- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #14.981
he heeeehhh ben de sevindim
teklif güzeldi evetuğraşmış
amin canım, rabbim kimseyi sevdiğinden ayırmasın...
maşallah sizehe heeeehhh ben de sevindim
teklif güzeldi evetuğraşmış
amin canım, rabbim kimseyi sevdiğinden ayırmasın...
evet canım olacak inşallahDiyet falan yapıyormusun canım yada spor:26:
maşallah sizeee sözü konuştunuz mu
evet canım olacak inşallah
Demek ki önceden hazırlığı varmış birikim olarak gediği gibi yaptı teklifini ben 3 4 ay beklemiştim hahaha
maşallah sizeee sözü konuştunuz mu
hehehHadi göreyim seni bende destek vermek isterdim ama malum cips falan ımmm
had bakalım hayırlısı olsun inşallaho kısımlar biraz karışık :26:
ailesi haftaya gelmek istiyor, ama bakalım ne olacak, ben de bilmiyorum :26:
maddi olarak varmış demek kii
yüzüğü dün gündüz almış, buralarda girmediğim kuyumcu kalmadı diyo senin zevkine göresini bulucam diyeya kalın çıkarıyolarmış, ya büyük ya da tam böle zarifini buluyormuş, ama yüzük numarası uymuyormuş falan benim parmaklar pek ince değil yaa
o kısımlar biraz karışık :26:
ailesi haftaya gelmek istiyor, ama bakalım ne olacak, ben de bilmiyorum :26:
hehehsağol canım
sende çok abartma cipsi kiloyu geçtim kalbine sağlığına zararlı
Canım Altınbaş mı acaba merak ettim benimkini inceledim şimdi de inanılmaz benziyor
yok canım, "fagold" markası. minnak bişey, ama ben çok sevdimm
Mumlar baş harfiniz mi ne kadar hoş düşünmüş öyle
evet canım, baş harflerimiz şeklinde
Bütün detayları düşünmüş valla helal olsun Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah
baktım canımdüşünmüş vallaa
istediğim gibi bi yüzük, güller, ve romantizm
amin canım...
baktım canım
eniştemiz hep düşünceli zaten ondan bekleneni yapmış
hadi yaaayüzükdaş mı oldukkk
ben zaten ince ve küçük istiyordum bildiğin gibi, tam da zevkimi tutturmuşş
bi de aramızda kalsın, pırlanta almışbunun muhabbetini yapmıştık ya bi ara, benim için pırlanta olsa da olur olmasa da diye kendisi swaroski taşa değil pırlantaya layık görmüş demek ki beni
dün akşam dışarı çıktık, en son madoya gittik, 2 katlı bi yer, alt kata oturduk önce, ama alt katı da pek sevmiyoruz, sonra bu bi ara lavaboya diye kalktı yanımdan, o sırada meğersem üst kata çıkmış, orda bi masa ayırtmış zaten gündüzden, o masayı da birazcık düzenlemiş işte benim yanımdan gidince. sonra geldi, yukarda masa boşalmış oraya çıkalım dedi, tamam dedim ben de. çıktık. masa da arka taraflarda, köşede. masaya bi geldik, ben böyleyimm
masanın üzerinde gül yaprakları, ortada mumlar, oturacağım yerde güllerim
sonra önümde diz çöktü, kutuyu çıkardı, ömrümün geri kalanını seninle geçirmek istiyorum benimle evlenir misin diye sordu
böyle işteee
olabilir canım
ben 25, o 26biz iki sene önce mezun olduk ikimizde çalışıyoruz ama işlerimizden memnun değiliz ve hala arayış içerisindeyiz
hadi yaaayüzükdaş mı oldukkk
ben zaten ince ve küçük istiyordum bildiğin gibi, tam da zevkimi tutturmuşş
bi de aramızda kalsın, pırlanta almışbunun muhabbetini yapmıştık ya bi ara, benim için pırlanta olsa da olur olmasa da diye kendisi swaroski taşa değil pırlantaya layık görmüş demek ki beni
dün akşam dışarı çıktık, en son madoya gittik, 2 katlı bi yer, alt kata oturduk önce, ama alt katı da pek sevmiyoruz, sonra bu bi ara lavaboya diye kalktı yanımdan, o sırada meğersem üst kata çıkmış, orda bi masa ayırtmış zaten gündüzden, o masayı da birazcık düzenlemiş işte benim yanımdan gidince. sonra geldi, yukarda masa boşalmış oraya çıkalım dedi, tamam dedim ben de. çıktık. masa da arka taraflarda, köşede. masaya bi geldik, ben böyleyimm
masanın üzerinde gül yaprakları, ortada mumlar, oturacağım yerde güllerim
sonra önümde diz çöktü, kutuyu çıkardı, ömrümün geri kalanını seninle geçirmek istiyorum benimle evlenir misin diye sordu
böyle işteee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?