- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #15.001
hadi yaaayüzükdaş mı oldukkk
ben zaten ince ve küçük istiyordum bildiğin gibi, tam da zevkimi tutturmuşş
bi de aramızda kalsın, pırlanta almışbunun muhabbetini yapmıştık ya bi ara, benim için pırlanta olsa da olur olmasa da diye kendisi swaroski taşa değil pırlantaya layık görmüş demek ki beni
dün akşam dışarı çıktık, en son madoya gittik, 2 katlı bi yer, alt kata oturduk önce, ama alt katı da pek sevmiyoruz, sonra bu bi ara lavaboya diye kalktı yanımdan, o sırada meğersem üst kata çıkmış, orda bi masa ayırtmış zaten gündüzden, o masayı da birazcık düzenlemiş işte benim yanımdan gidince. sonra geldi, yukarda masa boşalmış oraya çıkalım dedi, tamam dedim ben de. çıktık. masa da arka taraflarda, köşede. masaya bi geldik, ben böyleyimm
masanın üzerinde gül yaprakları, ortada mumlar, oturacağım yerde güllerim
sonra önümde diz çöktü, kutuyu çıkardı, ömrümün geri kalanını seninle geçirmek istiyorum benimle evlenir misin diye sordu
böyle işteee
Heeeeeeeyt beeeeeeeeeeeeeeeeehadi yaaayüzükdaş mı oldukkk
ben zaten ince ve küçük istiyordum bildiğin gibi, tam da zevkimi tutturmuşş
bi de aramızda kalsın, pırlanta almışbunun muhabbetini yapmıştık ya bi ara, benim için pırlanta olsa da olur olmasa da diye kendisi swaroski taşa değil pırlantaya layık görmüş demek ki beni
dün akşam dışarı çıktık, en son madoya gittik, 2 katlı bi yer, alt kata oturduk önce, ama alt katı da pek sevmiyoruz, sonra bu bi ara lavaboya diye kalktı yanımdan, o sırada meğersem üst kata çıkmış, orda bi masa ayırtmış zaten gündüzden, o masayı da birazcık düzenlemiş işte benim yanımdan gidince. sonra geldi, yukarda masa boşalmış oraya çıkalım dedi, tamam dedim ben de. çıktık. masa da arka taraflarda, köşede. masaya bi geldik, ben böyleyimm
masanın üzerinde gül yaprakları, ortada mumlar, oturacağım yerde güllerim
sonra önümde diz çöktü, kutuyu çıkardı, ömrümün geri kalanını seninle geçirmek istiyorum benimle evlenir misin diye sordu
böyle işteee
canım benim hayırlı olsun her şeyi çok güzel düşünmüş
yüzük de benimkinden sanırım hepsi birbirine benziyor bu pırlantaların
çok sevindim hakettiğiniz mutluluğunuz yakındır bencehep mutlu olun hep
Obaaaa bizim topik cok bereketli bu aralar ya
Hayirli olsun gamzelim Allah tamamina erdirsin :116:
ayy canım ya çok sevindimTebrik ederimmmmmm
Heeeeeeeyt beeeeeeeeeeeeeeeee
Ben hemen bekliyordum zaten sana teklif gelmesini yanılmadım
Allah mutlu etsin inşallah bir ömür
Hmmm tamam canim peki kac yildir beraberdiniz :))
Günaydın canlar nasılsınızzz
Günaydın tatlım :)
Nasılsın cnm ne var ne yok keyifler nasıl
İyiyim canim sen nasilsin? Heyecanliyim stresliyim ne ararsan var bende 😋
İsteme-nişan birarada olacak ve 10 gün kaldı kuzum o yüzden :)Çok şükür iyiyim cnm bende niye heycanlı stresslisin bakiyimm
İsteme-nişan birarada olacak ve 10 gün kaldı kuzum o yüzden :)
vaaaay hadi hayırlı olsun tatlımmmm
Teşekkür ederim canım benim en kısa sürede darısı senin başına inşallah
canım benim hayırlı olsun her şeyi çok güzel düşünmüş
yüzük de benimkinden sanırım hepsi birbirine benziyor bu pırlantaların
çok sevindim hakettiğiniz mutluluğunuz yakındır bencehep mutlu olun hep
canlar resimleri aldımgerçi nurdan ve gizem face den gördü de buraya da yükleyeceğim hepimiz topikte toplanınca
Kızlar bu elbiseyi çok yakın bir arkadaşımın düğünü için aldım ama sonradan pek içime sinmedi gibi :S bayada para verdim sizce nasıl ? İlk resimdeki gibi olcak topukluyla 2. resim ayakkabısız
Eki Görüntüle 1210201 Eki Görüntüle 1210200
İsteme-nişan birarada olacak ve 10 gün kaldı kuzum o yüzden :)
Seninde mi aynısı canımBizim bütçemize uygun yüzükler hep böyle demek ki benimki de aynısı çok seviyorum yüzüğümü
bBen burdayım diğerleri boşver
evet çok benziyorbende çok seviyorum yüzüğümü , çok bekledim çünkü
öğleden sonra gelir herkes yüklerim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?