- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #14.801
inşallah en yakın gelecekte canımkim bilir ne zamanki gelecege acaba bu yatırımama yine de araştırmalarım bi işe yarasın madem hoşuma giden bişeyler olursa koyarım buraya
ya ben bu konuda hayal bile kurmuyorum o kadar kalbim boş ama nerden girdiyse aklıma anlamadım, sabah gelinlik modeli begendim şimdi de nikah farklı zaman da olursa diye düşünceye kapıldıminsan böyle böyle mi deliriyor acaba :44:
ne zaman çıkar, ya da çıkar mı ben de bilemiyorum :44:
ayy nazar duası bilsem okurdum bebegim ama hiç bilmiyorum yaa :26: yatıp uyu istersen
kim bilir ne zamanki gelecege acaba bu yatırımama yine de araştırmalarım bi işe yarasın madem hoşuma giden bişeyler olursa koyarım buraya
ya ben bu konuda hayal bile kurmuyorum o kadar kalbim boş ama nerden girdiyse aklıma anlamadım, sabah gelinlik modeli begendim şimdi de nikah farklı zaman da olursa diye düşünceye kapıldıminsan böyle böyle mi deliriyor acaba :44:
aman canım ben 2013 ocaktan beri evlenmeyi istiyorum o zamandan beri ne gelinlikler baktım ne nikah şekerleri baktım
yok yok delirmezsin
sen gelinlik şeker bakacagına damat adayı bak sağa sola radarları açık tut gülücükler saç nazar boncuğu dağıt
ama ama ben bişey yapmadım ki hepsi onun suçu
sağol canımöyle evet mekandan başka hiç bişey yok ortada
Ya bi yürü git, boş yere canını sıktın sen böyle olacağı belliydi.. Boş yere sıkıntı ettin kendine...
Mutlu son mutlu son..
inşallah en yakın gelecekte canım:13:
Çıkar çıkar yalnız kalmazsan çıkar..okutturdum ama hala ağrıyor..
Bir bakmak için uğradım ve çıkıyorum çok öptüm görüşmek üzere..
aman canım ben 2013 ocaktan beri evlenmeyi istiyorum o zamandan beri ne gelinlikler baktım ne nikah şekerleri baktım
yok yok delirmezsin
sen gelinlik şeker bakacagına damat adayı bak sağa sola radarları açık tut gülücükler saç nazar boncuğu dağıt
Kız sizin nişan ne oldu hayırdır ?
Sen yaz ben yarın okurum
inşallah kuzummmsen bugun beni çok seviyorsun farkında mısın
çok geçmiş olsun Marga cım, iyi uykular sana
emrah varken ben de bakmıştım pek çok şeye de şimdi niye bakıyorsam
valla o kadar çok evden çıkmıyorum ki şuan mavi boncuk dagıtsam dagıtsam sucuya dagıtabilirim, başka erkek gördüğüm yok
yaaa bir köpek al gezdirmek için parka yürüyüş parkurlarına filan git :)))
istersen atarlanabiliriminşallah kuzummmsen bugun beni çok seviyorsun farkında mısın
çok geçmiş olsun Marga cım, iyi uykular sana
emrah varken ben de bakmıştım pek çok şeye de şimdi niye bakıyorsam
valla o kadar çok evden çıkmıyorum ki şuan mavi boncuk dagıtsam dagıtsam sucuya dagıtabilirim, başka erkek gördüğüm yok
istersen atarlanabilirim
annem de beni köpekle beraber evden kovsun sonra
tavşan al tavşanEki Görüntüle 1208934
sağol canım 5750 tlwaayy hayırlı olsunn
ayıptır sorması kaça tuttunuz
çiçua mıydı öyle minnacık cepte gezdirilen köpekler var ya ondan al
annen de görmez
ayyy onlar çok çirkin beçiçua mıydı öyle minnacık cepte gezdirilen köpekler var ya ondan al
annen de görmez
demiohaa bu çok güzelmiişşama annem eve solucan bile alsam beni evden kovabilir, evcil hayvana o kadar karşı malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?