- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #3.041
Aman canım Allah korusun sen yine de aksatma biz bekleriz![]()
yok kız öyle bir ihtimal olsa bu kadar buralarda olmam zaten

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman canım Allah korusun sen yine de aksatma biz bekleriz![]()
Hmm ilginc ama ne ise yaradigini soylemedin?
Zayiflamak icin mi?
Tum gun bugday mi yedin wuwww
İlişkileriniz kaç yıllık kızlarr![]()
zayıflamak için malesefmetabolizmayı hızlatıyormuş
![]()
evet yaa sabahtan beri bugday ve salatalık yedim sürekli :120:
ben hemen cevap vereyimtam 1. yılımızın doldugu gün ara verdik
3 haftadır aradayız
( ara vermek de ne demekse
)
tabi ki seviyorum bi tek sizle bu denli dertleşebiliyorum..sen, nurdan, gizem hep yok gösteriyorsunuz bana bu stresli günlerimdetabi ki tribimi de atarım kıskanırım da çok arkadaş edinmeyin beni ihmal etmeyin hee
Aynen bende öyle canım kimi kıskandın bakiyim sen
canım bence babanın gitmesine az kaldıysa konuş da kurtul zaten az çok biliyor senin için zor olmasa gerek![]()
yok kız öyle bir ihtimal olsa bu kadar buralarda olmam zatenbitek bugun hiç bakamadım ona da halim yoktu ondan :2:
İş önemli dua edin de bende bulayım artık gönlüme göre
Benim eylülde 2 sene olacakSenin
anaaa gün kararlaştırılmış çok heyecanlıı :18::18:
aslında var ya en büyük hatayı biz yapıyoruz yaa :26: herşeyi anlatıyoruz annemize ondan sonra akıllarında hep bizim anlattıgımız kötü haliyle kalıyorneyse ama senin korkun iş konusuydu onu takmıyor demek ki asabiyet mvzu da çözülmeyecek bişey degil
baban da annen gibi düşünürse gelsin düğün halayı
![]()
İşe yararsa sôyle, annemin de mucizevi bir sekilde zayiflamasi lazim
Maydonoz suyu filan içtin mi
3 hafta ara uzunmuş canımherif bana iki gun küstü kafaları yedim küs olmayıp konusmasak bir sey olmuyor da küs olup konusmamak elini kolunu bagliyor
![]()
size de maşallah baya olmuş
![]()
Ay evet kavga dovus geldik bu gunlere![]()
Canım bu kadar düşüneceğine kendin açsana artık:26:
aynı dert bende de vardı da o yüzden sordum![]()
canım bence babanın gitmesine az kaldıysa konuş da kurtul zaten az çok biliyor senin için zor olmasa gerek![]()
Rekor bende galiba
5 yili doldurduk iste 5 yil 2 ay oldu![]()
lahanadır maydanozdur hep denedim ama hiç birini uzun süreli yapamadıgım için fayda göremedim hiç2 haftadır yeşil kahve içiyorum, o konuda istitkrarlı olabildim en azından
yeşil çay ve su zaten hep vardır hayatımda ama yemek yemeyi seviyorum ben o yuzden veremiyrum bi türlü
o yuzden böyle bişey deneyeyim dedim :26: eğer faydasını görürsem haftada 1 gün yaparım diyorum, yavaş yavaş da olsa gider kilolar :26: yaz geliyor malum
valla normalde küs kalma taraftarı degildim, haklı da olsam adımı ben atardım uzatmayalım diye ama bu sefer ki küslük degil ki, adam kafa dinlemek sorunlarını halletmek istedinapayım şimdi yakasına mı yapışayım konuş benimle diye
hiç işim olmaz
![]()
anamm gelsin horon tepme
valla ben diyecektim doğru didin güya diyorum ki annemden bişey saklamayayım anlatayım sonra hoop önüme dökülüveriyor..ama artık bişey demem kendi içimde kalacak ben eminim ondan nasılsa..
ayy annem babama yapacağı konuşamayı bize söyledi de bi an babamım yüzü belirdi beni gırtlaklıyormuş eve gelnce
sonra nurdan size kaçarım![]()