- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #15.501
uff ben üşenmeden kodlarını ezberlemiştim şimdi hepsi değişti![]()
evet o büyük sıkıntı oldu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uff ben üşenmeden kodlarını ezberlemiştim şimdi hepsi değişti![]()
evet yaa o da yazmıyor en aşağıdabelki zamanla düzeltirler
![]()
iyiyim canım nolsun sen nasılsın ne var ne yok
sıkılıyorum bir kaç gündür hiçbir yerde muhabbet dönmüyor
keşke tekrar en başa dönse site![]()
bayram vesilesiyle memlekete gitmiştik. Orda da talihsiz birkaç olay yaşandı. Dönüşümüz uzadı. Döner dönmez baktım hemen neler olmuş diye :)Sen nerelerdeydin bakayım :))
canım ya sen peçete tutkalını nereden alıyorsun koçtaş tarzı yerlerde olur dimi...iş çıkışı gidicem de boşa gitmeyeyim orda yoksa
![]()
bayram vesilesiyle memlekete gitmiştik. Orda da talihsiz birkaç olay yaşandı. Dönüşümüz uzadı. Döner dönmez baktım hemen neler olmuş diye :)
ben BauHaus tan aldım canım bilmiyorum ki başka nerede olur
arayıp sorabilirsin
napkin glue orijinal adı
yok dönmeyecekmiş de bence zamanla alışacagız ya, eskiyi hatırlamak da bile zorlanırız hatta o zamana
bu ara hep beraber bir araya da gelemiyoruz, yaz sonu diye herkes bir dagıldı, hele bi toplanalım yine bak gör o zaman bu halini nasıl da seversin![]()
ya kuzenim trafik kazası geçirdi,tatile diye gittik işler sarpa sardı. iyileşti çok şükür ama :) sen evlenme teklifi aldın di mii isteme söz vs ne zaman pekii?hayırdır inşallahh
sen yokken çok şey oldu işteee![]()
ya kuzenim trafik kazası geçirdi,tatile diye gittik işler sarpa sardı. iyileşti çok şükür ama :) sen evlenme teklifi aldın di mii isteme söz vs ne zaman pekii?
sıkılıdımmmmmmm
yazamıyorumdaaaaaaaaaa
gafamı nerelere vuremmm![]()
mutlu olmak istiyorum ama olmuyornoluyooooooooo geeeeeneeeeee![]()
dün akşam dünürler toplaştık yine, bize geldilernişan tarihi belli oldu kısmetse 20 Eylül
![]()
![]()
Ah çok sevindim Selencim bir ayın var elini çabuk tut20 Eylül bizim de yıldönümüz
![]()