- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #13.281
Pollyanna tarafın tutmuş yine bugün![]()
oruca yeni niyetlendim ya ondandır, susuzluk arttıkça bende içimdeki polyanna ölüyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oruca yeni niyetlendim ya ondandır, susuzluk arttıkça bende içimdeki polyanna ölüyor![]()
sen doktora git aklından çıkmış olsun bu durum, ama ben öyle bişey olacagını sanmıyorum gönlünü ferah tut yani
töbe de kız şaka başka bişey olmasın sonrahem biraz kabullen kaderi, musahele etme artık, bak sen böyle yaptıkça hep bi aksilikler çıkıyor, demek ki böyle olması gerekiyor
![]()
ama doğru demiş ki nurdanımm...
lokucum, farkındaysan sen bi an önce evlenmek istedikçe hep bişeyler çıkıyo...
demek ki erkenden evlenmek sizin için hayırlı değil, bi de bu açıdan bakmaya çalış olaya..
ama doğru demiş ki nurdanımm...
lokucum, farkındaysan sen bi an önce evlenmek istedikçe hep bişeyler çıkıyo...
demek ki erkenden evlenmek sizin için hayırlı değil, bi de bu açıdan bakmaya çalış olaya..
İkinci Pollyannamız![]()
İkinci Pollyannamız![]()
teşekkürler canımcım![]()
![]()
kadere inanırım valla kuzum ben, hem insanın ölecegi ve evlenecegi tarih belliymiş asla şaşmazmış, o yuzden kabullenmek lazım böyle şeyleri diye düşünüyorum![]()
burcumun en temel özelliğidir iyimserlik![]()
Kadere elbette bende inanırım canım ama pek iyimser değilimdir :26:
valla benim ruh halime göre değişir ama genel olarak iyimserimdir, yoksa çok acı çeker insan bence gerek yok![]()
Tıpkı benim gibi desene en mutlu anlarımda bile en ufak birşeyden huzursuz olup o günümü mahvedebiliyorum ki en sevmediğim huyumdur bu:26:
Çok mutlu oldum. Haberleri okudum :)) taktiklerin işe yarıyor anlasılan. Allahım huzurunuzu artırsın :)
Ay canım o beni çoğu halimi görmüştür o yüzden rahatım o konuda![]()
sağolasın canım benim amin
benim pek değil :18: bi ara ablamlarda kalmıştık sabah işe kaldırdım onu bi öyle görmüştür, yoksa diğerleri hep bakımlı![]()
Beni gördü canım yeterince artık çok rahatım onunlayken![]()
erken kalkmışsın canım hayırdırbu saatlerde burda birilerini görmeye alışkın değilim
![]()
yok canım şaka mı![]()
Maalesef değil uykum yoktu dizi izliyorum 5ten beri![]()
sen uyku düzenini baya bozmuşsun canım beramazandan sonra düzene sok bence yoksa işe girersen çoook zorlanırsın
![]()
Uff hiç sorma canım sözlümde kızıyor bu durumaama uyuyamıyorum ki yatsam da anlamıyor o yattığı gibi uyur ben döner dururum 3 4 saat direndiğimi bilirim :26: