- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #13.381
kuzum herşeyi yansıttıgımız zaman da adamlar tarafından ciddiye alınmıyoruz bu seferya da bana bu cins öküzler geldi bilmiyoırum da, uyudu diye de trip atarsan yarın bir gun sana haber vermedigi için trip attıgında aman zaten sen herşeye bi laf buluyorsun der, sen haklıyken haksız duruma düşersin yani sen derken hepimizi kast ediyorum aslında
gerçi ceren de bizi takmadı gitti ama
çok katılıyorum sanaaa
sana demiştim biz aynı düşünüyoruz diye
kuzum herşeyi yansıttıgımız zaman da adamlar tarafından ciddiye alınmıyoruz bu seferya da bana bu cins öküzler geldi bilmiyoırum da, uyudu diye de trip atarsan yarın bir gun sana haber vermedigi için trip attıgında aman zaten sen herşeye bi laf buluyorsun der, sen haklıyken haksız duruma düşersin yani sen derken hepimizi kast ediyorum aslında
gerçi ceren de bizi takmadı gitti ama
Günaydın hatunlaar nasılsınız epeydir uğrayamadım buraya ne var ne yok bakiyimm
günaydın canım bazen rastlıyorum sana diğer topiklerde
Nasılsın cnm ne var ne yok bakiiyimmm :)
iyiyim canım çok şükür sen nasılsınakşam iftara davetliyiz de müstakbel dünürlere ne giysem diye düşünüyordum sende durumlar nasıl ?
Ayy çok heycanlıı :)) etek mi gysen uzunn. Sen bi foto koymuştun yaa. Uzun etekli. Çok beğenmiştmm. Ben de etek almak istiyorum :)
ayy o eteğim benim elim ayağım yazın çok iyi oluyor püfür püfür, altına babetlemangodan almıştım bak istersen yazın çok etek oluyor orda
o etek olmaz canım ya çok günlük kısa etek de giymek istemiyorum yine pantolan yolu gözüktü bana :26:
off çalışmasam alışverişe giderdim bugün, zamanım yok ki hiç
Ben de baktım ama biraz da olsa bol olmasn. Kilolu olduğum için hoş durmuyo. Hani dik çizgili etekler var ya. Ondan olsa mesela. Kotonda vardı ama enine çizgiliydii. Almadm daha şişko olur diye :)
lcw de olabiliyor bazen sen iyisi mi her yere baksenin diyet işi nasıl gidiyor bakalım
Eki Görüntüle 1192786
Benim diyet işi biraz karıştı. Özel günümdeyim. Oruç da yok. Yiyorm biraz :) ama bunu hiissediyorum. Böyle boğazımdan zorla geçiyo gibi ya. Giç yiyesm gelmiyo. Yani kilo almak zor diyenleri anlayabiliyorm. İçi istemiyo heralde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet bu etek zayıf ve uzun gösterir netten al bence rahat bulursun yazdın mı google amcaya
ne güzel işte iştahın azalırsa kilo vermen kolaylaşır, benimde ramazanda gırtlağım açılıyor kilo alacağım diye korkuyorum
İnternettn alısveriş yapamıyorm maleseff. Babam kartı vermiyo internet için. Güveneniyoruz. :/ bakalm artık verir miyim alır mıyım tartı göstercek :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tozlu.com a bak istersen kapıda ödeme var
iyiyim canım çok şükür sen nasılsınakşam iftara davetliyiz de müstakbel dünürlere ne giysem diye düşünüyordum sende durumlar nasıl ?
o kadar haklısın ki canım bizde de böyle işliyor
ben surat yapmayı bıraktım çoğu şeyi alttan alıyorum bakıyorum benim yola gelmiş bi daha ki sefere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?