Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Yapma yawwww :85::85:
Arkadaslariyla evde kaliyor ama kusura bakma s...fsiz arkadaslari dogru durust kira odemiyor
4 kisiler her ay biri ya da ikisi odemiyor
Boyle olunca atilmamak icin sevglmle diger cocuga kaliyo kira
5 kurus parasi kalmyo kira fatura derken
Ki artik ailesi para gondermeyecek
Okul harcini nasil odeyecek :26:

işte okul harcını ödemek için ağustos ayında çalışması lazım ki alacagı maaşla harcı yatırsın eylül ayında
ev konsuunda da şuan nerde kalıyor bilmiyorum, kirasını da bilmiyorum ama benim bir arkadaşım dikmen de eve çıktı, kızılaya dolmuşla 10 dk mesafede, 450 tl kirası var, sorumluluk sahibi bir arkadaşını bulsa da çıksa kiraya orda hiç olmazsa kira konusunda net rakamını bilir sıkıntı yaşamaz

iş konusunda da canım lcw da çalışacagına bir kafede garsonluk gibi bişey düşünmez mi, yine asgari ücret alır ama hiç olmazsa bahşişleri olur, bu arada daha çok para kaznamış olur, o zaman biriktirebilir belki :26:

Benim ailem onceden erkek tarafinin gucu yetmezse biz yapariz derdi
Simdi niye boyle sevgilime yol yakinken bu isten donun demis annem anlamadim :26:

Evet canim su okulu bi bitireydi :26::26:

Son düzenleme:
ceren resmen durduk yere ortalıgı karıştırdı yaa

daha ben iş bulacam daaa oraya gelecem de, bir süre daha beklemek gerekebilir sanırım

ben oraya kadar gelirim, ondan sonra yok sevgilime diyemedim, aman sözlüm izin vermedi, benim nişan laışverişim vardı derseniz burdayı talan eder sizi bulurum ama ona göre

gel canım gel kapımız açık her zaman
yok yok biz sana zaman ayırmaz mıyız hatta bizim delilerle tanışırsın hep beraber ayar verirz onlara

Hahaha yok canım o kadar da değil ben çıkarım gerçi sizin için nasıl yalan uydururum bilmiyorum bu siteye üye olduğumu da bilmiyor

Aynen canım bende öyle kalkınca bile buraya giriyorum hemen Ben de sizi iyiki tanımışım

o yuzden bi sakinleşsin ve okuluna odaklansın, onun o hırsını gören annen baban da eminim kararlarından dönerler

Para olmadan nasil okuyacak o donemi bilmiyorum :26:
Part time iste. Aldigi para yetmez part time da az veriyolar
Full time lazim
Devam zorunlulugu varmis o derslerde :26:
Oy oy

gel canım gel kapımız açık her zaman
yok yok biz sana zaman ayırmaz mıyız hatta bizim delilerle tanışırsın hep beraber ayar verirz onlara

bari atarlı olmadıgım bir güne denk gelsin de paralamıyım oglanları sonra

Hahaha yok canım o kadar da değil ben çıkarım gerçi sizin için nasıl yalan uydururum bilmiyorum bu siteye üye olduğumu da bilmiyor

hee valla orası beni hiç ilgilendirmez ben tehditimi yaptım

Para olmadan nasil okuyacak o donemi bilmiyorum :26:
Part time iste. Aldigi para yetmez part time da az veriyolar
Full time lazim
Devam zorunlulugu varmis o derslerde :26:
Oy oy

derslerinden arta kalan zamanlarda sürekli çalışır, bide dedigim gibi bahşişli olan bi yer olursa daha da rahat eder

beni adamdan saymıyonuz mu siiiz

oyy kıyamam öğretmenim aklımızdasın tabi

Benim ailem onceden erkek tarafinin gucu yetmezse biz yapariz derdi
Simdi niye boyle sevgilime yol yakinken bu isten donun demis annem anlamadim :26:

canım şuan okulunz önemli ona odaklanın birbirinizden de para pul yüzünden vazgeçecek değilsiniz ailenize de bunu aşılayın, vazgeçin demek ne kolay ailelere

ayy benimkide bilmiyor demem asla bi yalan buluruz ortaklaşa

yaşlarımız da yakın değil ki dersaneden falan diyeyim

Bende yalanlar sıkıntı oluyor yalan söyleyemiyorum ona ama bunu bende söylemem aaa şimdi o kadar konu açtım çekiştirdim görür falan

ben aranızdaki para muhabbetini bilemem canım, kimisi o konulara hiç girmez kiminin cuzdanı ortaktır :26: sen daha iyi bilirsin kabul eder mi etmez mi

sevgilime dedim ankaraya don okulunu bitir ben yanindayim dedim
Bakalim ne diyecek
Bekliyorum cevap canim

Tabi vazgececek degiliz beklerim ben onu :85:

hele bi sakinleşsin daha da salim kararlar verir, biraz daha sabır mecbur kuzum, vardır bunda da bir hayır

olabilir

Aman zaten erken evlenelim diye annesi babasi yapsin dugunu diyorduk
Aman yapmasinlar
Aman bunlar bi omur basimiza kakar
Aman ben onlarin parasina kalmadim
Biz birbirimize yeteriz!!
Para da biriktiririz dugunumuzu de yapariz!!!

Aman zaten erken evlenelim diye annesi babasi yapsin dugunu diyorduk
Aman yapmasinlar
Aman bunlar bi omur basimiza kakar
Aman ben onlarin parasina kalmadim
Biz birbirimize yeteriz!!
Para da biriktiririz dugunumuzu de yapariz!!!

Allah yardımcınız olsun canım valla varlık içinde yokluk resmen bu:26:

sevgilime dedim ankaraya don okulunu bitir ben yanindayim dedim
Bakalim ne diyecek
Bekliyorum cevap canim

Tabi vazgececek degiliz beklerim ben onu :85:

Selamlaar. Canım üzüldüm öncelikle. Umarım herşeey yoluna girer. Sen sevgilim sabancıda ceo demedin mi ya :) şaka mıydı o. İnanmıştım ben :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…