attim ya kacarim ya da sevdigimden hamile kalirim gorursunuz gununuzu dedim :26:
Blof ama yapacagimdan degil korksunlar diye
baya korkmuş demek kibir daha küsmeden önce 2 kere düşünür iyi olmuş
nurdan mı geliyormuşne zaman geliyormuş
Nurdan da geliyormuş buraya hepsi gelsin de toplaşalım
baya korkmuş demek kibir daha küsmeden önce 2 kere düşünür iyi olmuş
nurdan mı geliyormuşne zaman geliyormuş
bence sen kaçır onu o ailenin elinden
doğru canım bende inşaat sektöründeyim hiç güvenli değil, tamam parası iyi ama işte
bence siz sırf onlara inat nikahtan evlenin mesele kavuşmak değil mi..
vallaha mı geliyor musun nurdan ne iyi olur hep beraber ne kaynatırız
Beni de maddi durumumuz cok iyi diye istemiyolar zaten
Bizi cok kınıyolar durumumuz iyi luks yasiyoruz diye
Yahu senin etin ne budun ne sen jeep e biniyosun
Beni kinamaya ne hakkin var
Benim babam jeep e binmiyo be
Ben sevgilime senden baskasina varmam ben seni beklicem dedim
O zaman herşeyi yoluna koyup buraya da gelirsin canım bekleriz
:
O zaman herşeyi yoluna koyup buraya da gelirsin canım bekleriz
Bazıları da tam tersi olur ama.. Babasından ilgi göremez kendisi daha ilgili daha iyi olur ben yaşadım benim ailem yaşamasın ister.. Hem zaten sevgilin de ailesini istemiyor ki olmadı görüşmezsiniz:26:
İş bulunca dedin ya
Aman canim ya insaata asla izin veremem ben hukukcuyum biliyom oralarda hic guvenlik olmadiini
Ama parasi cok
Ailen seni bana vermeyecek diyo ben sevgilimi hic boyle gormedim mahfolmus yikilmis resmen
Sirf nikahtan evlenmeyi dusunuyorum ben zaten benim ablam vefat ettigi icin
Kararsizim calgili cengili dugun yapma konusunda
Ama ailem
Tek cocuk kaldim simdi
Tek muratlari benim
Her sey guzel olsun istiyor
Sevgilim de aileme hak veriyor
Ben olsam ben de kizimi vermem baban hakli diyor
Benim param yok pulum yok ailem yok diyor
Ben de seni birakmam senden baskasina varmam dedim
ceren resmen durduk yere ortalıgı karıştırdı yaa
daha ben iş bulacam daaa oraya gelecem de, bir süre daha beklemek gerekebilir sanırım
baya baya kompleks yapmış o zmaan onlar bu durumuama ne kadar çirkin bir yaklaşım yaa
kendi imkanlarınızla yaparsınız canım düğünü sen hiç üzülme, ama sevgilinin bi şekilde işe girip okuldaki son dönemini onlara hiç muhtaş olmadan bitirmesi laızm işte :26: çok fazla dersi var mı, yani eger boş günü varsa part time iş bulabilir sanki :26:
inşallah canım neden olmasın
baya baya kompleks yapmış o zmaan onlar bu durumuama ne kadar çirkin bir yaklaşım yaa
kendi imkanlarınızla yaparsınız canım düğünü sen hiç üzülme, ama sevgilinin bi şekilde işe girip okuldaki son dönemini onlara hiç muhtaş olmadan bitirmesi laızm işte :26: çok fazla dersi var mı, yani eger boş günü varsa part time iş bulabilir sanki :26:
inşallah canım neden olmasın
Canım:26::26: O zaman sakın yapma bunu.. tamam sevgilin önemli elbette ama aileni boynu bükük bırakma bak ablanda vefat etmiş başın sağolsun.. Sende herşeyi istemek hakları elbet evlenirsiniz siz bakma öyle dediklerine sevenleri ayıracak değiller ya ama nikahtan kaçıp gitme sakın..
ama fenamı oldu canım bir cafede oturup yüz yüze dedikodu yapmaya benzer mi burası
İs ariyor zaten insaate girecem dedi musaade etmedim
Lcwaikiki de calisacak sanirim
Dersi cok fazla degil ama devam zorunlulugu varmis
Ankarada kalamam diyo kiralar pahali asgari ucretle para biriktiremem diyo
Para biriktirmem lazim diyo
Ne yapacagimizi sasirdik
Okulu memlekete yatay gecis yapsam diyo
Ne dersin?
Bizim memlekette de univ var
Aman canim ya insaata asla izin veremem ben hukukcuyum biliyom oralarda hic guvenlik olmadiini
Ama parasi cok
Ailen seni bana vermeyecek diyo ben sevgilimi hic boyle gormedim mahfolmus yikilmis resmen
Sirf nikahtan evlenmeyi dusunuyorum ben zaten benim ablam vefat ettigi icin
Kararsizim calgili cengili dugun yapma konusunda
Ama ailem
Tek cocuk kaldim simdi
Tek muratlari benim
Her sey guzel olsun istiyor
Sevgilim de aileme hak veriyor
Ben olsam ben de kizimi vermem baban hakli diyor
Benim param yok pulum yok ailem yok diyor
Ben de seni birakmam senden baskasina varmam dedim
Aynen zaten o kadar alışmışım ki size konuşmayı özlüyorum resmenKendi arkadaşlarımdan daha yardımcı oluyorsunuz bana
Ben sevgilimden baskasina varamam :26:
Siz benim boyle gorundugume bakmayin ben deliyimdie biraz
Kara sevdaliyim caktirmiyo olabilirim ama
Bekleyecegim iste mezun olsun isi otursun para biriktirsin ailemin istedigi dugunu yapsin diye
Ama sevgilim ben bekleyemem diyo
Dayanamiyorum aile olmak istiyorum senle cocugumuz olsun baba olmak istiyorum diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?