- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #13.361
[Uykusu bölünmesinmiş uyucakmış yine beyefendi valla sabrımı deniyor benim![]()
bence sen bugün ilgi bekliyorsun tatlım

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[Uykusu bölünmesinmiş uyucakmış yine beyefendi valla sabrımı deniyor benim![]()
adam sanki bara diskoya gidiyomuş gibi tepki veriyorsunevinde yatacak ve uyuyacak yahuu problem yokki bunda
![]()
bence sen bugün ilgi bekliyorsun tatlım![]()
Peki ben ne oluyorum burda eşek başımı. Kaç saattir kalkmasını bekliyorum konuşmak için bir ton laf söyleyip tekrar uyuyor ben neyim
friends![]()
Uykusu bölünmesinmiş uyucakmış yine beyefendi valla sabrımı deniyor benim![]()
adam sanki bara diskoya gidiyomuş gibi tepki veriyorsunevinde yatacak ve uyuyacak yahuu problem yokki bunda
![]()
kuzum bugun işte çok yorulmuştur dolayısıyla çok uyumak istiyordur, yarın bu kadar uyumaz konuşursunuz, alt tarafı bir gun yani, bırak ne hali varsa görsün niye kendini üzüyosun ki![]()
evet ama babayı alıyorum
İyi geceler mesajımı beğenmemiş bende bu kadar oluyor kusura bakma dedim.. Üzüyorum evet biliyorum boş ama öyle yapım öyle o da biliyor bunu bilmesine rağmen hala aynı
bence sen bugün ilgi bekliyorsun tatlım![]()
kuzum bugun işte çok yorulmuştur dolayısıyla çok uyumak istiyordur, yarın bu kadar uyumaz konuşursunuz, alt tarafı bir gun yani, bırak ne hali varsa görsün niye kendini üzüyosun ki![]()
katılıyorum nurdanaa![]()
ayy bunu da bu sitede gördüm millet çok beğeniyormuş..rica etsem bana izlediğin siteyi link atar mısın kuzum özelden şimdi aramayayım takılmayan iyi bi site![]()
katılıyorum nurdanaa![]()
İyi geceler mesajımı beğenmemiş bende bu kadar oluyor kusura bakma dedim.. Üzüyorum evet biliyorum boş ama öyle yapım öyle o da biliyor bunu bilmesine rağmen hala aynı
çok hoşsun cerenim yabende çoğu kez babayı alıyorum boşver takma yarın acısını çıkarırsınız
ama şu konuda haklısın insan özlüyor bekliyr tüm gün konuşacağı o müsait saati olayınca sinir olabilirisn zaman zaman bende de oluyor![]()
Neyse kızlar sizinde başınızı şişirdim
hemen yolluyorum bebegim
kuzum siz haklısınız, insan ilgi bekliyor evet. ben emrahla sizin bu yaşadıgınızı son zamanlarsa hergun yaşıyordum, son 1 ayda belki hiç bana iyi geceler diyerek uyumadı, hep işten eve geçerken bi msj attı, sonra da uyuyakaldıeger böyle bişey olsa çok haklısınız, ama nadir zamanda olan bişey için kafanıza takmayın diyorum sadece
gerçi sen pek kafana takmıyorsun onu baya kabullenmişsin de, yazık cerenim bu kadar ufak bişey için çok üzülüyor
![]()
nasılda çözmüşsün beni canımalıştım valla huzurum olsun yeter diyorum biliyorum seviyor beni küçük şeylere takılmak istemiyorum
ama bizim bu üç senede çok çok nadir konuşmadan uyuduğumuz olmuştur..çok zorda da olsa illa arar gece yada msj atar seni seviyorum demeden uyumadık hiç..yani benim alışkın olduğum haber verme olayı bana zaten baştan beri geldiim ettim demedi ben söylerim hep
aman bu kadarcıkda kusuru olsun herşeyim o benim ya
![]()
daha geçen hafta bi kaşık suda bogacaktın şimdi aşk kelebegi olmuşsunaman dur önce bi maşallah diyim de
![]()
herkesin ilişkisi farklı canım, ben emrahtan haber vermesini bekliyordum o da onu unutuyordu meselabu yuzden çok kavga etmişizdir, insanın zoruna gidiyor ben cereni anlıyorum o sebeple, ama onların çok uzun zamandır süren bi ilişkisi var ve sözlüler artık, ufak şeyleri kafasına takması iyi degil. halbuki hiç ona yansıtmadan kendi kendine zıbarsın ne hali varsa görsün deyiverse ne küs uyumuş olacaklar ne de sevgilisi bunu aklına takmış olacak
büyük olaylar oldugu zaman trip atarsa da ciddiye alınacak
![]()
he ya ben böyleyim işte kin tutamam ki hemen unutuveririm bana iki bebeğim hayatım desin bitti gitti bende ki sinir harpleri![]()
ama işte insan yansıtmadı mı içide soğumuyor ceren anlatmış durumu mecbur yoksa haberi olmayacaktı çocuğun, bu sefer de bizim kız içi içini yiyecekti![]()