- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #15.701
Hadi bakalım yap da burayada koy fotoğrafını merak ederim benEe tepsi işini ne yaptın bakıyormusun
Hmm oda olabilir neden olmasın at canım at görelim bizde belki fikir olurvalla canım tepsiye o kadar özenmiyorum sözde tepsi içinde çikolata getirmişlerdi ya o tepsiyi süsleyeceğim, bide yüzükleri koymak için çok sevdiğim bi kutum var onu da yerleştirdim mi yeter..resmini atarım yapınca..
Hmm oda olabilir neden olmasın at canım at görelim bizde belki fikir olur
canım sen sözde pastanı nerden yaptırmıştın ve ne kadara
Alkardan yaptırmıştım canım normal pastaydı benim şeker hamuru değildi biraz da indirimle 100 Tlye yaptırdık
bende şeker hamuru istemem ya iğrenç geliyor banamis gibi krema neyimize yetmiyor..
fiyatı iyiymiş amabende araştırayım biraz..
Fiyatı çok iyi denk geldi canım benim baktıklarım hep 500 üstüydü biliyorsunPastanelerinde siteleri var ya oradan da bakabilirsin
500 müü şaka demivazgeçerim ki hiç vermem o kadar
Yok canım 2000e bile varama şeker hamuru hepsi sen normal krem şanti al benim 50 kişilikti 100 tl herkes bayıla bayıla yedi
Bizim burda canım yıldırım sitelerbende kremalı isterim zaten senin o pastane nerde canım..
Bizim burda canım yıldırım siteler
bi soruşturayım ben tanıdık pastane olabilir bizimkilerinolmadı sizin oraya müracat ederim uzak ya biraz
Sen bak olmazsa ben yardımcı olurum canım buradan sana kafkasa falan da bak istersen
ay canım sağolasınkafkas ve rıhtım aklımda çarşıdan fiyat sorarım pazar günü..uzay pastanesinin pastaları da çok lezzetli ama fiyatları uçuk olabilir..
Evet azıcık uçuklar canım kafkas da biraz pahalı ama lezzet on numara hakkını veriyorlar gerçekten
evet çikolatamda kafkastı tat süperdi, aslında kaliteden ödün vermeyeceksin
Evet gerekirse pastaya da taksit yapacaksın
valla yapmam kalıcı değil sonuçta o kadar godoman değilimdilim pasta alırım veririm millete
Düğünlerde önceden öyleydi ya kağıt tabakta 7 8 tane pasta olurdu millet birbirini paralardı yemek için hey gidi günler
Valla canım herşey ateş pahası kim istemez ki herşeyin en iyisi olsun ama işte birde bütçe varhee valla nostalji mi yapsam bende ama nedeni tamamen duygusal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?