Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

yok canım isimli degildi, ancak benim profilde kontrol ediyorsa görür diğer türlü göremez yani :34:

siz portakalda vitamınken ben beyzbol oynuyordum işte :33: sonra bartına taşındık ben orta sondayken o zaman ip atlayıp seksek oynamaya başladım :27:

Bu arada Mehmet erdemin sesine bayılıyorum şarkıda çok güzel :31::31: Bu adamdan kadınım şarkısını dinlemek beni çok mutlu ediyor:1:

Bu arada Mehmet erdemin sesine bayılıyorum şarkıda çok güzel :31::31: Bu adamdan kadınım şarkısını dinlemek beni çok mutlu ediyor:1:

valla bu adam bana küfür etsin dinlerim öyle bir ses var adamda :27: ankarada olsaydım bende giderdim konsere yaa, böyle zamanlarda çok kızıyorum işte kendime ankarada olmadıgım için :41::41:

valla bu adam bana küfür etsin dinlerim öyle bir ses var adamda :27: ankarada olsaydım bende giderdim konsere yaa, böyle zamanlarda çok kızıyorum işte kendime ankarada olmadıgım için :41::41:

mehmet erdem - olur ya :51:

ben çok severim de o da biliyordu ondan yolladı, başka anlamı yoktur yani :1:

aynen canım bende dinlerim adam da ses var :31::31:

Aman sende onda anlam yok bunda yok püf:19:
Git biraz çocuk ol onunlaaaaa yeniden doğun amaaannnnn:52::52:

aynen canım bende dinlerim adam da ses var :31::31:

Aman sende onda anlam yok bunda yok püf:19:
Git biraz çocuk ol onunlaaaaa yeniden doğun amaaannnnn:52::52:

koptuummm :60: :60: :60:

çok aynı kafadanız o çocukla yaa :53::53: tuttugumuz takım aynı sevdigimiz şarkıcılar aynı :53: çocuk dedigime bakmayın gerçi 33 yaşında :52::52:

Tam sana göre yani :52: Ay öldürcen sen beni şarkıya bak hala yok bir şey diyorsun daha ne desin ayol:52:

Dimi dimi birde tutmuş bunda bir şey yok diyo:53:

ben o şarkıyı seviyorum ama onu biliyor ondan yolladıı :1::1: ben biraz manidar bi şarkı seviyor olabilirim tabi :37: ama evet kesinlikle bana göre :34:

Back
X