Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

keşke arasaydın kız beklerlerdi gelinlerisin :26:
ben atlamam kandilleri ararım annesini, oda ilk defa kandil kutladı annemlerin

Bu zamana kadar ben hep aradım canım sözlüme de arattırdım.. Bugün midem ağrıyordu yattım aklıma geldi ama aramadım birde bakayım kendi akıl edecek mi dedim o da oralı olmadı bende umursamadım..

Bu zamana kadar ben hep aradım canım sözlüme de arattırdım.. Bugün midem ağrıyordu yattım aklıma geldi ama aramadım birde bakayım kendi akıl edecek mi dedim o da oralı olmadı bende umursamadım..

seninkini plan yapma konusunda olduğu gibi arama konusunda da dürtüklemen gerekiyor anlaşılan

seninkini plan yapma konusunda olduğu gibi arama konusunda da dürtüklemen gerekiyor anlaşılan

Benim onu her konuda dürtüklemem gerekiyor ama ona sorsak her haltı bilen yapan o

bakalım canım yarın doktorun verecekleri işe yaramazsa eger aklımda bu bengay denerim mutlaka

İnşallah geçer canım bir an önce:26:

Kızlar iyi geceler. Beni belki şuan okuyor kısmında her gece görüyorsunuzdur :) Ben yaklaşık 15 gündür bu topiğin hastası oldum. En baştan başladım okumaya şuan 2 mayıs tayım :) öncelikle belirtiyim bu yaz ya da önümüzdeki 3 sene isteme,söz vb gibi eylemler tarafımca gerçekleştirilemiycek. Ama şimdiden bilgilenip,gelişiyorum :) Lili en son isteme gününün ertelenmesinden yakınıyordu,çeşminaz ın Emrah la durumları noldu çok merak ediyorum,selen16 babasına daha yeni söyledi, missgamzeli asker yolu gözleyip babasına bugün yarın açıklama yapma halinde, arada yeni sözlenip nişanlanıcaklar uğruyor. Resmen dizi gibi her gün sizi okuyorum. Hepinizi öpüyorum :)

ramazan ın sonları ya canım yorulmuşuzdur belki bilmiyorum ki, yarın öğrenecem bana ne oldugunu

Bana büyük ihtimalle güneş çarptı:26:

geçmiş olsun ikinize de :26:

ayyy ne tatlısın seeen

ohooo neler olmadı ki ordan sonraa

kendimle ilgili ipucu vereyim, isteme/söz konularında hiçbir gelişmem yok!

ama askerliğimiz bitmek üzere, sadece 4 günümüz kaldı

Hahaha ay çok şekersin ya Ben bazen görüyordum da neden yazmıyor acaba diye düşünüyordum meğer ilk sayfalardan başlamışsın Benimle ilgili gelişmeleri de almak istersen söyleyebilirim ama dizi gibi okuyorum söyleme dersen de çenemi tutabilirim

Sağol canım teşekkür ederim

E bi gelsin de hayırlısıyla halledersiniz. Geliyo nihayet kavuşuyosun bence bu en önemli aşama

E bi gelsin de hayırlısıyla halledersiniz. Geliyo nihayet kavuşuyosun bence bu en önemli aşama

aynenn

hele bi gelsinnn, sonra evlilik teklifi ve devamında gelişir heralde olaylar

bu arada sen de bi kendini tanıtsana bize

Son düzenleme:

Söz oldu mu sen onu bi söyle de Başladığım işi illa bitiricem böyle bi huyum var :/ Ama çok iyi geliyosunuz çok sevdim sizleri :)

anaaa kendimi çok önemli biri gibi hissttim bir an spoiler vermemi ister misin

Söz oldu mu sen onu bi söyle de Başladığım işi illa bitiricem böyle bi huyum var :/ Ama çok iyi geliyosunuz çok sevdim sizleri :)

Oldu oldu 2 ay 7 gün önce sözlendim ama topiğimi bırakamadım tabiki bitir tabi sonra da aramıza katıl illa söz olmasına gerek yok yani merak etme

anaaa kendimi çok önemli biri gibi hissttim bir an spoiler vermemi ister misin

Hahaha Ay Nurdan ya Bende öyle hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…