Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Kıyamam ya çok üzülüyorum sana..
neye karar verdin net bi şekilde bitti mi yoksa adım gelirse tekrar devam eder misin :26:

Belirsiz geçen akşam en son yeterki bana bi ümit olduğunu söyle senin için çabalayayım vs demişti. Bende olur demedim tabikide ümitleri tükettim demiştim. Dün öyle sadece kandil kutladıydım oda kutladı. Ama gece 05:20 de whatsapa girmiş birde kuzenim ekliydi onu silmiş faceden ve ilişki durumuda duruyodu kaldırmış dün ve başkasıyla konuştuğunu düşünüyorum o saate kadar bu canımı yakıyor

Canım yaa uzme kendini bu kadar

Ve lütfen vazgeç artık şu insandan bi beklentin olmasın, bu sana zarar veriyor sadece..

Seni isteyen, seven insan "ümit var mi ona göre kılımı kıpırdatıcam, boşuna uğraşmayayım" gibi bi tavır takınır mı hiç?

Tam aksine ne olursa olsun seni kazanmak için uğraşırdı, hatasını telafi etmek için uğraşırdı ve bunları sen hayır desen bile yapardı. Çünkü haksız olan hatalı olan oydu.

Ama lütfeder gibi dil ucuyla sormuş beyefendi!!! Ve bir kez daha konuşsanız sana diyecek ki "ben elimden geleni yaptım, sen istemedin." bi de seni suçlu çıkaracak yani..

O yüzden, zor biliyorum ama, lütfen şu insanı hayatından, aklından çıkarmaya çalış

gizemin dediklerine katılıyorum canım senin için çabalamaya niyeti yokki..
hemen gemileri yakmış baksana bundan sonra sende tüm iletişimi kes be canım bırak yoluna gitsin..
zor olduğunu biliyorum ama ilerde böyle bir yol ayrımına gelmektense şimdiden bunları görmen daha iyi

Bu ne demekmiş peki ümit olduğunu söyle çabalayayım hayır yani olmazsa boşa uğraşmak mı istemiyor.. Ben olsam bende senin düşündükleini düşünürdüm.. Sen varken bile birilerini ekleyip konuşan bir insan ayrılık aşamasında neden yapmasın.. İlişki durumunu da kaldırmış tamam işte.. Yektacım bırak ne hali varsa görsün.. Biliyorum bize söylemesi kolay ama bu senin için en iyisi..

seda çok hoşsun ya demek bizi izliyorsun dizi gibi
benle ilgilide çok gelişme oldu anlatmayayım istersen ama sen bi an babasına söyledi falan diyince amann o günler geldi aklıma heyecanlandım ne günlerdi

O sizin hoşluğunuz ^^ Heyecanlandığına göre gelişmeler olumlu yönde :) Ben şimdi biraz daha okuyacağım :)

gelin de sohbet edek

Hemen bana fikir ver canım o zaman annem tutturdu kuaföre gidelim diyor malum işte iftardan sonra gitmişken saçınıda kesitr diyor ay çok heyecan yaptım ne yapsam bilemedim

Yok tatlım Bursa'da üniversite için 4 sene yaşadım. İstanbul'da yaşıyorum. Ama evlenince Bursa'da yaşama gibi bi durumum söz konusu. Hayırlısı

Bursa Candır Hayırlısı olsun

Hemen bana fikir ver canım o zaman annem tutturdu kuaföre gidelim diyor malum işte iftardan sonra gitmişken saçınıda kesitr diyor ay çok heyecan yaptım ne yapsam bilemedim

valla canım kuaförler abartıyor biliyorsun az dersin kısacık yaparlar eğer bildiğin yerse kat verdirebilrisn uzundu senin saçların zaten güzel durur

ASlında hiç istemiyorum ama bayramda da artık aynı görmesinler istiyor çok yıprandı saçlarım

tabi canım değişiklik iyidir yıprandıysa kestir bence en azından uçlarını yoksa bakımsız duruyor..
bende eskiden çok düzleştirirdim valla işe başlayalı saldım kendimi ona rağmen yıprandı ve çok uzadı benimkilerde kestircem cesaret edemiyorum nişan falan olursa kısa olmasın :26:

Son düzenleme:

Bende cesaret edemiyorum işte :26: annem kestir diyor sözlüm kestirme diyor ben kararsızım:26: Zaten canım çok yanacak şimdi kuaförde aman kadın olmak zor be

Bende cesaret edemiyorum işte :26: annem kestir diyor sözlüm kestirme diyor ben kararsızım:26: Zaten canım çok yanacak şimdi kuaförde aman kadın olmak zor be

hee siz başka amaçlar içinde gidiyorsunuz sabırlar diliyorum bu sıcakta o acı abovv

Ah Selencim deşme yaramı deşme ne zmandır evde hallediyordum şimdi tekrar o acı öldürecek beni Bayram tatil falan olmasa gitmem de işte

benimde o derdim varda kaçıyorum işte zaman ayırmıyorum, epilasyona giderken ne rahattı
hem daha erken değil mi bu işler için yine çıkar kız siz tatile gidene kadar yeri ayırttınız mı..

Son düzenleme:
benimde o derdim varda kaçıyorum işte zaman ayırmıyorum, epilasyona giderken ne rahattı
hem daha erken değil mi bu işler için yine çıkar kız siz tatile gidene kadar yeri ayırttınız mı..

Bende öyle diyorum canım anneme ama anlamıyor bir daha seninle uğraşamam dedi bana Tek gitmeyi sevmem de Bilmem sormadım ilgilenmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…