- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #14.561
ne atraksiyonlu hayatım var herşey tersine döndü an itibariyle :26: pazar söz olmayacak sadece onların tarafından erkekler gelecek ön isteme olacak ayın 15 inden sonra tekrar isteme sözde buluşacağızaslında böylesi daha içime sindi annem söyleniyordu hiç istemeden gelip hemen söz takacaklar diye..kv içine doğmuş ki aradı biraz önce böyle olsun mu ne dersin dedi onlarda da adet oymuş..bende tamam dedim iyi mi yaptım ki :26:
ne atraksiyonlu hayatım var herşey tersine döndü an itibariyle :26: pazar söz olmayacak sadece onların tarafından erkekler gelecek ön isteme olacak ayın 15 inden sonra tekrar isteme sözde buluşacağızaslında böylesi daha içime sindi annem söyleniyordu hiç istemeden gelip hemen söz takacaklar diye..kv içine doğmuş ki aradı biraz önce böyle olsun mu ne dersin dedi onlarda da adet oymuş..bende tamam dedim iyi mi yaptım ki :26:
mekan bulamyorummmmm bana yardım edin kızlarişi olmayan varsa ankara da yarı acık yarı kapalı mekanlara bakabilir misiniz istediğim yerler ya cok pahalı ya da bos değil:84:
mekan bulamyorummmmm bana yardım edin kızlarişi olmayan varsa ankara da yarı acık yarı kapalı mekanlara bakabilir misiniz istediğim yerler ya cok pahalı ya da bos değil:84:
ben golbası tarafında kır seklınde istiyordum ama uzak istemiyorlar sanki gelmek isteyen adam her turlu gelir zaten ;(hangi tarihler şekerim, bir de tercihen nerde olmasını istersinben bakarım evde yatarkene, hem belki ankaraya evlenirsem ihtiyaç olur bana da
ekim ortası olacak İnşAllah canmuppsssss :26::26::26: eylül için biraz geç kalınmış olabilir salon konusunda :26:
umarım gönlüne göre bi yer bulursun
ben golbası tarafında kır seklınde istiyordum ama uzak istemiyorlar sanki gelmek isteyen adam her turlu gelir zaten ;(
ekim ortası olacak İnşAllah canm
ben parcaladım kendimi tee aralık ayından beri simdi halledelim diye kimse beni dinlemedi,İnşAllah bulurum canım
ya biraz beni dinleseydi bunların hiçbiri olmayacaktıkuzum zaman kısıtlı oldugu için biraz neresi uygunsa orası olacak gibi bir durum olacak sanırım :26: hem açık mekan ya gölbaşı taraflarında vardır ya da incek taraflarında ki incek civarı baya pahalı bildigim kadarıyla :26: diğer türlü merkezi yerleri istersen apartman bodrumlarında ki düğün salonları var ki oraları sanırım direk es geçiyoruzo sebeple sen uzaklıgı şunu bunu takma, gönlünden geçen yerde yap, yoksa hiç istemedigin bi şekildeo lur düğünün ben de bir yandan bakarım kuzum bu arada, sana da haber veririm
ya biraz beni dinleseydi bunların hiçbiri olmayacaktı
sağol canım Allah razı olsun senden
sabah aradı birini köşk restauranttı adı 20 bin demişler çok guzeldi orası
300 kişi canm :kaç kişilik olacak kuzum, bide fiyat aralıgı ne kadar, onu da bileyim de ona göre bakayım :26:
köşk ü de biliyorum ayrıca manzarası falan güzel ama cidden çok pahalı bebegim, biz bi etkinlik için tutmuştuk orayı da cidden başka yerlerde oraya verdigimiz fiyata 4 gün yemek yerdik yani
300 kişi canm :
bi tane budum sanırımmmmmmm
10 bine yemekli ourmussss
Göl Düğün Bahçesineresii söylesene ben de bakayımm
Göl Düğün Bahçesi
evet canm:)harikalar diyarında dimi bebişimresimleri gayet de güzel görünüyor valla
evet canm:)
da ben bu 10 bine neler dahil sormadım:/
ya sadece yemekli mekan bu fiyatsa, ya organizayon için + para isterlerse
yarın gidecek o tarafa uyuz, o baksın sorsun artkbilemedim ki canım yaa :26: bir daha arayıp sorsan mı acabainternet sitesinden inceledim de ben çok bişey de göremedim açıkçası bu konuyla ilgili :26: bir sürü menu seçeneği de var sen işini garantilemek için bir daha sor istersen, mekan gayet hoş gözüküyor çünkü
yarın gidecek o tarafa uyuz, o baksın sorsun artk
ay hiç sevmedim orayıbenim eski nişanlımın düğünü de bu cumartesi sincan düğün salonu nda olacakmış eger o taraflarda oturacaksanız neredeyse komşu oluyormuşuz
ay hiç sevmedim orayı
yok biz ankarada oturmayacaz eğer ayrılmadan evlenebilirsek:44:
ay aman iyiki evlenmemışin ne biçim yer orasıoraya biz daha önce rahmetliyle sünnet için gitmiştik de apartmanın alt katından bozma bir yer yanirahmetliyle evlenseydim ben de orda evlenebilirdim yani düşün
olumsuz düşünmeyi bırak artık sende, düğün yeri bakıyorsunuz ne ayrılması
ay aman iyiki evlenmemışin ne biçim yer orası
tartışıyoruz ama hala
valla tavrı suskunluk oluyor şu sıra ama ben deliriyorum sustuğu için o zaman yükseliyor sesi sinirlendiriyorsun diyor, bende biraz düşünmeden çok gereksiz kelime kullanyorum çok kızıyorum tavırlarına çünkübence de iyiki evlenmemişimtartışmak normal canım, evlenince de tartışacaksınız sonuçta önemli olan tartışırken kiş tavrı, bide tartıştıgınız konuların seni ne kadar rahatsız ettigi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?