- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #15.921
Bak bak nelerde bilirmiş HatunEvet sürekli bir gerginlik vardı.. Lig ne zaman başlıyor
gençliğimde uzun bir dönem ilhan mansıza aşıktım da maçlarını tekrar tekrar izleyince futbol aşkı oluştu bende
bugun başlıyor maçlaryarın beşiktaşımın maçı var, pazar da yanlış hatırlamıyorsam gs nin
Ama kanallar veriyormu kim yayınlıyor bilmiyorum ki ilhana da aşık olmayan yok herhalde
buna da cevap verip öyle gideyimlig tv veriyor canım maçları ilhan da aşık olunacak adam yaa, sırf o ankarada armada da geziyor diye çok gezmişliğim vardı oralarda belki karşılaşırım diye ama Allahın sevgili kuluymuş beni çıkarmadı karşısına
Hahaha ay Nurdan ya öldürürsün insanı o niye keşke çıakrsaydı belli mi olur bu işler
Evet almisti tatlimBirden her sey yoluna giter ymarim. Once dersimden gecerim sonra teklif sonra nisan sonra dugun. Hayirlisi bakalim. Esek sipasi ayrilacakti neredeyse benden. Teklifte buraz surundursem mi
Hahaha ay Nurdan ya öldürürsün insanı o niye keşke çıakrsaydı belli mi olur bu işler
Bir haftadır yokum haber de vermedim bir Allahın kulu da bu kız nerede öldümü kaldı mı dememiş Alacağınız olsun Çok küstüm
Geçtiiiiiiiiiiiiiim
Mezunummm
benim haberim vardı valla ailecek tatile gidicez demiştin yırttım tripten
neden hep bi görünüp bi kayboluyorsun
yaa canım sayfa açık da unutuyorum sık sık bakmaya, iş ilanlarına bakıyordum
sen çalışıyor musun bugün..
evetthatta sanırım yarın bile çalışacagım bitemedi gitti şu lanet proje
bu ara iş arayan çoğalmış diyorlar, var mı sana uygun ilanlar
bende çalışıyorum, hemde hasta hasta
hahaa ne çabuk bıktın bi haftadayok be canım aynı ilanlar hep, bana uygun olanlara da kimse beni almaz tanıdıkları yerleştiriyor millet..olmuşken iyi bi iş olsun istiyorum sürekli iş aramak istemiyorum başka bi yere girsemde..
çalışmak benim genimde yok yaa ben bunu anladım bu bir haftadabi de ben öğrencilik zamanımda bile pazar günleri ders çalışmazdım o gün benm kendime ait günümdü şimdi çalışacak olmak sinir ediyor beni sanırım zengin koca şart bana da onlar da nerde yaşıyor onu bulamıyorum bi türlü
ilk günlerde ya ondan hele eline para geçmeye başlasın seversin sever
ama napıcan zengin kocayı hem zengin bile olsa insanın kendi parasını kazanması başka bişey, ne diye kocanın eline bakıcan
eğer çok zengin olursa benim harcadıgım parayı fark etmez bile, o zaman kendim kazanmış gibi harcayabilirim
işin şakası bi yana, evde oturup koca eline bakacan kadın degilim, zaten öyle olsam okulu bıraktıktan sonra geri dönmezdim bulur birini evlenirdim de ben başkasının yanında çalışmaktan hoşlanmıyorum1 2 sene dişimi sıkıp para biriktirip ofis açmam lazım ama o 1 2 sene de gözümde çok büyüyor
hee ya insanın kendi işini yapması gibisi yoktur heralde istediğin saate gel istediğin saatte çık, işin olunca git hallet milletin izin vermesini beklemeden :)
inş gönlüne göre gelişir her şey de ofisini açarsın
inşallah canım inşalllah
ee sen nasılsın nasıl gidiyor nişan hazırlıkları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?