- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #14.101
E çok iyiymişBende bakayım o zaman böyle değişik şeylere çok özeniyorum o da sitelerde oluyor hep ama ben daha güvenip de alamadım hiç:26:
Canım birşey sorayım sen neden gitmek istedin ki ben de o kısmı anlayamadım:26:
bence de tam anlaşamadığınız için öyle olmuş, kafaya takılcak bişi yok.. belki o da senin sorunu başka şekilde algılamıştır
yarın sakin kafayla sorarsın tekrar
Bilmem yanında olmak istedim işte. Öyle. Bananeyse sanki. Oraya çift olarak gidelim de olabilir. Bilmiyorum ya. Amaan..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hiç çekinme.. ben çeyizin büyük kısmını buralardan aldımözellikle mutfak eşyaları ve ev tekstil ürünleri baya uyguna geliyor nerdeyse yarı yarıya hallediyosun aynı ürünü
kredi kartını kullanma açısından da hiçbir sorun yaşamadım, o konuda da çekincen olmasın.
bi de iade olayı var zaten, ürün geldi baktın resimdeki gibi değil, hooop geri iade edebiliyorsun sorgusuz sualsiz
Çok lüzumsuz olmuş canım sanane bırak gitsin böyle yaparak uzaklaştıracaksın kendinden.. Bu sorunun yanıtı belli yani gelme diyeceği belli niye sorup da üzüyorsun kendini..
Ben kredi kartı kullanmıyorum ki amaKapıda ödeme yok mu ki
Çok lüzumsuz olmuş canım sanane bırak gitsin böyle yaparak uzaklaştıracaksın kendinden.. Bu sorunun yanıtı belli yani gelme diyeceği belli niye sorup da üzüyorsun kendini..
Ben kredi kartı kullanmıyorum ki amaKapıda ödeme yok mu ki
onu bilmiyorumm :26: belki vardır :44:
Püff zaten birşeyde sorun çıkmasa şaşarım:26:
Salaklık bende işte. Ben iyi niyetimle dedim halbuki. Uyuz ya. Sinirlenip face e bişey yazdm. Üstüne alınsn diye. Tutmuş beğeniyo bide. Ekstra
Sinirlendim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Markafoni:
Ödemenizi MasterCard, Visa ve Visa Electron ve American Express kredi kartları ile Garanti, Finansbank, Akbank ve İş Bankasına ait banka kartları, BKM express, Turkcell Cüzdan ve ininal ön ödemeli kartları ile yapabilirsiniz. Ayrıca bankanıza bağlı bir sanal kart tanımlayarak da alışveriş yapabilirsiniz.
Limango:
limango ödemeleriniz kredi kartı dışında Turkcell Cüzdan, İş Bankası Parakod, BKM Express ve iGaranti güvenli ödeme sistemleri ile gerçekleştirilmektedir. Ödemeler, güvenli bir SSL-Şifreleme üzerinden, aracısız olarak ödeme hizmet sağlayıcımız ve anlaşmalı olduğumuz bankalara gerçekleştirilir. Kişisel ödeme bilgileriniz (hesap numarası veya kredi kartı numarası) kesinlikle limango'da saklanmaz veya üçüncü şahıslarla paylaşılmaz.
Trendyol:
trendyol.com üzerinden yapacağınız alışverişlerde şu an için sadece kredi kartı seçeneği ile ödeme yapma olanağı bulunmaktadır. Diğer ödeme seçenekleri konusunda alt yapı çalışmalarımız devam etmektedir. trendyol.com üzerinden alışverişlerinizi Visa ve Mastercard kredi kartları ile yapabilirsiniz.
Gizemcim yine aydınlattı beni her zaman ki gibiBanka kartı oluyorsa sorun yok o var Allahtan Teşekkür ederim
Anlatsaydın canım
haydaayarın senden haber bekliyorum o halde kuzum, takma kafana hiç güzelce uyu
Çarşıya çıktım ama ölümlerden döndüm tansiyonum düştü 6yaHiç bu kadar kötü olduğumu bilmem tamam dedim gidiyorum buraya kadar ama Allah sevdiği kulunu yanına alırmış o kısmı atladım ben hala hayattayım
Kızlar günaydınn. Nasılsınız?
günaydın canım asıl sen nasılsın :26:
İyim bende cnm çok şükür. Dün erkek arkadaşım baya rahatsız etti beni ne yapcam bilmiyorumm
rahatsız etti derken iyi mi yoksa kötü şekilde mi :26:
hem iyi hem kötü sinir etti sadece
hala bu evrede seni sinir etmeye devam ediyorsa bişey diyemiyorumneredeyse ayrıldın ondan seni kaybetmemek için çabalaması lazım yanlış mıyım :26:
tuhaf işte yok sçları dökülmüş hep saçkıran olmuşmuş zorla doktora götürmüşlermiş . stresten üzüntğden oluyormuş bilmem ne bilmem nee
siz şimdi farklı şehirlerdesiniz dimi :26:
bi gelse yüz yüze konuşsanız yani ama ilerde mutlu olabilir misin bide o var..sonuçta dedikleri laflar çok kötü
sen ne düşünüyorsun tamamen bitirdin mi kafanda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?