- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #14.541
amaann evlenmeyecem ben hiç de çeyiz falan hazırlayamam kendimeeskiden hazırlıklarımı açıp kullanasım var hatta
gel burdan bak diyecegim ama yol biraz uzak sanırım
ilk defa duyuyorum kimlik işini ilginçmişama bizde böyle bi adet yok ya şimdi abes olur
peki bana yüzüğü kim takacak canım bak şimdi de o aklıma geldi, benimki takacaksa çok utanırım ya
ikramlık konusunda çok abartmak istemiyorum çünkü nişanda çok özeneceğiz onlara..bakalım zor olmayan bişeyler bulmak lazım :26:
he hee sen öyle san evlenmeyecekmiş, sakın elleme çeyizlerini
yaklaşık 3 saat ama elbise için gelir miyim hayırrbizim bursada da neler var ama çok dağınık çarşısı, zorluyor insanı
Canm yüzüğü ailenin takmasına gerek yok yanlarındada gerek yok takmaya o sana veriri kendi arnızda takarsın söz den sorada normal takarsın cnm. kuru pasta alın ozmn pastaneden cnm meyve suyu işe verirsin ama sözdede bence ikramlık olmalı okadarda hafife alma bence
annem de izin vermiyor zaten çeyizlerimi kullanmayahalbuki ben onlarla kendi odamı gelin odası gibi yapıp kendi başıma burada çürümek istiyorum
aslında vakit olsa gelebilirdin buraya ama vakit yok işteartık biraz idare edivereceksin canım dağınık çarşıyı gezip istedigini bulmak için
bu arada pazartesi akşamı kına var bizim komşunun bursa orhangazi de ama akşam olur siz çıkamazsınız diye direk gelmeyecem dedim annemegelebilecek gibi olsaydınız kaçak yolcu olarak girebilirdim otobuse
ayy ne güzel olurdu ama ceren tatilde zaten, bize orhangazi ilçesi uzak be canım baya dışarda bi ilçe ben merkezdeyim
onu tahmin ettigim için zaten direk gelmem ben dedim anneme canımkınadır düğündür sevmiyorum ben, hele bi de dünya yol gidecem falan hiç işim olmaz
çok yakın akraba değilse aman boşver bu sıcakta işin mi yok
akraba degil kii alt komşunun kızızaten abilerine gıcıgım sürekli camda sigara içip odamı kokutuyor bide kınalarına mı gideyim
hahaaha sigara içip odanı mı kokutuyorlardoğrudur insan içmeyince koku çok kötü geliyor su dök içerlerken başlarında aşağı sönsün sigaraları
su dökersem benim oldugumu anlarlar diye yapamıyorum ama geçen sene pencere pervazına iğrenç kokan bir parfumu boşaltmıştım bi süre rahat etmiştim, şimdi daha yaratıcı bir çözüm arıyourm
uyar canım sende gitsin başka yerde içsin valla ben hiç affetmem rahatsız edemezler
ayy yok canım olur mu kuru pasta falan annem deler beniöyle cemiyetlerde hazır şeyler alanlara neler diyor bir bilsen yani çok çeşit ve zorlayıcı şeyler su böreği vs bunları sözde değilde nişanda yaparız demek istedim..
sütlü tatlı, kurabiye kalem börek mini pizza falan düşündük annemle de bakalım tamam karar kılmadık
ee canım normalde istemeden sonra yüzükle , işte kv aldığı takı falan herkesin önünde takılmıyor mu :26:
Nişanda felan takarlar hepsini yüzüğü kayınvaliden nie takacakki takısı varsa takar ama yüzüğü o takmasın yani normal alyans olsaydı ince söz yüzüğü takarlardı size ama tek taşını bence erkek arkadaşın taksın sana özel olsun yani
uyardık canım, odamda içiyorum ben kime ne diyorama nasıl bi sigara içme anlayışı varsa odadan yukarı bizim odaya çıkıyor kokusu yani neyse ablası evlenince oda değiştirir belki de rahatlarım
kv söz bileziği alacakmış kelepçeli bişeyler oluyor ya onu kendisi yakar heralde de doğru yüzüğü sevgilim taksın..ya ben biraz çekingenim şimdiden onu düşünüyorum insanlr içinde nasıl olacak diye
adam kendisine göre haklı tabidemekki odası dumanaltı aman yarabbi
Çekinme cnm boşver erkek arkadalına söyle sen o annesine söylerr
o odada uyuyor işte bide düşüngerçi benim odamda ondan daha iyi durumda olmuyor ya neyse, yaz bitince koku da kesiliyor nasıl olsa camı açamadıgından az daha sabredeyim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?