• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

nasıl yani canım oruç tutuyor da yemeğe niye kalkmıyor :26:
haklısın ama çok durma üstünde, erkekler bizim kadar aldırış etmez merak etmelere, haber vermelere falan :31:

tutmuyor tatlım.. Şimdi uyandı yine aynı şeyler iyi tamam dedim ya surat yapma diyo yapmıyorum artık ben bu konuyla ilgili birşey sen düşüncemi de hislerimi de biliyorsun tekrara gerek yok yazdım. Sabrımı deniyor resmen

abartıyosun tabiki de yine :1:

yani bu gece buluşma ihtimaliniz varken böle ypması biraz ayıp oluş, ama onun dışında normaldir yaa, yoruluyodur çocuk, oruç oruç çalışmak hiç kolay değil canım benim :34:

sen de sonuçta işten eve geldiğini biliyosun, evde ne gelebilir ki başına :34:

hadi diyelim ki oldu da birden çok hastalandı, sonuçta yalnız değil, ailesi yanında :34: fazla vesvese yapıyosun...

Oruç tutmuyor canım.. Uyumak istemiyor sonra kalkamıyorum diyor yine aynı birde bana kızıyor ben mecburmuyum böyle tel başında beklemeye birde nasıl soğuk konuşuyor zaten artık uyuduğunu anladığım an tek bir mesaj bile atmayacağım bir değil iki değil canım

tutmuyor tatlım.. Şimdi uyandı yine aynı şeyler iyi tamam dedim ya surat yapma diyo yapmıyorum artık ben bu konuyla ilgili birşey sen düşüncemi de hislerimi de biliyorsun tekrara gerek yok yazdım. Sabrımı deniyor resmen

canım bence sen şu haber verme olayını aşmalısın..sürekli bu yüzden sinirleniyorsun..zaten işi belli servisi vs vardır ne olacak ki bikaç sefer unutsa..
işi yorucudur eminim abimden biliyorum vardiyalı çalışıyor oda evde olduğu zamanlar paso uyuyor karısı şikayetçi yani :1:
alttan alıver bu seferlikde :34:

Oruç tutmuyor canım.. Uyumak istemiyor sonra kalkamıyorum diyor yine aynı birde bana kızıyor ben mecburmuyum böyle tel başında beklemeye birde nasıl soğuk konuşuyor zaten artık uyuduğunu anladığım an tek bir mesaj bile atmayacağım bir değil iki değil canım

seninki uykucu demek ki :1: onu böle kabul etcen artık başka çaren yok :1:

ben de öyleyimdir, okuldan gelince 4 gibi falan yatarım, benimkine de yazarım ben uyuyorum diye, sonra bi daha teee akşam yemeğinde kalkıyorum saat 7de 8de falan, o arada benimki de bi sürü arayıp mesaj atmış oluyo :1: bu kadar saat uyunur mu, gece uyuyamıycan, kalk artık falan diye :1:

canım bence sen şu haber verme olayını aşmalısın..sürekli bu yüzden sinirleniyorsun..zaten işi belli servisi vs vardır ne olacak ki bikaç sefer unutsa..
işi yorucudur eminim abimden biliyorum vardiyalı çalışıyor oda evde olduğu zamanlar paso uyuyor karısı şikayetçi yani :1:
alttan alıver bu seferlikde :34:

İyide bir değil iki değil ben sinir olurum böyle uyuyorum de yat zıbar hayret birşey.. Evlendikten sonra boğarım ben bunu bakın söylüyorum şimdiden:41:

seninki uykucu demek ki :1: onu böle kabul etcen artık başka çaren yok :1:

ben de öyleyimdir, okuldan gelince 4 gibi falan yatarım, benimkine de yazarım ben uyuyorum diye, sonra bi daha teee akşam yemeğinde kalkıyorum saat 7de 8de falan, o arada benimki de bi sürü arayıp mesaj atmış oluyo :1: bu kadar saat uyunur mu, gece uyuyamıycan, kalk artık falan diye :1:

ama bak sen haber veriyorsun canım bana da verse sesimi çıkarmam ama nerde gelip faceye bakmaya vakti oluyor bana mesaj atamıyor bak Allahın işine sen

gerçi ben film delisiyim bugün iki film izledim seri filmlerdi çok etkilendim ya süperdi :10:
ama dediğin dizileride izleyeceğim ders çalışma yok zman bol artık :23:

zaman bolsa filme de yeter diziye de :32: gerçi ben bi diziye taktım ki bu ara sorma, her fırsat buldugumda onu izliyorum :53: bitirsem de bi rahatlasam :27:

:54::54::54::54:

evet takıyorum şuan gel ayarlarımı düzelt:27: çok sinirliyim:47:

Yine boş yere takıyorsun diyeceksiniz ama elimde değil takıyorum işte.. Geçen hafta 5de evden işe geldi uyudu haber vermedi ben anladım ama neyse iftara kalkıyor diye üstünde durmadım ama kalkmadı 9 oldu 10 oldu en son merak ettim 11 gibi kardeşine yazdım uyuyormu haber alamadım diye uyanmış o sırada. Mesaj attı hemen bana uyumuşum cart curt. Benim surat beş karış merak ettiğimi biliyor ailesine kızıyor kaldırmadılar diye birde bana kızıyor uyudum diye surat yapıyorsun diye ya dedim niye ona kızayım merak ettim yemeğede kalkmayınca haberde vermiyorsun dedim hak verdi bana özür diledi bir daha olmaz falan.. Bugün yine aynı 5t e eve geldim yazmış ben uyuyordum kalkınca yazdım baktım cevap yok yemeğede kalkmadı saat 12 oldu.. Birde bugün belki dışarı çıkarız diye konuştuk ayıp ama be salak gibi hissediyorum kendimi resmen umurunda değil

bu sefer hem haklısın hem haksızsın :26: yani önceden söylediysen uyurken haber ver diye ve o haber vermediyse haklısın, ama öte yandan düşünüyorum da benm de çok sızdıgım olmuştur, hele ki bütün gün çalışıyor şimdi bir de oruç var, uzanıp da uyuyakalması çok normal, fazla tepki verilecek bişey degil gibi geldi açıkçası :26:

İyide bir değil iki değil ben sinir olurum böyle uyuyorum de yat zıbar hayret birşey.. Evlendikten sonra boğarım ben bunu bakın söylüyorum şimdiden:41:

aman boğma yazık kız yoruluyorlar :27: benimkide çok uyur hemde saniye çekmez hatta bi gün telde konuşurken uyuyakaldı sap gibi kalmıştım..:27: demekki bunlar hep böyle yarın öbür gün evlenince tv karşısında uyuklayan birer kocalarımız olacak maalesef :33:

zaman bolsa filme de yeter diziye de :32: gerçi ben bi diziye taktım ki bu ara sorma, her fırsat buldugumda onu izliyorum :53: bitirsem de bi rahatlasam :27:

:54::54::54::54:

bu sefer hem haklısın hem haksızsın :26: yani önceden söylediysen uyurken haber ver diye ve o haber vermediyse haklısın, ama öte yandan düşünüyorum da benm de çok sızdıgım olmuştur, hele ki bütün gün çalışıyor şimdi bir de oruç var, uzanıp da uyuyakalması çok normal, fazla tepki verilecek bişey degil gibi geldi açıkçası :26:

Oruç yok canım tutmadı ama hep aynı ya artık sıkıldım çokmu zor yatıyorum demek.. Kalkamıyorsun işte..

aman boğma yazık kız yoruluyorlar :27: benimkide çok uyur hemde saniye çekmez hatta bi gün telde konuşurken uyuyakaldı sap gibi kalmıştım..:27: demekki bunlar hep böyle yarın öbür gün evlenince tv karşısında uyuklayan birer kocalarımız olacak maalesef :33:

Biz facede okey oynarken pc başında uyumuştu benim saplığımı düşün birde:53::53: Bende buraya takılırım o zman gözümün önünde olduktan sonra :1:

hangi dizi tatlım :26:

friends :32::32:

Oruç yok canım tutmadı ama hep aynı ya artık sıkıldım çokmu zor yatıyorum demek.. Kalkamıyorsun işte..

Biz facede okey oynarken pc başında uyumuştu benim saplığımı düşün birde:53::53: Bende buraya takılırım o zman gözümün önünde olduktan sonra :1:

belli ki bu adamın bulundugu yerde uyuma problemi var, bunu kabullenip de kafana takmasan daha kolay olmaz mı senin için :26:

Biz facede okey oynarken pc başında uyumuştu benim saplığımı düşün birde:53::53: Bende buraya takılırım o zman gözümün önünde olduktan sonra :1:[/QUOTE]

he yaa yanı başımızda olsunlar da varsın uyusunlar :16:

Son düzenleme:
bence çok iyi fikir :1: boşuna ilişkini de yıpratmamış olursun, biz sana burdan ayar da veririz hem :33:

he yaa yanı başımızda olsunlar da varsın uyusunlar :16:[/QUOTE]

Uykusu bölünmesinmiş uyucakmış yine beyefendi valla sabrımı deniyor benim :47:

Back
X