- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #15.381
resım eklemede url sını kopyalayıp yapısturacamn canımee bunları nasıl kullancam ben, kopyala yapıştır mı yapcam
bunları git kazene söyle bana degilben de alışmaya çalışıyorum zaten, yeniliği de hiç sevmem
resım eklemede url sını kopyalayıp yapısturacamn canım
beım yerıme sen soyle
zor değıl yadaha sen söylerken vazgeçtim, 3 5 smiley le ifade ederim ben kendimi
az once yenılığı sevmediğını soyleyen benmıyımbelki de ben şikayetçi degilim, belki de ben bu halinden çok memnunum nerden biliyorsun
zor değıl yabak hamur acan bebe
az once yenılığı sevmediğını soyleyen benmıyım
aaman sen bılırsunordan gif i al buraya yapıştır, sonra 3 tur takla at falan hiç bana göre degil
evet evet :))üfff amma da açık sözlüyüm yaa
aaman sen bılırsuncok sıkıldım :/
ben kalkalı 8 saat oldu uyuyamam sen dene ıstersenaman bu saatler gereksiz saatler bence, keşke erken uyuyan bir insan olsam
ben kalkalı 8 saat oldu uyuyamam sen dene ıstersen
ben hıc bı halt yapmıyorum bılıdiğın duruyorum sadeceben de akşam üzeri uyuyakalmışım yaklaşık 2 saat kadarşuan hiç uykum yok aptal puzzle ın da bir yerinde tıkandım, elim ona da gitmiyor şimdi, milyon kere kiraz mevsimini izliyorum
ben hıc bı halt yapmıyorum bılıdiğın duruyorum sadece
ıstedığım seylerı bulamıyorum canım arastırıyorum ama hep dolu o tarıhler krız geldi artık benımkıde yattı kalkacam dedı ama kalkamayacağını bılıyodum kaldım oyle sap takıntılarla uğrasıyorumdüğünün var kızım senin araştırmalarını yap, eksiklerini hazırlasenin yerin de ben olsaydım şimdi paçalarım tutuşmuş bi şekilde saga sola saldırıyordum
ıstedığım seylerı bulamıyorum canım arastırıyorum ama hep dolu o tarıhler krız geldi artık benımkıde yattı kalkacam dedı ama kalkamayacağını bılıyodum kaldım oyle sap takıntılarla uğrasıyorum
sağol canım zaten ne kadar otel varsa baktım ama ıstedığım gıbı yokben yardımcı olayım bebek, bayılırım öyle şeylere biliyorsun
sağol canım zaten ne kadar otel varsa baktım ama ıstedığım gıbı yok
bırını çok beğendım ama sadece kahvaltı dahılmıs,
hersey dahılllerı de beğenmıyorum ben oyle kalıyorum
hıcbi yere gıtmıycem en sonunda o olacak
sağol canım bu kadar saçma bı ılıskı ve bu kadar saçma tavırlar ıcın kendını yormaya değmez, bır daha onu asla aramayacam:,(hıcbısey ıstemıyorum.hangi şehire gitmeyi düşünüyorsunuz ki
ben benim rahmetliyle tatile gitmeye niyetlenmiştim de o zaman izmir çeşme de bi otel begenmiştim, herşey dahil degildi ama manzarası falan çok güzeldi, tam deniz kıyısında. hoş ismini de hatırlamıyorum şuan sana neden bu gereksiz bilgiyi verdiysemama istersen bulabilirim kuzu senin için, çeşme de oldugunu hatırlıyorum bitek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?