- 16 Ocak 2013
- 1.160
- 25
- 108
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #13.501
ama o kadar yanlışım var ki yine iyi bu puanseninde güzel gelmiş canım demekki çalışsan olacak akşamda çok güzel geçti annesi sağolsun baya hazırlık yapmış, her defasında daha çok ısınıyor iki aile
seninde bu günlerini görürüz inş
kalınsa yüüzk belki rahat etmiyorsundur :26: ben gece uyurken de çıkartmıyordum ki
model de bu yüzüğün taşsız olanıydı, ben rahat kullanabilmek için taş bile istememiştim
Eki Görüntüle 1193632
benimkide haşat oldu 1 sene de ama parlatırız sorun yok
Ben bir işe başlıyayım o zaman benim de önceliklerim değişecek canım:26: O yüzük de ayrı mesele zaten unutuyor takmayı:26:
kızlar yemek çok güzel geçti çok şükürbaya güzel ağırlandık bakalım bizde hafta içi çağıracağız kısmetse
çünkü o yüzük dışarıya karşı alınmış değil, bizim simgemiz bize ait o yuzden takmalı
valla ben banyoda bile takıyorsam onun da çıkarma lüksü yoktu zatenhala da aynı düşünüyorum o yüzük laf olsun diye takılmıyor parmaktan çıkarsa bir daha zahmet edip de takılmasın yani
emin ol değişecek... ben senin sözlünü çok iyi anlıyorum mesela.. ben de okuldan gelince pert oluyorum ve mutlaka uyuyorum gelince...
seni de anlıyorum.. bu tavırların boşlukta olmandan kaynaklanıyor..
mesela geçen sene yaz tatili süresinde ben hep evde olduğum zaman, iyi bi sarmıştım benimkineyarım saat mesajıma cevap gelmese (ki bu arada kendisi çalışıyordu, muhasebeci olduğunu, işinin dikkat istediğini de biliyorsunuz ) sen beni unuttun, sen beni ihmal ediyosun falan diye sıyırmaya başlıyodum
ohhh, çok güzel
ayy ben de geceleri yatarken çıkartırım sanırım yaaa, gece parmaklar şişiyor yaa :26:
Yok çok rahat canım da sanırım alışkın değilim:26: E sözlümün işi ağır zaten iş yerinde yasak ona:26:
ayy ben de geceleri yatarken çıkartırım sanırım yaaa, gece parmaklar şişiyor yaa :26:
iş yerinde takamıyorsa ona bişey demem canım, ama yasak olmayan herhangi bir yerde takmazsa alnının ortasına çakarım yüzüğüki öyle de yaptım ama sen yine de beni örnek alma
O zaman bende öyle yaparım canım zaten şiddete meğilliyim ben
sende evde takmıyormuşsun ama o zaman unutulması normal, önce snein ona örnek olman lazımben banyoya bile onunla giriyorken sen nasıl unutursun diye tribe başlayıp, madem öyle ben de unutuyorum bu yüzüğü bir hafta boyunca demiştim, sen bunu diyemezsin
emin ol değişecek... ben senin sözlünü çok iyi anlıyorum mesela.. ben de okuldan gelince pert oluyorum ve mutlaka uyuyorum gelince...
seni de anlıyorum.. bu tavırların boşlukta olmandan kaynaklanıyor..
mesela geçen sene yaz tatili süresinde ben hep evde olduğum zaman, iyi bi sarmıştım benimkineyarım saat mesajıma cevap gelmese (ki bu arada kendisi çalışıyordu, muhasebeci olduğunu, işinin dikkat istediğini de biliyorsunuz ) sen beni unuttun, sen beni ihmal ediyosun falan diye sıyırmaya başlıyodum
ohhh, çok güzel
e bende şey diyorum bende evde takmıyorum çıkartıp kutusuna kadar koyuyorum ama bakkala bile gitsem unutmuyorum diye çıkışıyorum buda etkili oluyor
nabeeeeer tatlımmmm
iyiym kuzum, sahur yapacam şimdi de üşeniyorum çoksen nasılsın
ben de sahuru bekliyorumm
teşekürleeeeer
sen de benim gibi gece uyumayanlardansın galiba
Günaydınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?