- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #15.961
almanya da buz pateni olimpiyatlarına hazırlanıyor ben biliyorum
bol bol denize girdim canım valla yüzmek gibisi yok şimdiden özledim bileben emre aşık'a aşıktımne günlerdi lise yıllarım
ee neler yaptın anlat bakalım
Sen hala takiptesin bakıyorum da
bol bol denize girdim canım valla yüzmek gibisi yok şimdiden özledim bile
tabi ki takipteyim adam hala çok yakışıklı
sus kız biz napalım sen iki kere gittin biz ofislerde sürünüyoruz
Nurdancım Friends dizisini sen mi izliyordun
Pazar sabahtan gitseydin keşke en azından günü birlik
evet canım ben izliyordumnoldu ki ?
Nişan işi çıkmadan gidicektiniz canım zaten bakalım biz ne olcaz seneyebu nişan işi çıktığından beri pazarları hep dolu oluyor canım ya geçen pazar çıkıp yemek tak. kahvaltı tk tencere vs aldıkama yarın gidicez hem piknik hem deniz bir arada inş aksilik çıkmazsa
Ben başladım şimdi de 10 sezon mu o diziİzlediğin belirli bir site var mı
10 sezon ama bölümler 20 dk ya nasıl geçtiğini anlamıyorsun bile, benim dizi tarihindeki favori dizim resmen
diziist.com dan izliyordum ben, hiç sorunsuz da bulmuştum bütün bölümleri canım
Tamam canım sağol ya sorma geçen gün başladım bir günde 12 bölüm izlemişim hiç anlamadım çok eğlenceli gerçekten
Ben başladım şimdi de 10 sezon mu o diziİzlediğin belirli bir site var mı
Nişan işi çıkmadan gidicektiniz canım zaten bakalım biz ne olcaz seneyeYa birde şeyi sorcam şimdi nişanda takılanlar kız tarafına kalır ya o sadece kıza takılanlar için mi geçerli sonuçta damada da takılıyor onları bizim almamız saçma olmaz mı
ramazan boyunca izledim ben işte, bayrama bitmişti tüm bölümlermuthiş dizi yaa, ben sürekli bi birinebi birina hayran oluyordum tiplerin ama favorim kesinlikle Rachel kadın muthiş oynamış rolü yaa
hee şimdi sizin büyük nişan olacağı için bilemiycem..ama damada kim takacak ki sonuçta kızın olacağını bile bile
bizde bakalım takı takan olur mu sanmıyorum belki iki üç küçük altın oda benim valla alırımborç altına girdim
Benimde Şuan favorim Rachel bayıldım resmen ve acayip özendim hayatlarına
Arkadaşımın büyüktü damada da takıldı ama sonra ne oldu bilmiyorum sormak da istemiyorum ona evde olunca zaten sizindir al tabi
dizi o kadar tatlı ilerliyor ki özenmemek elde degilbi de Joey in o saf tavırlarına hastayım yaa
dizi o kadar tatlı ilerliyor ki özenmemek elde degilbi de Joey in o saf tavırlarına hastayım yaa
ben sabunlarımı yapmaya başladım biliyor musun becerdim yanii..face de nurdan gördü beğendi seninde fikrini almak isterdim ama face yok ikimiz arasında
anam bende izliycem de bi başlayamadım demek çok güzel haa
Joey dizi bitince kendi dizisi çıkmış galiba adını taşıyan onu izledin mi
Joey dizi bitince kendi dizisi çıkmış galiba adını taşıyan onu izledin mi
Şu face yüzünden herşeyden geri kalıyorumBuraya neden atmıyorsun yada özelden
canım çünkü resimde bende varım ama neyse tamamen bitsin atarım süsleyip son halini olur mu
2014'ün sonbaharında sözlenecekleri de aranıza alıyor musunuz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?