Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

lahanadır maydanozdur hep denedim ama hiç birini uzun süreli yapamadıgım için fayda göremedim hiç :50: 2 haftadır yeşil kahve içiyorum, o konuda istitkrarlı olabildim en azından :34: yeşil çay ve su zaten hep vardır hayatımda ama yemek yemeyi seviyorum ben o yuzden veremiyrum bi türlü :50: o yuzden böyle bişey deneyeyim dedim :26: eğer faydasını görürsem haftada 1 gün yaparım diyorum, yavaş yavaş da olsa gider kilolar :26: yaz geliyor malum :17:

valla normalde küs kalma taraftarı degildim, haklı da olsam adımı ben atardım uzatmayalım diye ama bu sefer ki küslük degil ki, adam kafa dinlemek sorunlarını halletmek istedi :50: napayım şimdi yakasına mı yapışayım konuş benimle diye :19: hiç işim olmaz :19:

sorunları çözmek için verilen araları da anlamış değilim görüşmeyince iyi mi çözülüyomuş :26::47:

Kilo ile basin dertte demek :31:
Evet canim haklisin gidip yakasina yapisacak halin yok ya
Dinlesin bakalim kafa nereye kadar dinleyecek acaba :31:

kendimi bildim bileli hep kiloyla başım dertte benim :53: ama bu ara abartttım çok yiyorum :18: kilo almıyorum ama veremiyorum da mutlaka vermem lazım, göbek var bende :17:

o dinlesin kafayı da bu arada ben de dinliyorum işte onu düşünemiyor dingil :51:

Maşallah canımm size Allah daim etsin mutluluğunuzu:nazar:

liliiiiiiii

konserdeki çocuk whatsp dan video yollamış bana, mehmet erdem in olur ya şarkısını :8: nurdanım sana gelsin diye :8: benim o şarkıyı çok sevdigimi biliyor daa :27::27:

bir arkadaşım söyledi de deneyeyim dedim bende, sonuçları baya iyi oluyormuş :26:

karabugdayı haşlıyorsun, 3 öğün onu yiyorsun. ben mesela sabah kahvaltıda salata ve domates kattım içine, öğlen çilek doğradım
akşam da marulla domatesle salata gibi yaptım :34:

ara öğünlerde de salata yiyecekmişsin, ben deöyle yaptım, bitek akşam ki ara öğünde yoğurt yedim salatalıgım bitmişti çünkü :26:

yarın sabah görecem bakalım ne kadar faydası olmuş :26: bu bigunluk bişeymiş, tabi önemli olan bundan sonra devam etmem, umarım başarıırm :26:

:53: aa kuzum senin kiloyla problemin mi var hiç de fazlan yok resimde, boşver can boğazdan gelir:56:

:53: aa kuzum senin kiloyla problemin mi var hiç de fazlan yok resimde, boşver can boğazdan gelir:56:

var tabi yavrum yaa simitler var bende, azıcık da göbek :18: gitmesi lazım onların, hadi diyelim nişan olmayacak, yeni birini bulmak için o göbekten kurtulmalıyım :33:

kendimi bildim bileli hep kiloyla başım dertte benim :53: ama bu ara abartttım çok yiyorum :18: kilo almıyorum ama veremiyorum da mutlaka vermem lazım, göbek var bende :17:

o dinlesin kafayı da bu arada ben de dinliyorum işte onu düşünemiyor dingil :51:

liliiiiiiii

konserdeki çocuk whatsp dan video yollamış bana, mehmet erdem in olur ya şarkısını :8: nurdanım sana gelsin diye :8: benim o şarkıyı çok sevdigimi biliyor daa :27::27:

Hahaha çok hoşsun :16:
Bana da kuzenlerim ilerde kilolu olursun diyolar :31:
Şimdi zayıfım asırı istahlıyım cok cok yemek yerim ama surekli hareket halinde oldugum icin kilo almıyorum
Ama ilerde metabolizman yavaslayacak sisman olacaksin diyolar :52:

liliiiiiiii

Ay söylemeden geçemeyeceğim benimde hep kilo problemim olmuştur:27::27:

Aaaa kanki diyen mi :53::53: E ben sana dedim ama hoşlanıyor olabilir diye.. Kankiden ne çabuk nurdanıma geçtin de :52:

aaaaa, nasıl aştınız peki? :26:

ben üzüntüden eriyince dayanamadı babam :1: 1 haftada 8 kilo verdim sıkıntıdan :53: annem çok yardımcı oldu sürekli anlattı nasıl olsa bi gün biriyle olacak şeklinde konuştu hep en sonunda babam konuştu benimle emin olduğumu görünce bişey demedi artık :26: şimdi de baya benimsedi nazar değmesin :nazar::1:

ben üzüntüden eriyince dayanamadı babam :1: 1 haftada 8 kilo verdim sıkıntıdan :53: annem çok yardımcı oldu sürekli anlattı nasıl olsa bi gün biriyle olacak şeklinde konuştu hep en sonunda babam konuştu benimle emin olduğumu görünce bişey demedi artık :26: şimdi de baya benimsedi nazar değmesin :nazar::1:

sevindim senin adınaaa :nazar::nazar::nazar:

darısı başıma :31:

yok yok anneler unutmuyor hiç yaa :53::53: o yuzden ben emrahla olan durumu, ben görüşmeyi istemiyormuşum gibi anlattım :50: barışırsak falan unutmaz ileride, aklı kalmasın diye :34:

ne diyecekmiş kız annen o kadar gırtlaklar diyosun :53::53:

kaç anam bize başımın üstünde yerin var :42: ama salı akşamı ben ankarada olacagım oraya kaç :27:

çok iyi yapmışsın topu emraha atma sende kalsın yoksa annem başına kakardı:9:
yok kız normal şeyler herkes ne diyorsa oda öyle diyecek babama da tepkiyi kestiremiyorum..aman ne diyecek sankim çocuğum benim kuruntum:18:
aa sahi sen her hafta gidiyorsun ankaraya dimi yol parası da dayanmaz anam neyse bu sefer meraklanmayız..:23:

ben de hiç taraftar degilim :47: ama öyle yapmak isteyene de hayır demm, ben de bu arada düşünüyorum işte, geri döndükten sonra görecek o ara vermeyi :47:

intikamım kötü olacak diyosun :47: ne yaparsan yap haketmiş bence, bana çok saçma geliyor bi sorun varsa bu sorun seninle ilgili olsun veya başka bi sorun olsun seninle konuşarak senin fikrini alarak da halledebilir :47: bende yangına körükle mi gittim şu an acaba :26:

Hahaha çok hoşsun :16:
Bana da kuzenlerim ilerde kilolu olursun diyolar :31:
Şimdi zayıfım asırı istahlıyım cok cok yemek yerim ama surekli hareket halinde oldugum icin kilo almıyorum
Ama ilerde metabolizman yavaslayacak sisman olacaksin diyolar :52:

ben hareketli degilim işte malesef, hareketli olsam daha kolay kilo veririm kesin :26:

daha önce satış danışmanı olarak çalıştım, hayatımda yemedigim kadar yemek yiyordum ama tüm gün ayalktayım diye 3 ayda 10 kiloya yakın kilo vermiştim, hiç yag kalmamıştı bende :26: şimdi de bütün gün bilgisayar başında yayıyorum işte totoyu :47:

Ay söylemeden geçemeyeceğim benimde hep kilo problemim olmuştur:27::27:

Aaaa kanki diyen mi :53::53: E ben sana dedim ama hoşlanıyor olabilir diye.. Kankiden ne çabuk nurdanıma geçtin de :52:

senin kilo problemin nerde var yaa :53::53: senin cips problemin var sadece :33:

hee kız kanki diyen :27: şarkı yollamış bana :30: hem o bana hep nurdanım der kii :17:

gerçi bakma arkadaşlarım soktu kafama bu durumu, yoksa biz 4 kişilik yakın arkadaş grubuyuz, onlar tuturdular illa çocuk senden hoşlanıyor diye :22: tabi o 4 kişinin bizden geri kalan 2 kişisi bir çift yani sevgili, sanırım ondan tutturdular benden hoşlanıyor diye :30:

ben hareketli degilim işte malesef, hareketli olsam daha kolay kilo veririm kesin :26:

daha önce satış danışmanı olarak çalıştım, hayatımda yemedigim kadar yemek yiyordum ama tüm gün ayalktayım diye 3 ayda 10 kiloya yakın kilo vermiştim, hiç yag kalmamıştı bende :26: şimdi de bütün gün bilgisayar başında yayıyorum işte totoyu :47:

senin kilo problemin nerde var yaa :53::53: senin cips problemin var sadece :33:

hee kız kanki diyen :27: şarkı yollamış bana :30: hem o bana hep nurdanım der kii :17:

gerçi bakma arkadaşlarım soktu kafama bu durumu, yoksa biz 4 kişilik yakın arkadaş grubuyuz, onlar tuturdular illa çocuk senden hoşlanıyor diye :22: tabi o 4 kişinin bizden geri kalan 2 kişisi bir çift yani sevgili, sanırım ondan tutturdular benden hoşlanıyor diye :30:

Demek mesele hareket etmekte yaa hayatmz hareketli olmayinca spor yapmaya da usenince boyle kilolar alip basini gidiyor :31:

var tabi yavrum yaa simitler var bende, azıcık da göbek :18: gitmesi lazım onların, hadi diyelim nişan olmayacak, yeni birini bulmak için o göbekten kurtulmalıyım :33:

o göbek körolasıca bende de var zayıfım bende tersine ama göbek var yemek yiyince yeminle hamile gibi oluyorum iğrenç:27:

intikamım kötü olacak diyosun :47: ne yaparsan yap haketmiş bence, bana çok saçma geliyor bi sorun varsa bu sorun seninle ilgili olsun veya başka bi sorun olsun seninle konuşarak senin fikrini alarak da halledebilir :47: bende yangına körükle mi gittim şu an acaba :26:

yok canım körükle gitmiyorsun merak etme :34: 3 haftadır geçebilecek bütün aşamaları geçtim ben, kafamda fikrim de net, beyefendi lütfettigi zaman konuşup karar verecegiz bakalım :34: ama ya eski haline dönüp benim sevdigim adam olacak, ya da nurdan kaçar diyecegim ona :10::10:

çok iyi yapmışsın topu emraha atma sende kalsın yoksa annem başına kakardı:9:
yok kız normal şeyler herkes ne diyorsa oda öyle diyecek babama da tepkiyi kestiremiyorum..aman ne diyecek sankim çocuğum benim kuruntum:18:
aa sahi sen her hafta gidiyorsun ankaraya dimi yol parası da dayanmaz anam neyse bu sefer meraklanmayız..:23:

hee sen de abartma canım o zamn :1: bak gör baban hiç bişey demeyecek halay çekecegiz biz düğünde :64:

babam saolsun yavrum maddi sponsorum o :27: her hafta gidiş geliş yol parası kalacak yer dahil 150 ye falan denk geliyor :34: tabi ben ofisten parayı alınca toplu ödeme yapacagım babama o ayrı mesele :1:

adam buguın sitem ediyor zaten, okutup büyyüttük tam para kazanacagı zamanda evblenip gidecek parayı başkasi yiyecek diye :52: merak etme ben sana aylık ödeme yaparım dedim bende :51::52:

Hahaha ay ne güldüm ya :52:belkide öyle canım ama hep dikkat etmek zorundayım çok çabuk alıyorum kilo ben:26:

Sen anlarsın aslında konuşmalarından falan sanki:26:

Demek mesele hareket etmekte yaa hayatmz hareketli olmayinca spor yapmaya da usenince boyle kilolar alip basini gidiyor :31:

off işte o üşengeçlik yok mu kendimi tokatlayasım geliyorr :22:

benim bütün sorunum hazırlanıp evden çıkmakta, oysaki evden çıkıp kulagıma kulaklıgı takıp muzigi açtımmı günlerce yürüyebilirim :10:

o göbek körolasıca bende de var zayıfım bende tersine ama göbek var yemek yiyince yeminle hamile gibi oluyorum iğrenç:27:

bemmki yerleşti iyice yaa, yemek yesem de yemesem de orda :14::14:

Back
X