Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

İnşallah canımm.. Memlekete gitcez ya biz. Davetler olur inşallah :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok çok rahat canım da sanırım alışkın değilim:26: E sözlümün işi ağır zaten iş yerinde yasak ona:26:

benimkide haşat oldu 1 sene de ama parlatırız sorun yok

Aynen nişan için öyle yapmayı planlıyorum

Ben bir işe başlıyayım o zaman benim de önceliklerim değişecek canım:26: O yüzük de ayrı mesele zaten unutuyor takmayı:26:

emin ol değişecek... ben senin sözlünü çok iyi anlıyorum mesela.. ben de okuldan gelince pert oluyorum ve mutlaka uyuyorum gelince...

seni de anlıyorum.. bu tavırların boşlukta olmandan kaynaklanıyor..

mesela geçen sene yaz tatili süresinde ben hep evde olduğum zaman, iyi bi sarmıştım benimkine yarım saat mesajıma cevap gelmese (ki bu arada kendisi çalışıyordu, muhasebeci olduğunu, işinin dikkat istediğini de biliyorsunuz ) sen beni unuttun, sen beni ihmal ediyosun falan diye sıyırmaya başlıyodum

kızlar yemek çok güzel geçti çok şükür baya güzel ağırlandık bakalım bizde hafta içi çağıracağız kısmetse

ohhh, çok güzel

çünkü o yüzük dışarıya karşı alınmış değil, bizim simgemiz bize ait o yuzden takmalı

valla ben banyoda bile takıyorsam onun da çıkarma lüksü yoktu zaten hala da aynı düşünüyorum o yüzük laf olsun diye takılmıyor parmaktan çıkarsa bir daha zahmet edip de takılmasın yani

ayy ben de geceleri yatarken çıkartırım sanırım yaaa, gece parmaklar şişiyor yaa :26:

Evet evet kesinlikle boşluktayım ondan oluyor hep ona sarıyorum böyle olunca bir an önce kendime iş bulmalıyım yoksa yerim kafayı ben

Yok çok rahat canım da sanırım alışkın değilim:26: E sözlümün işi ağır zaten iş yerinde yasak ona:26:

iş yerinde takamıyorsa ona bişey demem canım, ama yasak olmayan herhangi bir yerde takmazsa alnının ortasına çakarım yüzüğü ki öyle de yaptım ama sen yine de beni örnek alma

ayy ben de geceleri yatarken çıkartırım sanırım yaaa, gece parmaklar şişiyor yaa :26:

ben 2.5 sene hiç çıkarmadım valla istisna durumlar hariç, ama şişme gibi bir sıkıntın olursa yapacak bişey yok zaten ben gece çıkartırsam onu takmayı unuturum bide sabah uyku sersemi

O zaman bende öyle yaparım canım zaten şiddete meğilliyim ben

sende evde takmıyormuşsun ama o zaman unutulması normal, önce snein ona örnek olman lazım ben banyoya bile onunla giriyorken sen nasıl unutursun diye tribe başlayıp, madem öyle ben de unutuyorum bu yüzüğü bir hafta boyunca demiştim, sen bunu diyemezsin

e bende şey diyorum bende evde takmıyorum çıkartıp kutusuna kadar koyuyorum ama bakkala bile gitsem unutmuyorum diye çıkışıyorum buda etkili oluyor

Canım sana geç cevap verdim kusura bakma :) okudun mu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…