Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Ben geldim Kimse beni merak etmemiş
GEçmişi okudum özet geçeyim bende hemen

Yektacım bence ondan ayrılmak senin için hayırlı olmuş.. Ailenle ilgili birşey diyemiyorum ama belki ayrı ev falan düşünebilirsin :26:
Nurdancım seninde işin olur umarım bir an önce şöyle en güzelinden hayırlı bir iş
Gizemcim sende bırak milleti bize tavsiyelerde bulun biz en azından kıymetini biliyoruz Nankör olan insana acayip sinir olurum
Selencim canım sende nedenini söyleyip de gideydin ya merak ederiz şimdi biz:26:

geçer inşallah yaaaa :26:

hoşgeldin, nerdeydin bakayım seeen

Çarşıya çıktım ama ölümlerden döndüm tansiyonum düştü 6ya Hiç bu kadar kötü olduğumu bilmem tamam dedim gidiyorum buraya kadar ama Allah sevdiği kulunu yanına alırmış o kısmı atladım ben hala hayattayım

amin canım amiinnn

geçer inşallah yaaaa :26:

inşallah kuzum

oruçlu oruçlu bunye alışkın degil tabi evden çıkmaya şaka bi yana şuan nasılsın kuzum :26:

ben o yuzden hiç bulaşmıyorum valla çarşıya çıkma işllerine, hele bide son hafta iyice kalabalıktır ortalık haftasonu regl olacam sanırım, onu bekliyorum bayram alışverişi için

Ben de birşey alamadım ki zaten

iyi misin şu an pekii

İyiyim şuan geldiğim gibi yattım iftara kalktım tekrar yattım şimdi yeni kalkıyorum uyumak iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…