- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #15.561
Tek yaptıkları çalışmak zaten canım onu yağınca dünyayı kurtardıklarını zanneden bir his oluşuyor onlarda gerisini bize paslıyorlar bende buna ifrit oluyorum..
Bak birde ben bugün çok mutluydum nerden geldik bu konuyahiiç ifrit olma bebegim bunu değiştirme ihtimalin yokboşuna kendini strese sokma, kabullenmek en güzeli.
Bak birde ben bugün çok mutluydum nerden geldik bu konuyaNurdancım özlemişim seninle konuşmayı ama şimdi uyusam iyi olacak yarın 8de kalkmam lazım İyi geceler tatlı rüyalar yarın görüşürüz
dün akşam dünürler toplaştık yine, bize geldilernişan tarihi belli oldu kısmetse 20 Eylül
nişanın haftaya da olsa aynı tepkiyi verirdi canım emin ol, ben erkekler için böyle şeylerin pek de önemli oldugunu sanmıyorum
oooooo maşallaaaaah
hadi hayırlı olsun bakalımmmm
sağol canım şimdi de nişan maratonu başlayacak
ben bu yeni haline uyuz oldum sitenin ,ama yine de girip sizden yorumlar alıcam tabibaşlasın başlasınnn
hııııı tabi tabibenden de size gelsin hepisi
benimde bir ay sonra belli oldu ama hiç taktığın yok
hayırlı olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnncanlarım cigerlerim, yarın sabah bir iş görüşmesi için ankaraya gidecegim, deneme amaçlı da sunuma yardımcı olarak götürecekmiş beni mustakbel patroncum, o sebeple perşembe akşamına kadar sanırım buralarda yokum. ulaşmak isteyenler için facebook adresim ( bir çoğunuzda mevcut ) oradan ulaşamayacaklar için ( ceren sana söylüyorum) mail adresim sizlerde bulunmaktadır.
görüşene kadar esen kalın
hayırlı olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnALLAH TEMİZ KALPLİLERE MERHAMETİNİ GÖSTERİYOR İŞTE
ayyy sagol kuzummmerken de havaya girmek istemiyorum ama olursa düper olur vallaaa
olacakk olacakkbende botaşa gircem
olacakk olacakkbende botaşa gircem
canlarım cigerlerim, yarın sabah bir iş görüşmesi için ankaraya gidecegim, deneme amaçlı da sunuma yardımcı olarak götürecekmiş beni mustakbel patroncum, o sebeple perşembe akşamına kadar sanırım buralarda yokum. ulaşmak isteyenler için facebook adresim ( bir çoğunuzda mevcut ) oradan ulaşamayacaklar için ( ceren sana söylüyorum) mail adresim sizlerde bulunmaktadır.
görüşene kadar esen kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?