- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #15.221
bu bücür de benim yegenim sayılır zaten, annemle babama ananeyle dede diyorbana da abla demeye başladı ama hiç hoşlanmadım bu durumdan kendisiyle asker arkadaşı olarak takılmak daha güzeldi, kendimi henuz abla olmaya hazır hissetmiyorum
valla hiç sorma o varken iyiydi, dün akşam o gitti yine boşlukta kaldım aynı eski halime döndüm :26: sevmiyorum bu halimi
hahaaa ablayı bırak yakında bize teyze diyecekler
kürek demişken aklıma geldi dün ablamın kv de kova şeklinde bi nikah şekeri gördüm hoşuma gitti
Eki Görüntüle 1213412 misal böyle bişey ama içinde mum vardı, nasıl nişanda dağıtılabilir mi :26:
hahaaa ablayı bırak yakında bize teyze diyecekler
50 yaşına gelene kadar teyze dedirtmem, diyenin agzına kürekle vururm
3 tane lahmacun yedim
cerennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bana şişko deyin nolur yardım edin şişko olmak istemiyorum düğündeLunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 63 olmuşum imdaaatttttt
cerennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bana şişko deyin nolur yardım edin şişko olmak istemiyorum düğünde
hahaha Alemsiniz valla benim arkadaşlarımın çocuklarına ben teyze dedirttiriyorum benim çok hoşuma gidiyor
3 tane lahmacun yedim
1 ayda gelinlik dikilir mi?:84:
beni kızdırdı bende yemeğe sarıldımkompleksliyim ben yaş konusunda hayatta diyemezler
yemeden önce kendini suçlayacaksın yedikten sonra degil şekerim
şuan tam sezonu oldugu için yetişmez sanırım ama emin degilim :26:
beni kızdırdı bende yemeğe sarıldım
halbuki bugün sadece meyveli yoğurt yiyecektim
yok yemezdim ben 1 sene sadece çorba yedim zamanında şimdiki halime baksadece meyveli yoğurt yiyerek de olmaz, o zaman lahmacunu yarın yiyecektin değişen bişey olmayacaktı yanihiç bişey yemeyerek degil daha düzenli beslenerek 2 ayda en az 8 9 kilo verebilirsin
yok yemezdim ben 1 sene sadece çorba yedim zamanında şimdiki halime bak
yapman lazım kendine gel sen bu değilsin deyin yeter canımo da hiç mantıklı degilmiş ya neyse
:26ekiiii
yapman lazım kendine gel sen bu değilsin deyin yeter canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?