Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

tabi ki seviyorum bi tek sizle bu denli dertleşebiliyorum..sen, nurdan, gizem hep yok gösteriyorsunuz bana bu stresli günlerimde:16::16: tabi ki tribimi de atarım kıskanırım da çok arkadaş edinmeyin beni ihmal etmeyin hee:63::27:

Aynen bende öyle canım kimi kıskandın bakiyim sen :52:

canım bence babanın gitmesine az kaldıysa konuş da kurtul zaten az çok biliyor senin için zor olmasa gerek:ssz:

yok kız öyle bir ihtimal olsa bu kadar buralarda olmam zaten :1: bitek bugun hiç bakamadım ona da halim yoktu ondan :2:

İş önemli dua edin de bende bulayım artık gönlüme göre:43:

İlişkileriniz kaç yıllık kızlarr :16:

Benim eylülde 2 sene olacak :31: Senin

anaaa gün kararlaştırılmış çok heyecanlıı :18::18:

aslında var ya en büyük hatayı biz yapıyoruz yaa :26: herşeyi anlatıyoruz annemize ondan sonra akıllarında hep bizim anlattıgımız kötü haliyle kalıyor :41: neyse ama senin korkun iş konusuydu onu takmıyor demek ki asabiyet mvzu da çözülmeyecek bişey degil :34: baban da annen gibi düşünürse gelsin düğün halayı :64::64::64:

anamm gelsin horon tepme:64::66:
valla ben diyecektim doğru didin güya diyorum ki annemden bişey saklamayayım anlatayım sonra hoop önüme dökülüveriyor..ama artık bişey demem kendi içimde kalacak ben eminim ondan nasılsa..:21:
ayy annem babama yapacağı konuşamayı bize söyledi de bi an babamım yüzü belirdi beni gırtlaklıyormuş eve gelnce:52:
sonra nurdan size kaçarım:52::52:

İşe yararsa sôyle, annemin de mucizevi bir sekilde zayiflamasi lazim :9:
Maydonoz suyu filan içtin mi

lahanadır maydanozdur hep denedim ama hiç birini uzun süreli yapamadıgım için fayda göremedim hiç :50: 2 haftadır yeşil kahve içiyorum, o konuda istitkrarlı olabildim en azından :34: yeşil çay ve su zaten hep vardır hayatımda ama yemek yemeyi seviyorum ben o yuzden veremiyrum bi türlü :50: o yuzden böyle bişey deneyeyim dedim :26: eğer faydasını görürsem haftada 1 gün yaparım diyorum, yavaş yavaş da olsa gider kilolar :26: yaz geliyor malum :17:

3 hafta ara uzunmuş canım :( herif bana iki gun küstü kafaları yedim küs olmayıp konusmasak bir sey olmuyor da küs olup konusmamak elini kolunu bagliyor :(

valla normalde küs kalma taraftarı degildim, haklı da olsam adımı ben atardım uzatmayalım diye ama bu sefer ki küslük degil ki, adam kafa dinlemek sorunlarını halletmek istedi :50: napayım şimdi yakasına mı yapışayım konuş benimle diye :19: hiç işim olmaz :19:

Canım bu kadar düşüneceğine kendin açsana artık:26:

valla canım işte gideceği gün belli olup da hala açmazsa, o zaman ben açacağım konuyu :31:

aynı dert bende de vardı da o yüzden sordum :27:

aaaaa, nasıl aştınız peki? :26:

canım bence babanın gitmesine az kaldıysa konuş da kurtul zaten az çok biliyor senin için zor olmasa gerek:ssz:

valla canım işte gideceği gün belli olup da hala açmazsa, o zaman ben açacağım konuyu :31: daha belli bi tarih yok gidişiyle alakalı

İlişkileriniz kaç yıllık kızlarr :16:

7 mayısta 10 ay olacak :16:

lahanadır maydanozdur hep denedim ama hiç birini uzun süreli yapamadıgım için fayda göremedim hiç :50: 2 haftadır yeşil kahve içiyorum, o konuda istitkrarlı olabildim en azından :34: yeşil çay ve su zaten hep vardır hayatımda ama yemek yemeyi seviyorum ben o yuzden veremiyrum bi türlü :50: o yuzden böyle bişey deneyeyim dedim :26: eğer faydasını görürsem haftada 1 gün yaparım diyorum, yavaş yavaş da olsa gider kilolar :26: yaz geliyor malum :17:

valla normalde küs kalma taraftarı degildim, haklı da olsam adımı ben atardım uzatmayalım diye ama bu sefer ki küslük degil ki, adam kafa dinlemek sorunlarını halletmek istedi :50: napayım şimdi yakasına mı yapışayım konuş benimle diye :19: hiç işim olmaz :19:

Kilo ile basin dertte demek :31:
Evet canim haklisin gidip yakasina yapisacak halin yok ya
Dinlesin bakalim kafa nereye kadar dinleyecek acaba :31:

anamm gelsin horon tepme:64::66:
valla ben diyecektim doğru didin güya diyorum ki annemden bişey saklamayayım anlatayım sonra hoop önüme dökülüveriyor..ama artık bişey demem kendi içimde kalacak ben eminim ondan nasılsa..:21:
ayy annem babama yapacağı konuşamayı bize söyledi de bi an babamım yüzü belirdi beni gırtlaklıyormuş eve gelnce:52:
sonra nurdan size kaçarım:52::52:

yok yok anneler unutmuyor hiç yaa :53::53: o yuzden ben emrahla olan durumu, ben görüşmeyi istemiyormuşum gibi anlattım :50: barışırsak falan unutmaz ileride, aklı kalmasın diye :34:

ne diyecekmiş kız annen o kadar gırtlaklar diyosun :53::53:

kaç anam bize başımın üstünde yerin var :42: ama salı akşamı ben ankarada olacagım oraya kaç :27:

Back
X