- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #15.681
Aynen öyle canım aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz derler bende iş bulsam senin kadar alacağım ücret ama o bile ilaç gibi gelecek bana
valla ben bu bin liraya çalışılmaz diyordum ama yetiyor ya istediğim şeyleri yapabileceğim ya yeter şimdilikpazar annemle çarşıya çıkacağız yemek ve kahvaltılık takımı alacağız, yada çeyiz setlerinden hepsi içinde oluyor ya karar veremedim hangi marka iyidir sence canım
Ben karaca ve emsanı beğeniyorum canım genelde onlar iyi oluyor karaca biraz daha pahalı emsana göre
emsanda oluyor mu çeyiz paketi falan..emsandan tencerelerimi alacağım ama..
karaca alacaktım bende arkadaşım evkurda çalışıyordu karacanın çatal bıçak setini sakın alma dedi kararıyormuş..
sheefer da indirimdeymiş ama onunda tencere seti iyi değil diyorlar kafam karıştı
çeyiz paketini bilmiyorum canım ama ben yemek takımı tencere takımımı falan emsandan aldım bilindik güvenilir bir marka hiç memnun olmayan duymadım karaca için daha pahalı daha önde olmasına rağmen bende birkaç kötü yorum aldım
Evet daha pahalıya gelir canım ben bir sene mi iki senemi ne ödedim taksitleçeyiz paketleri içinde kahvaltı takımı çaydanlık tencere cezve vs de oluyor ya daha cazip geliyor bana..
ama korkmaz ve emsan zaten tencere markası..hepsini ayrı ayrı alırsam daha mı pahalıya gelir acaba ki
Evet daha pahalıya gelir canım ben bir sene mi iki senemi ne ödedim taksitleEmsanın sitesine baksana canım belki vardır orada yazıyordur
bakayım canım..valla öyle bende şimdiden alayım düğüne anca ödemesi biter..daha küçük ev aletleri var, beyaz eşya var poff
Küçük ev aletlerini düğüne yakın al canım daha iyi olur öyle bence
bende öyle düşünmüştüm garanti olayı sorun olmasın diye ama düğünden sonraya borç kalsın istemiyorum hepsini ödeyeyim bitsin
Parasını bankaya falan atsan olmaz mı canım
oda olur aslında şimdi yaptığım gibi biriktiririm azar azar..pazar gidelim bi bakayım ne kadarlık senetler olacak ona göre..çok taksit olursa zaten küçük ev aletlerine girişemem
sabun içinde peçetelerimi aldım yarında bauhaus tan tutkalımı alıcam haftasonu başlarım cicilerime
Karar verdin mi kendin mi yapacaksın canım örnek yok mu baksaydım
Eki Görüntüle 1223393
bu tarz bişey ama tabi peçete şekilleri farklı olacak, keselere koyacağım tek tek..kurdela ve inciyle süsleyeceğim bide..bakalım olacak mı olmayacak mı hayal kırıklığına uğramamayım da
El becerin falan varsa uğramazsın canım çok güzel görünüyorlar
var az biraz ama böyle bişey ilk defa deneyeceğimpembelokum un konusu var o da yapıyormuş aldığımız peçeteler bile aynı sanırım aynısı olacak bak istersen
Aaa hiç bilmiyorum varmı linki falan canım konu mu açmış yoksa
evet canım konu açmıştı bi ara ordan bakabilirsin..
Baktım canım şimdi ne güzel ya böyle kendinizin yapıyor olması bende sözde kendim yapmıştım ama nişanda ahdım var uğraşmam
aa güzel olursa ben sana da yaparımhem pek uğraştırıcı değil sanki bakalım deneyip göreceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?