- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #15.421
gerçekmiş uzuldumınternet yok face var oyle mı
nasıl ya gercek mı bazen yalan haberler cok cıkıyor faceten gorduysen
anladım canımtelefondan giriyorum face e de kk ya face ten girince aradıgımı bulamıyorumonun için telefonumun internet paketinden dolayı face var, fakat modemdeki sıkıntıdan dolayı kablosuz baglantı olmadıgından dolayı kk yok
yok yaa face te görmedim haber sitesinde gördüm malesef, her sitede yazmış doğru haber yanievinde ölü bulunmuş, ve intihar ettigi düşünülüyormuş
anladım canım
onun robotlu bı fılmı vardı cok severdım
ıyıce mutsuz oldum resmen su an
aynen canımayy ben de mutsuz oldum, üzüldüm çok. adam o kadar da güldüren bir adam ve sonunda kendini öldürmeyi seçmiş. çok trajik
neyse kuzum cidden keyfim kaçtı ben yatayım artık. uyurum sanırım. eğer öncesinde bana ihtiyaç duymazsan bikaç güne görüşürüz
günaydınnn iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın?? bu arada damdan düşer gibi oldu azıcık benimki sanırım ama kendimi tanıtmışmıydım daha önceden bilmiyorum bu konunun sıkı takipçisiyim de :)Kızlar günaydın nasılsınızzzz
günaydınnn iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın?? bu arada damdan düşer gibi oldu azıcık benimki sanırım ama kendimi tanıtmışmıydım daha önceden bilmiyorum bu konunun sıkı takipçisiyim de :)
ben kımse yok sandım prıfılımde kımsenın yorumu gorunmuyo
nereye gidiyosun beee ( kafana çantayla vuran smiley i yaptım buraya) bi şekilde çözecez, gitmek yokkk
canım ıstemediNiye uyumadın leeennn
onlar gerı gelecekmısevet bende de görünmüyor..topiği zor buldum bilgisayar geçmişi olmasa hala da arıyordumsmiley ler nerde ki
Bu aralar ne cok intihar haberi duydum ya
hıc uyumadım
yaa ben eski halini istiyorum ama hep böyle mi kalacakmışsmiley bile yok püf
çözün bana da anlatın canım :)
canım ıstemedi
ben hala şoktayım yaa, adam Müthiş Dadı Müthiş Baba filminde hepimizi kırdı geçirdi, katıldığı bütün programlarda törenlerde ne kadar neşeli bir adamdı, ama aslında depresyondaymış ve daha fazla dayanamamış. insanın gerçekten inanası gelmiyor
Cesmi nazcım nasılsınn?canımcım smileyler geri gelecekmiş o yuzden sıkıntı yok, sadece teknik aksaklıklar bitene kadar bir süre böyle idare edecez sorun yok yani :)
biraz kurcalayınca alışıyor da insan aslında da yine de pek yenilikçi bir insan olmadıgım için alışamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?