• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

sen doktora git aklından çıkmış olsun bu durum, ama ben öyle bişey olacagını sanmıyorum gönlünü ferah tut yani :34:

töbe de kız şaka başka bişey olmasın sonra :20: hem biraz kabullen kaderi, musahele etme artık, bak sen böyle yaptıkça hep bi aksilikler çıkıyor, demek ki böyle olması gerekiyor :34:

Pollyanna tarafın tutmuş yine bugün:33::33:

ama doğru demiş ki nurdanımm...

lokucum, farkındaysan sen bi an önce evlenmek istedikçe hep bişeyler çıkıyo...

demek ki erkenden evlenmek sizin için hayırlı değil, bi de bu açıdan bakmaya çalış olaya..

ama doğru demiş ki nurdanımm...

lokucum, farkındaysan sen bi an önce evlenmek istedikçe hep bişeyler çıkıyo...

demek ki erkenden evlenmek sizin için hayırlı değil, bi de bu açıdan bakmaya çalış olaya..

teşekkürler canımcım :42: :16:

İkinci Pollyannamız :16::16:

kadere inanırım valla kuzum ben, hem insanın ölecegi ve evlenecegi tarih belliymiş asla şaşmazmış, o yuzden kabullenmek lazım böyle şeyleri diye düşünüyorum :34:

sen uyku düzenini baya bozmuşsun canım be :33: ramazandan sonra düzene sok bence yoksa işe girersen çoook zorlanırsın :27:

Uff hiç sorma canım sözlümde kızıyor bu duruma :53: ama uyuyamıyorum ki yatsam da anlamıyor o yattığı gibi uyur ben döner dururum 3 4 saat direndiğimi bilirim :26:

Uff hiç sorma canım sözlümde kızıyor bu duruma :53: ama uyuyamıyorum ki yatsam da anlamıyor o yattığı gibi uyur ben döner dururum 3 4 saat direndiğimi bilirim :26:

çünkü gecen gündüzün karışmış canım, vücudun tepki veriyor bence :34:
belli bi saatte yatmaya alıştırmalısın kendini, gece hep geç yatarsan sağlığın bile bozulur Allah korusun..

Back
X