- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #14.781
sağol canım amin darısı başınaçalış sen çalış nişanı kısmetse konuşuruz bol bol
ben niye bugün seni hep yanlış anlıyorum
ceren de aynı şartlarda baktıbiraz küçük ama idare ettimçok tatlı görünüyorsun
hayırr 2 ay 7 gun kaldıdüğününüze 2 ay 17 gün mü kaldı
bi 65-70 oluyim de öyle diyosun yaniŞuanlık pek değilim
E canım sizde gidin hem sen girmem denize diyordun burası uygun olur size
ceren de aynı şartlarda baktıay sağol canım
hayırr 2 ay 7 gun kaldı
1 hafta oldu canımkesin mi
ne ara karar verdiniz
şoke oldum
acaba nedir nedirşu an ne araştırdıgımı söylesem bana gülersiniz
1 hafta oldu canım
eğer kilo verebilirsem kesin tabi
acaba nedir nedir
şu an ne araştırdıgımı söylesem bana gülersiniz
acaba nedir nedir
söyle de gülekkk
olmayacaktı bu sene öyle konuşmuştuk en son, sonra benimki gitti eve ailesinin yanına aradı beni ve durum böyle olduway beee cok hızlısınız hadi Allah tamamına erdirsin :116:
hesaplayamadım ben 2 ay 7 gün sonrası ne zamana denk geliyor
olmayacaktı bu sene öyle konuşmuştuk en son, sonra benimki gitti eve ailesinin yanına aradı beni ve durum böyle oldubende şoka girdiydim
evde yalnızım da kendi kendime düşünürken olmayan kocamla acaba düğünden önce nikah yapmam gerekebilir mi diye bir düşünce aklıma geldi, sonra dedim ki ya öyle olursa nikahta ne giyerim dedim, nikah kıyafetlerini incelerken de onlardan sıkılıp nikah şekerlrine geçiş yaptımamma saçma insanım ben yaa
evde yalnızım da kendi kendime düşünürken olmayan kocamla acaba düğünden önce nikah yapmam gerekebilir mi diye bir düşünce aklıma geldi, sonra dedim ki ya öyle olursa nikahta ne giyerim dedim, nikah kıyafetlerini incelerken de onlardan sıkılıp nikah şekerlrine geçiş yaptımamma saçma insanım ben yaa
olmayacaktı bu sene öyle konuşmuştuk en son, sonra benimki gitti eve ailesinin yanına aradı beni ve durum böyle oldubende şoka girdiydim
ben hep diyorum ki bunu
geleceğe yatırım yapmısın canım hiçte saçma değilsinbakmışken tavsiye de et bari bize de lazım olacak
canım sen çok hoşsun ya
eee insan hayal kurmadan duramaz ki
ben de zilyon tane hayal kuruyorum hiçbiri de gerçek olmuyor
nikahla düğün aynı anda olsun
ama ama ben bişey yapmadım ki hepsi onun suçuSen var ya sen .. Çok yaramazsın çok..
sağol canımhadi bakalım bi ton hazırlık var kolay gelsin şimdiden :116:
O planlara eşlik eden biri bir gün çıkacak karşına ama ne zaman bilemiyorum yani..
Ay çok yorgunum bugün yine birilerinin nazarı geçti bana..
Kafamı kaldıramıyorum
ama ama ben bişey yapmadım ki hepsi onun suçu
sağol canımöyle evet mekandan başka hiç bişey yok ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?