- 2 Temmuz 2013
- 9.543
- 10.806
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #15.481
Yok canım aynı isteiyiyim canım çok sıkıcı bugün bizim işyeri içim darlandı azcık sen nasılsın? durumlarda var mı bi değişiklik?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım aynı isteiyiyim canım çok sıkıcı bugün bizim işyeri içim darlandı azcık sen nasılsın? durumlarda var mı bi değişiklik?
Kızlaaar sözlenenler,evlilik tarihi alanlar,evlilik teklifi alanlaaar neler neler olmuş. Hepinizi tebrik ederim. E bi de site değişmiş ama yenilikler her zaman iyidir olsun.
Günaydın kızlar nasılsınızzz
Cok sukur bende iyiyim cnmgünaydın canım iyiyim sen nasılsınn?
Cok sukur bende iyiyim cnm
nasılsın canım, iyi misin keyifler nasıl![]()
sitenin halini gören kaçacak yer aradı da ondaniyiyim canım nolsun sen nasılsın ne var ne yok
sıkılıyorum bir kaç gündür hiçbir yerde muhabbet dönmüyor
sitenin halini gören kaçacak yer aradı da ondanalışmaya başlayan döner yavaştan eskisi gibi olur yakında site de
ben de iyiyim, köydeydim eve geldim işte bakınıyorum ne var ne yok diye![]()
ben hemen alıştım yaaçok sıkıntı çekmedim
![]()
ben ilk gördüğümde resmen kapattım 1 gün falan açmadımsonradan biraz alıştıydım ama hoşuma gitmeyen şeyler vardı, 2 gündür de buralarda yoktum zaten, şükür ki smiley lerde geri gelmiş, çoklu alıntı da var, eksi bi özelliği kalmadı bence sitenin artık
![]()
ahaha sen de alemsin ya
sanırım bazı insanlar değişikliklere kolay kolay sıcak bakmıyor
smileyler bir ilginç ya mesela böyle yapınca : ) bu çıkıyor
böyle yapınca : D bu çıkıyor
böyle yapınca da o_ O bu çıkıyor
birbirleriyle hiç alakaları yok![]()
eski hallerine alışmıştım, zaten yenilikçi bir insan da degilim smileylerin yeni isimlerine alışana kadar da değişir kesin o yuzden resimlerinden seçer begenir kullanırım![]()
ben geldim kimse yok muuuu![]()
kim online kim değil ben onuda göremiyorum.ne kadar sıkıcı oldu bu yeni hal ya off..