Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Aman sevgilm geçmişte sınavdan :) o da ilaçlarımı sen yaz sana gelen eşantiyonları da ben alırm demiş. O da merak etme o iş bende demiş. Bşy yok. Bide ben sana mühendislik yaz dedim iyiki yazmamıssn demiş. Bu yani :)) abartcak bi durm yokk :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aa doğru bak onu unutmuşum o zaman umut var

suratına okkalı bi tokat için hala umudum var desene

kuzum kpss açıklanmış bugun, sonuç nasıl :26:

heh bak bu iyidir canım, ama surat asmadan yap bunu gel suratı burda bize yap biz seni düzeltiriz, ona hiç bişey deme, zamanla zaten sen bu duruma alışırsın o da düzelir, gül gibi geçinir gidersiniz

Çünkü sorun bende canım bende farkındayım.. Evde uyuyor ben surat yapıyorum ama nasıl anlatsam o an aklımdan neler neler geçiyor bir bilsen:26:

Çünkü sorun bende canım bende farkındayım.. Evde uyuyor ben surat yapıyorum ama nasıl anlatsam o an aklımdan neler neler geçiyor bir bilsen:26:

aklına böyle şeyler geldigi zaman ne yap biliyor musun, hani ben geçen gün sana yaptım ya ben sana bu sorunla gelsem bana ne derdin diye onu düşün mesela evde uyuyor ve sen ilgilenmedigini mi düşünüyorsun de ki " nurdan bana geldi dedi ki cerne benim erkek arkadaşım bütün gün çalıştı eve geldi uyuyakaldı ve bana haber vermedi, belki de yorgunluktan sızmıştır oldugu yerde o da olabilir ama ben yine de çok üzüldüm, sence ne yapayım " de. bu sorunun cevabına göre yon ver hareketlerine daha sakin ol bişey söylemeden önce. bi msj mı atacaksın bırak beklesin, ama sen sakin bi msj at, fevri davranma

yada kafanda geçen şeyleri gel biizmle paylaş, ona söyleme bi süre sonra hem daha huzurlu bir ilişkiniz olur hem de sen haklı oldugun tripleri atarken daha ciddiye alınırsın

evet zaten işten yorgun gelip uyudum diye surat yapıyorsun diye baya kızdı.. Bende uzun bir mesaj attım ona.. Ben sürekli evdeyim dedim sen işe gidiyorsun kafan dağılıyor ama benim yaptığım hiç birşey yok koca gün evdeyim seni bekliyorum işten gel konuşalım diye onda da sen uyuyorsun bak bugün buluşalım diye konuştuk değil çıkmak konusu bile açılmadı artık kendimi kötü hissetmeye başladım dedim.. Hak verdi bana yarın çıkarız dedi bugün yemeğe gittiler yine çıkamadık yine moralim bozuldu yine kızdı ben ne yapayım diye..

sen de haklısın kuzum ben seni anlıyorum gerçekten, ama onun da elinden gelen bişey yok ki, bütün gün çalışıyor yorgun ve uyuyakalıyor bundan normaş ne var ki :26: sen kendi açından haklısın evet ilgi istiyorsun çünkü bitek onu düşünüyorsun, ama onun düşünmesi gereken fazlaca şey var anladın mı bu seni sevmedigi ya da ihmal ettiginden degil bu, bunu kabullen öncelikle bu adamın yüzüğünü parmagında taşıyorsun yahu ıspata ihtiyacı mı var artık

Ben bir işe başlıyayım o zaman benim de önceliklerim değişecek canım:26: O yüzük de ayrı mesele zaten unutuyor takmayı:26:

Ben bir işe başlıyayım o zaman benim de önceliklerim değişecek canım:26: O yüzük de ayrı mesele zaten unutuyor takmayı:26:

ben onu mecazi anlamda demiştim canım, yani tapusu sende anlamında ayrıca tabiki değişecek çünkü sen de yorulacaksın, dinlenmek isteyeceksin hiç de uğraşasın gelmeyecek onunla

benim zatı muhterem de evde takmıyor yüzüğü
evde derken canım evde niye taksın ki:26:

ben onu mecazi anlamda demiştim canım, yani tapusu sende anlamında ayrıca tabiki değişecek çünkü sen de yorulacaksın, dinlenmek isteyeceksin hiç de uğraşasın gelmeyecek onunla

Mecazi ama takmıyor sonuç olarak unutuyor O günler bir gelse artık

onun lafını etsen yine sen kabahatli olacan çünkü napayım unutuyorum elimde degil diyecek o yuzden boşver, şuan tapusu sen de yahu, illa nikah lazım degil tapu için

Valla yaptım canım hemde öyle böyle değil demediğim bütün ne varsa dedim.. Çünkü biz en azından yüzük takalım diye kalkıştık söz işlerine yüzüğü unutmak gibi bir lüksü yok zaten özür diledi artık unutmuyor bende takmam ben gerizekalımıyım bende unutueum dedim Evet tabiki nikah lazım canım

alandan 75 almışım ya geçen senekiyle aynı
ama umudum var tabi kurum sınav açsa başvuruluyor 70 üstü olunca
senin kaç geldi canım :26:

bu seneki sınavda geçenkiyle aynısını almış olman gayet güzel canım kurum sınavları iyi olur da inşallah kurtulursun çalıştıgın yerden

benim 71 geldi 50 bekliyordum yaa ösym şaşırttı beni

neyse gelelim asıl soruyaa, nasıl geçti bu akşam

kızlar yemek çok güzel geçti çok şükür baya güzel ağırlandık bakalım bizde hafta içi çağıracağız kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…