- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #15.541
Braketim koptu ona kızacak çünkü vaktinde gitmedim birde geri almak için başka birşey takacak korkuyorum
ee neden gitmedin ki kuzum sen de zamanındaşimdi mecbur fırçayı yiyeceksin doktordan daha kötüsü olmasın yeter ki
bıkmak yok, dayanmak var
aman canım dayan dayan hiçbirşeyin olduğu da yok avutup duruyorum kendimi sürekli
Var var zaten düzelme işlemi bitti canım şimdi geri alacak dişlerimi artık öndelerdi ya birde sıra ona geldi yani =)düzelme vardır mutlaka yaa, yoksa doktor ona göre bi değişiklik yapar degil mi
Var var zaten düzelme işlemi bitti canım şimdi geri alacak dişlerimi artık öndelerdi ya birde sıra ona geldi yani =)
Düzelme yok demedim ki hiçbirşeyin olduğu yok dedimee neden düzelme yok diyosun ya bana
Düzelme yok demedim ki hiçbirşeyin olduğu yok dedimÇıkmıyor ya hala o anlamda
1.5 sene dedi geçen hafta 1.5 sene doldu daha geri alınacak ooo ölme eşeğim ölmesen benden daha da tez canlı çıktın yaadoktor 2 sene demiş, sabret işte bak sonrası nasıl güzel olacak
1.5 sene dedi geçen hafta 1.5 sene doldu daha geri alınacak ooo ölme eşeğim ölmeBenim nişanım var daha o çıkmaz tarih nasıl belirlenecek
Nişan için canımsen nişan için mi bekliyordun tellerin çıkmasını düğün için mi
Nişan için canım
Zaten kimsenin taktığı yok canım =) Bugün sözlümlerdeyken pcden nişan kıyafeti bakıyordum sözlüm uff başka zaman bak dedi sayfayı kapattı olmasa da olur yani 3 sene 5 sene ne farkederhe ben düğün için sanıyordumbeklemek senin tercihin canım, o güzelliği görmek istiyorsan bekle bakalım, nişan düğün yakın arayla yapılır o zaman, kaybetmezsin pek bişey
Zaten kimsenin taktığı yok canım =) Bugün sözlümlerdeyken pcden nişan kıyafeti bakıyordum sözlüm uff başka zaman bak dedi sayfayı kapattı olmasa da olur yani 3 sene 5 sene ne farkeder
nişanın haftaya da olsa aynı tepkiyi verirdi canım emin ol, ben erkekler için böyle şeylerin pek de önemli oldugunu sanmıyorum
Zaten ne önemli ki onlar için =)
Sigara ve uykuyu unuttun canımbüyük ihtimalle arabası ve telefonu
Sigara ve uykuyu unuttun canım
Tek yaptıkları çalışmak zaten canım onu yağınca dünyayı kurtardıklarını zanneden bir his oluşuyor onlarda gerisini bize paslıyorlar bende buna ifrit oluyorum..ayy evet yaa uykuu onu nasıl atlamışım bakadamlar sorunsuz yaşıyor resmen yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?