- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #13.461
takma zaten kuzumm
kendini yıprattığınla kalıyorsun sadece
sen biraz geri çek kendini de o tutuşsun biraz da
takma zaten kuzumm
kendini yıprattığınla kalıyorsun sadece
sen biraz geri çek kendini de o tutuşsun biraz da
Evet ama bu ayarı tutturamıyorum ki ben ya çok üstüne düşüyorum yada surat yapıyorum ortası yok bende
o zaman o ortayı bulmaya çalış kendinde
Şimdilik o yazmadıkça yazmamayla başlayayım bunu yapabiliyorum en azından
Ne yazmış ki
aa doğru bak onu unutmuşumo zaman umut var
Dün biraz düşünmek istedim o yüzden çıktım kızlar kusura bakmayın.. Bugün yine atıştık sonra mesaj attım bu aralar sinirliyim kusura bakma dedim öyle barıştık artık takmıyorum ister uyur ister yazar ister ilgilenmez..
suratına okkalı bi tokat için hala umudum var desene
kuzum kpss açıklanmış bugun, sonuç nasıl :26:
heh bak bu iyidir canım, ama surat asmadan yap bunugel suratı burda bize yap biz seni düzeltiriz, ona hiç bişey deme, zamanla zaten sen bu duruma alışırsın o da düzelir, gül gibi geçinir gidersiniz
Çünkü sorun bende canım bende farkındayım.. Evde uyuyor ben surat yapıyorum ama nasıl anlatsam o an aklımdan neler neler geçiyor bir bilsen:26:
aklına böyle şeyler geldigi zaman ne yap biliyor musun, hani ben geçen gün sana yaptım ya ben sana bu sorunla gelsem bana ne derdin diye onu düşünmesela evde uyuyor ve sen ilgilenmedigini mi düşünüyorsun de ki " nurdan bana geldi dedi ki cerne benim erkek arkadaşım bütün gün çalıştı eve geldi uyuyakaldı ve bana haber vermedi, belki de yorgunluktan sızmıştır oldugu yerde o da olabilir ama ben yine de çok üzüldüm, sence ne yapayım " de. bu sorunun cevabına göre yon ver hareketlerine daha sakin ol bişey söylemeden önce. bi msj mı atacaksın bırak beklesin, ama sen sakin bi msj at, fevri davranma
yada kafanda geçen şeyleri gel biizmle paylaş, ona söylemebi süre sonra hem daha huzurlu bir ilişkiniz olur hem de sen haklı oldugun tripleri atarken daha ciddiye alınırsın
evet zaten işten yorgun gelip uyudum diye surat yapıyorsun diye baya kızdı.. Bende uzun bir mesaj attım ona.. Ben sürekli evdeyim dedim sen işe gidiyorsun kafan dağılıyor ama benim yaptığım hiç birşey yok koca gün evdeyim seni bekliyorum işten gel konuşalım diye onda da sen uyuyorsun bak bugün buluşalım diye konuştuk değil çıkmak konusu bile açılmadı artık kendimi kötü hissetmeye başladım dedim.. Hak verdi bana yarın çıkarız dedi bugün yemeğe gittiler yine çıkamadık yine moralim bozuldu yine kızdı ben ne yapayım diye..
sen de haklısın kuzum ben seni anlıyorum gerçekten, ama onun da elinden gelen bişey yok ki, bütün gün çalışıyor yorgun ve uyuyakalıyor bundan normaş ne var ki :26: sen kendi açından haklısın evet ilgi istiyorsun çünkü bitek onu düşünüyorsun, ama onun düşünmesi gereken fazlaca şey var anladın mıbu seni sevmedigi ya da ihmal ettiginden degil bu, bunu kabullen öncelikle bu adamın yüzüğünü parmagında taşıyorsun yahu ıspata ihtiyacı mı var artık
benim zatı muhterem de evde takmıyor yüzüğüBen bir işe başlıyayım o zaman benim de önceliklerim değişecek canım:26: O yüzük de ayrı mesele zaten unutuyor takmayı:26:
Ben bir işe başlıyayım o zaman benim de önceliklerim değişecek canım:26: O yüzük de ayrı mesele zaten unutuyor takmayı:26:
evde derken canım evde niye taksın ki:26:benim zatı muhterem de evde takmıyor yüzüğü
ben onu mecazi anlamda demiştim canım, yani tapusu sende anlamındaayrıca tabiki değişecek çünkü sen de yorulacaksın, dinlenmek isteyeceksin hiç de uğraşasın gelmeyecek onunla
Mecazi ama takmıyor sonuç olarak unutuyorO günler bir gelse artık
kuzum kpss açıklanmış bugun, sonuç nasıl :26:
onun lafını etsen yine sen kabahatli olacan çünkü napayım unutuyorum elimde degil diyeceko yuzden boşver, şuan tapusu sen de yahu, illa nikah lazım degil tapu için
alandan 75 almışım ya geçen senekiyle aynı
ama umudum var tabi kurum sınav açsa başvuruluyor 70 üstü olunca
senin kaç geldi canım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?