- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #14.221
bugün pek iyi değilim. Canım yanıyoo. kötü hissediyorummm
Kıyamam ya çok üzülüyorum sana..
neye karar verdin net bi şekilde bitti mi yoksa adım gelirse tekrar devam eder misin :26:
Belirsiz geçen akşam en son yeterki bana bi ümit olduğunu söyle senin için çabalayayım vs demişti. Bende olur demedim tabikide ümitleri tükettim demiştim. Dün öyle sadece kandil kutladıydım oda kutladı. Ama gece 05:20 de whatsapa girmiş birde kuzenim ekliydi onu silmiş faceden ve ilişki durumuda duruyodu kaldırmış dünve başkasıyla konuştuğunu düşünüyorum o saate kadar bu canımı yakıyor
Belirsiz geçen akşam en son yeterki bana bi ümit olduğunu söyle senin için çabalayayım vs demişti. Bende olur demedim tabikide ümitleri tükettim demiştim. Dün öyle sadece kandil kutladıydım oda kutladı. Ama gece 05:20 de whatsapa girmiş birde kuzenim ekliydi onu silmiş faceden ve ilişki durumuda duruyodu kaldırmış dünve başkasıyla konuştuğunu düşünüyorum o saate kadar bu canımı yakıyor
Aa Bursadamı yaşıyorsun sende
seda çok hoşsun ya demek bizi izliyorsun dizi gibi
benle ilgilide çok gelişme oldu anlatmayayım istersenama sen bi an babasına söyledi falan diyince amann o günler geldi aklıma heyecanlandım ne günlerdi
gelin de sohbet edek
Yok tatlım Bursa'da üniversite için 4 sene yaşadım. İstanbul'da yaşıyorum. Ama evlenince Bursa'da yaşama gibi bi durumum söz konusu. Hayırlısı
O sizin hoşluğunuz ^^ Heyecanlandığına göre gelişmeler olumlu yönde :) Ben şimdi biraz daha okuyacağım :)
Hemen bana fikir ver canım o zaman annem tutturdu kuaföre gidelim diyor malum işte iftardan sonra gitmişken saçınıda kesitr diyor ay çok heyecan yaptım ne yapsam bilemedim
valla canım kuaförler abartıyor biliyorsun az dersin kısacık yaparlareğer bildiğin yerse kat verdirebilrisn uzundu senin saçların zaten güzel durur
ASlında hiç istemiyorum ama bayramda da artık aynı görmesinler istiyor çok yıprandı saçlarım
tabi canım değişiklik iyidiryıprandıysa kestir bence en azından uçlarını yoksa bakımsız duruyor..
bende eskiden çok düzleştirirdim valla işe başlayalı saldım kendimiona rağmen yıprandı ve çok uzadı benimkilerde kestircem cesaret edemiyorum nişan falan olursa kısa olmasın :26:
Bende cesaret edemiyorum işte :26: annem kestir diyor sözlüm kestirme diyor ben kararsızım:26: Zaten canım çok yanacak şimdi kuaförde aman kadın olmak zor be
hee siz başka amaçlar içinde gidiyorsunuz sabırlar diliyorumbu sıcakta o acı abovv
Ah Selencim deşme yaramı deşmene zmandır evde hallediyordum şimdi tekrar o acı öldürecek beni Bayram tatil falan olmasa gitmem de işte
benimde o derdim varda kaçıyorum işte zaman ayırmıyorum, epilasyona giderken ne rahattı
hem daha erken değil mi bu işler için yine çıkar kız siz tatile gidene kadaryeri ayırttınız mı..
Bende öyle diyorum canım anneme ama anlamıyor bir daha seninle uğraşamam dedi banaTek gitmeyi sevmem de Bilmem sormadım ilgilenmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?