- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- 173
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #15.981
Tamam o halde canım öyle yaparsın =)
Evet elbette Hoşgeldin
canım bu arada hazır okumuşken cevap vermek istedim , belki her yörenin adetinde farklıdır ama bizde nişanda takılan takılar(erkeğe takılanlar dahil) kız tarafının olur. Ben şimdiden sevgilime söyledim hatta belki onlardaki adet farklıdır diye.Benimde Şuan favorim Rachel bayıldım resmen ve acayip özendim hayatlarına
Arkadaşımın büyüktü damada da takıldı ama sonra ne oldu bilmiyorum sormak da istemiyorum ona evde olunca zaten sizindir al tabi
teşekkkür ederim hoşbulduk. Söz kararını aniden aldığımız için sizden öğreneceğim çok şey var. Hemen geçmişte yazdıklarınıza bakayım biraz fikir edinirim.
canım bu arada hazır okumuşken cevap vermek istedim , belki her yörenin adetinde farklıdır ama bizde nişanda takılan takılar(erkeğe takılanlar dahil) kız tarafının olur. Ben şimdiden sevgilime söyledim hatta belki onlardaki adet farklıdır diye.
sağol canım amin amin hepinizesağol canım sana da hayırlı olsun en zor işi halletmişsin eviAllahım bana da göstersin inş bu telaşları ne güzel
valla beyaz eşya işi sans diyorlar arçelik bence kötü ama iyi diyenlerde var ama genelde simens bosh tercih ediliyor
mesaiye kalacam zannederken patronun dışarıda işi uzadı, ben de 6.30 da çıktım alışveriş yaptımbugun de geç gelecek sanırım toplantısı vardı, iş böyle olunca seviyorum
deniz mi görüyor evinhiç kıskanmadım hiççç
şu şişkolugu da kafandan çıkar, en kötü ihtimal korseyle falan hallolur ama sen şişkoyum dedikçe beni kızdırıyorsun
canım çok sevindimGünaydın
Ay Mezunum !!!!
Ayyyyy geçtiiiiimmmmmm
Yedim seni kıymetli evrak hukuku !!!
2014'ün sonbaharında sözlenecekleri de aranıza alıyor musunuz acaba
Ben 23 sevgilim de 26 yaşında. 5,5 yıldır beraberiz canım. Benim üni. geçen yıl bitti, şimdi yüksek lisans yapıyorum ve bir yandan da kpss ile atanmayı bekliyorum.Sözü olanlar var topikte bende dahil sorun olursa yanıtlarız seve seveBiraz kendini tanıtsana nerdensin yaşın kaç ilişkin ne kadarlık
Bizdede öyle ama ben söyleyemem ki
teşekkür ederiim hoşbuldumtebrik ederim lokummm
hoşgeldinnnnkendinden bahsetsene
bizim kızlaaaar, ben de trip atıyım size, kaç sayfa konuşmuşsunuz, beni soran olmamış hiç....
teşekkür ederiim hoşbuldum. bir üstteki mesajda alıntı yapmıştım seni de ama eklemeyi unutmuşum galiba canım, orada bahsetmiştim kendimden. Sen de bahseder msiin canım
Ben 23 sevgilim de 26 yaşında. 5,5 yıldır beraberiz canım. Benim üni. geçen yıl bitti, şimdi yüksek lisans yapıyorum ve bir yandan da kpss ile atanmayı bekliyorum.
Geçtiğimiz ay sevdiceğim annem ve babamla tanıştı ve çok iyi anlaştılar çok şükür. Bayramdan sonra aileler gelecek sonrasında isteme ve söz birlikte olacak kasım başı gibi.
Mayıs 2015'te de nişan inşallah. Düğün tarihi hala net değil malesef.
Sen de kendnden bahseder misin canım? Bu arada nişanını ne zaman nerede yapacaksın merak ettim.
Takı konusunu da erkek arkadaşına "sizde nişan adeti nasıl, takılar kimde kalıyor" diye bilgi alma amaçlı sorabil,rsin canım. Sonradan arada kalmaktansa önceden belirlemiş olursunuz herşeyi
İnşallah atanırsın bu zaman da zor başka türlü iş çünkü devlet iyidir =) Düğün tarihi kimin belli ki zatenİsteme söz aynı anda olacak sanırım heyecanlı günler seni bekliyor
Ben de sözlümde 23 yaşındayız =) Mayıs ayında sözümüz oldu ama nişan için bekliyoruz daha seneye yaza olacak kısmetse.. Salonda olacak o yüzden sözlüme de takanlar olur onu almak ne derece uygun olur hiç bilmiyorum.. Sözlümün öyle şeylerden hiç haberi yok anneme sorayım der gider sorar hoş olmaz zamanı gelince konuşulur umarım
kimse merak etmemiş beni...
canım çok sevindimAllah şansınızı daim etsin, bahtınızda tahtınızda güzel olsun
ayrıca mezuniyetinide tebrik ederim hayırlı olsun
tebrik ederim lokummm
hoşgeldinnnnkendinden bahsetsene
bizim kızlaaaar, ben de trip atıyım size, kaç sayfa konuşmuşsunuz, beni soran olmamış hiç....
Bende onun tribini yapmıştım benimkini geçersiz saydılarBir hafta yoktum ben zaten kim nerede ne yaptı hiçbir bilgim yok
kimse merak etmemiş beni...
ben demiştim valla nerelerdesin diye netim yok demiştin şimdi okul açıldı rahat rahat girersin..
bu arada yeni eğitim öğretim yılın hayırlı olsun başladı maraton
evet, bi sen demişsin zateeeen
teşekkür ederiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?