- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #14.061
valla kuzum o kadar uyuz bir agrı ki, duruyor duruyor bir anda saplanıyor resmen, aynı düş ağrısı gibi ama kafamın tam tepesinde
Ben geldimKimse beni merak etmemiş
GEçmişi okudum özet geçeyim bende hemen
geçer inşallah yaaaa :26:
hoşgeldin, nerdeydin bakayım seeen
Çarşıya çıktım ama ölümlerden döndüm tansiyonum düştü 6yaHiç bu kadar kötü olduğumu bilmem tamam dedim gidiyorum buraya kadar ama Allah sevdiği kulunu yanına alırmış o kısmı atladım ben hala hayattayım
Ben geldimKimse beni merak etmemiş
GEçmişi okudum özet geçeyim bende hemen
Yektacım bence ondan ayrılmak senin için hayırlı olmuş.. Ailenle ilgili birşey diyemiyorum ama belki ayrı ev falan düşünebilirsin :26:
Nurdancım seninde işin olur umarım bir an önce şöyle en güzelinden hayırlı bir iş
Gizemcim sende bırak milleti bize tavsiyelerde bulun biz en azından kıymetini biliyoruzNankör olan insana acayip sinir olurum
Selencim canım sende nedenini söyleyip de gideydin ya merak ederiz şimdi biz:26:
geçer inşallah yaaaa :26:
Çarşıya çıktım ama ölümlerden döndüm tansiyonum düştü 6yaHiç bu kadar kötü olduğumu bilmem tamam dedim gidiyorum buraya kadar ama Allah sevdiği kulunu yanına alırmış o kısmı atladım ben hala hayattayım
anaaaaaaaaaaaamnoldu sanaaaaaaaa
amin canım amiinnn
inşallah kuzum
oruçlu oruçlu bunye alışkın degil tabi evden çıkmayaşaka bi yana şuan nasılsın kuzum :26:
Nurdanın dediği gibi bünye alışkın değil =))
Nurdanın dediği gibi bünye alışkın değil =))
ben o yuzden hiç bulaşmıyorum valla çarşıya çıkma işllerine, hele bide son hafta iyice kalabalıktır ortalıkhaftasonu regl olacam sanırım, onu bekliyorum bayram alışverişi için
iyi misin şu an pekii
Ben de birşey alamadım ki zaten
İyiyim şuan geldiğim gibi yattım iftara kalktım tekrar yattım şimdi yeni kalkıyorum uyumak iyi geldi
Ben de birşey alamadım ki zaten
İyiyim şuan geldiğim gibi yattım iftara kalktım tekrar yattım şimdi yeni kalkıyorum uyumak iyi geldi
çok uykusuz kalıyorsun canım sen yaa onun da etkisi olabilir sanırım fenalaşmanda :26:
evet ondan oluyor uyku düzenim çok bozuldu beni Ramazanda:26:
o zaman dikkat et biraz sen de
evet ondan oluyor uyku düzenim çok bozuldu beni Ramazanda:26:
neyse ki bitmesine az kaldı canım, bari bu ara çok dışarı çıkmamaya çalış :26:
Artık ramazandan sonra düzene koyarım inşallah:26: Bugün de sözlümden haber geldi bayramda bir hafta tatilmiş denize gidiyoruz çok şükür yer bulabilirsek tabi
oooooooooo süper bi haber bu
evet ama dua edin de yer bulalım bayramdan sonra herkes soluğu orada alacaktır şimdi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?