- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #15.181
Kızlar çok kötüyüm işyerimden izin alıcam çıkıcam. Serkanın hotmailini bir deniyim dedim şifresini buldum girdim benleyken başkalarıyla faceden konuşmuş hemen de skype den üyelik almış. Son zamanlarda güya ilişki var yok yapıyorum die face şifresini değiştirmişti vermiyordu amacı başkaymış. Öyle çok zoruma gidiyorki
günaydın kızlar nasılsınız?
ben birşey danışcaktım size
şimdi benim elime nakit bir miktar para geçti:)
ben bu parayı ıvır zıvıra harcamak yerine mutfak için elektrikli aletleri alıyım diyorum bana marka seri önerebilir misiniz?
in love serisi - Arçelik
lal serisi- Arçelik
black series - Beko
bunlar gibi...
çok kararsızım renkli mi olsa yoksa klasiklerden vazgeçmeyip siyah beyaz grilere mi baksam?
Canım biz zaten ayrıldık ayrıyız. Ben ne olur ne olmaz die amcamlara öyle söyledim kesin bitti demedim
önerdiğin bi marka model var mı:44:O zaman olabilir bence =)
ama bunlar mutfağın rengine de bağlı olarak seçeceğin ürünler bence..belki de ev bellidir bilemiyorum ama black serisi hoşuma gitmiyor benim..
arçelikten de uzak dur bence hemen bozuluyor..mesela braun un blender seti çok kullanışlıymıs aklılma bu geldi
önerdiğin bi marka model var mı:44:
arçeliğin in love serisini çok övmüşler pek bilgim yok bu konuda
ben hepsi aynı marka aynı seriden olsun istiyorum hatamı yapıyorum bilmiyorum:26:
ev belli canım mutfakda beyaz ağırlık modern bi mutfak olacak
arçeliğin in love serisini çok övmüşler pek bilgim yok bu konuda
ben hepsi aynı marka aynı seriden olsun istiyorum hatamı yapıyorum bilmiyorum:26:
ev belli canım mutfakda beyaz ağırlık modern bi mutfak olacak
yazık valla Allahın sevgili kuluymuşsun ki daha evlenemeden gerçek yüzünü gördün..
ama bunlar mutfağın rengine de bağlı olarak seçeceğin ürünler bence..belki de ev bellidir bilemiyorum ama black serisi hoşuma gitmiyor benim..
arçelikten de uzak dur bence hemen bozuluyor..mesela braun un blender seti çok kullanışlıymıs aklılma bu geldi
Kesin bitmesinin zamanı gelmedi mi sence de Yektacım..
Canım o biraz da şans bence arçelik aldı annemler bozuldu ama arkadaşım çeyiz için tüm eşyalarını arçelikten aldı 2 seneyi geçti hala yeni gibiler =) Ben şansen siemens yada samsung onları beğeniyorum
hmm mutfak beyazsa bordo-kırmızı çok hoş olur siyah boğar tezgahım üstünde falan oluyor çünkü bazıları..aslında araştırmak lazım hangisi iyi diye seriye takılma olmadı farklı ürün alıp renkleri uydurursun..
bazı markanın bi ürünü iyiyken diğer ürünü iyi çıkmayabilir..mesela benim ablamda her şeyini tefalden almıştı hiç memnun değil, biraz da şans işi :26:
Öyle cnm . İnşaAllah evleneceğim kişide beni pişman etmez
Cnm zaten bitti. Konuşmalarını görmeden önce olurda pişman olur peşime düşer beni ikna eder die kendisine bitti dedim ama amcamlara açık kapı olduğunu söyledim kesin bitti demedim. Ama şimdi bitti yani geri dönüş yok artık . Allahım içimden atsın
çok haklısın canım bizimde buzdolabı siemensdi annem çıldırdı artık eve siemensin s'si giremez diyo
alıp kaderime razı olucam
kızlar bana bi taktik verin, sözlümün ailesine anne-baba deme vaktim geldi mi :26: nasıl diyeceğim maşallah dün başladı benimki anne baba demeye off ben napıcam
gri beyaz en mantıklısı sanırım çünkü renklilerdende sıkılma ihtimali yüksek:26:
Elbette başladı canım artık sözlüsün söylemen lazım..
dün akşam otururken bizle bi baktım anne aşağı baba yukarıönce anlamadım ama diyor valla ben nasıl başlasam çok cekingenim o konularda canım ya sen ne zman demiştin ilk :26:
Bende sözden hemen sonra diyemedim sözlüm artık de falan diyordu onlara oturmaya gittim bir gün içeri girdim nasılsın anne dedim hemen bir keretteŞimdi zorlasan teyze diyemem
şimdi o anne baba derken benim teyze amca demem de hoş olmaz
off oyunbozanlık yaptı nişandan sonra söyleyecektik
Yok nişan geç olur canım zaten sözlüsünüz artık denmesi lazım
Aman biz de öyleyiz canım ya. Boş yere kırılıp kırıyoruz işte
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar çok kötüyüm işyerimden izin alıcam çıkıcam. Serkanın hotmailini bir deniyim dedim şifresini buldum girdim benleyken başkalarıyla faceden konuşmuş hemen de skype den üyelik almış. Son zamanlarda güya ilişki var yok yapıyorum die face şifresini değiştirmişti vermiyordu amacı başkaymış. Öyle çok zoruma gidiyorki
kızlar bana bi taktik verin, sözlümün ailesine anne-baba deme vaktim geldi mi :26: nasıl diyeceğim maşallah dün başladı benimki anne baba demeye off ben napıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?