- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #13.401
hımmm iyi bakalım. Napim bende işteyim vakit geçsin die uğraşıyorum
aynen bende hiç zaman geçmiyor bugünde
iyisini yapıyorsun canım, bak böylece haklı oldugun mevzuda günlerce aramamana ragmen o aradı ve baya da korkmuş demek kierkeklerin ayarları tuhaf yaa, bi de ben biliyorum ama uygulayamıyorum ya benm ki daha tuhaf
gerçekten ya bize verdiğin bu tavsiyeleri kendinde uygulasan eminim harika bi ilişkin olurduama geç kalınmış değil demekki zamanı var ilerdeki ruh eşine böyle davranırsın canım
eski nişanlımda hiç bir taktigim uygulamam yoktu, zaten gerek de duymadım ne bileyim öyle bişeydi işte oemrahta uygulayacak oldum ama onun da ayarları tuhaftı sorunlu oldugumuz son bikaç yada, ben aman uyusun buna dırdır yapılmaz dedikçe o abarttı ben aman bu sefer haber vermeyi unutmuş nolacak dedikçe o abarttı sonunda benim de patlama noktam oldu işte, her yaptıgı hareketi batar oldu yoksa uygulamaya çalıştım da karşımdakinin mayası bozuktu
Evet cnm 5 te bitiyor
ee tabi canım karşındakinin de hamuru önemli, yoğrulmaya müsait mi değil miemrahın hamuru çürükmüş
onun hamuruna tüküreyim benayy ben hala çok sinirliyim ona neden geçmiyooo :84:
içinde ona karşı az da olsa hislerin kalmış olabilir mi, yoksa sinirin geçmiş olurdu şimdiye :26:
altınla kaplatıp da karşıma çıksa yine de olumlu bişey hissetmem ona karşı canım, bu öyle bişey degilbenim sıkıntım 1 yılımı çaldı benden, eger o olmasaydı hayatımda belki de burhanla hiç bu kadar yakın arkadaş muhabbetine girmeyecektik, şimdiye kadar çoktan olmuş olacaktı, yada belki başkası olacaktı, ama ben o koca kafalı yuzunden evde kös kös oturuyorum şuan, bütün derdim bu yani yoksa benden uzak Allaha yakın olsuın
ohh tabi memurluğun hali bi başkabenimde 7 de
ama canım bunu daha önce de konuşmuştuk, acabalarla olmaz ki..demekki senin kaderinde emrah vardı ve bitti..her şey kısmet burhan senin kaderinde varsa geçen sene de bulurdu seni yada 5 sene sonra bir araya geleceksiniz belkide Allah bilir
Öyle evet çok şükürr
olsun ben yine de sinir oluyorum onadüşünecek başka şeyim yok diye ona sardım sanırım
Canim ozun aydin askerin donmus
Gecmis olsun :116::116:
sende ne var ne yok canım durumlar nasıl :26:
Nolsun canim sevgilim evden ayrildi gece simdilik arkadaslarinda kaliyo
Annem de bizim dememizle ayrilmaz bunlar zaten demis teyzeme
Bakalim zaman ne gosterecek
Sevgilim is ariyor bulunca eve cikacak ins.
evden mi ayrıldı çok üzüldüm yazıklar olsun böyle anne babaya
umarım hemen iş bulurda utandırır ailesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?