- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #16.021
Siz onunla bizden önce tanışıyordunuz demi
Gizemcim bu arada yeni öğretim yılın hayırlı olsun
gelinlik en önemlisi kızım, diğerlerindeki eksik bir derece de gelinlik her resimde olacak, ilerde çocuklarım görecek en yakışanından olmalı
Ama bende kilo veermeliyim gelinliği zayıflara daha çok yakıştırıyorum
daha zaman var canım verirsin o zamana kadar herhaldebak bana hiç acele etmiyorum mesela
Ben vermeyi beceremiyorum canım ya iki gün dayanıyorum en fazla üçüncü gün ölümüne yiyorumGeçen aç karna tartıldım sonra yemekten sonra arada 1 saat var 1.5 kilo almışım
Diyetisyene gitmem ben o şu kadar dilim şu kadar ölçek bana pek uymuyoro zaman saglam bir motive sebebin olacak, gelinliğin içinde güzel olmak gibihem diyetisyene de gidersin birileri de takip edince verirsin istedigin kiloyu
Diyetisyene gitmem ben o şu kadar dilim şu kadar ölçek bana pek uymuyorŞimdiden versem iyi olacak aslında
Nişan var canım birde sıradaşimddien verirsen alma ihtimalin olur ama sen bilirsin tabi canım, sana nasıl uyuyorsa öyle yaparsın
Nişan var canım birde sırada
6 7 klo kadar var canım vermem gerekn erebilsem 10 kilo da vermek isterim ama nerdehee doğruusenin fazla bir kilon da yoktu sanki resimden hatırladıgım kadarıyla ama sen daha iyi bilirsin tabi
6 7 klo kadar var canım vermem gerekn erebilsem 10 kilo da vermek isterim ama nerdeStraplez istiyorum mesela ama kollar kalın hoş durmuyor
Kollar birde göbekkollarsa tek derdin onun için internetten evde yapabilecegin hareketler bile bulabilirsinbi araştır derim ben.
Kollar birde göbekYa işte yapamıyorum canım bir gün heves ediyorum 2. günü pes ediyorum
Dantel kollar hoşuma gidiyor ama sadece omuzlarda olmadı öyle giyerim onlara da bayılıyorumee sen de azıcık motive ol canım, yoksa straplez giyemeyecem de çirkin olacam deherşeye bi cevap
Dantel kollar hoşuma gidiyor ama sadece omuzlarda olmadı öyle giyerim onlara da bayılıyorum
Luna da düğüün hazırlığındaSelen neden girmiyor
Nişanlık için mi ben onunla ilgili hiç düşünmedim kiaslında yavaştan denemeey başla bence, hem yakışanın hangisi oldugunu bilirsin hem de daha net gözünde canlanır hepsi
gelir uzmanlığı sanırım sınav açacakmış da işlerden zaman kalınca hemen derse yöneliyorum konulara taze kalsın diye..
ondan giremeyişim ama arada yokluyorum kimse olmayınca çıkıyorum
Ben artık buralardayım
ama ama ama bende işten çıkıcam birazdan çıkmalıyım..bi buluşamıyoruz yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?