- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #3.161
işte o kadaronun aklı daha sonra başına gelecek ama iş işten geçmiş olacak
![]()
çok fena havaya girdim yalnız, gerçek dünyaya inmem biraz zaman alacak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte o kadaronun aklı daha sonra başına gelecek ama iş işten geçmiş olacak
![]()
yok canım isimli degildi, ancak benim profilde kontrol ediyorsa görür diğer türlü göremez yani
siz portakalda vitamınken ben beyzbol oynuyordum iştesonra bartına taşındık ben orta sondayken o zaman ip atlayıp seksek oynamaya başladım
![]()
çok fena havaya girdim yalnız, gerçek dünyaya inmem biraz zaman alacak![]()
Bu arada Mehmet erdemin sesine bayılıyorum şarkıda çok güzelBu adamdan kadınım şarkısını dinlemek beni çok mutlu ediyor
![]()
bence kal orda boşverbu arada sana attığı şarkıyı açamadım ben neymiş şarkı
![]()
mehmet erdem - olur ya![]()
ben çok severim de o da biliyordu ondan yolladı, başka anlamı yoktur yani![]()
valla bu adam bana küfür etsin dinlerim öyle bir ses var adamdaankarada olsaydım bende giderdim konsere yaa, böyle zamanlarda çok kızıyorum işte kendime ankarada olmadıgım için
![]()
valla bu adam bana küfür etsin dinlerim öyle bir ses var adamdaankarada olsaydım bende giderdim konsere yaa, böyle zamanlarda çok kızıyorum işte kendime ankarada olmadıgım için
![]()
mehmet erdem - olur ya![]()
ben çok severim de o da biliyordu ondan yolladı, başka anlamı yoktur yani![]()
olur yaaa kalbin de yer bulur da yerleşirim yıllarcaa seversin sonundabişey demiycem ben artık
![]()
konseri ne zamanmış kigeçmiş mi yoksa
![]()
bu gece jolly joker de işte konsero da şuan orda hatta
şarkıyı da daha dogrusu videoyu da oradan yolladı işte, konserden canlı canlı
![]()
aynen canım bende dinlerim adam da ses var![]()
Aman sende onda anlam yok bunda yok püf
Git biraz çocuk ol onunlaaaaa yeniden doğun amaaannnnn![]()
koptuummm![]()
![]()
![]()
çok aynı kafadanız o çocukla yaatuttugumuz takım aynı sevdigimiz şarkıcılar aynı
çocuk dedigime bakmayın gerçi 33 yaşında
![]()
ne kadar düşünceli ve romantik dimi![]()
ne kadar düşünceli ve romantik dimi![]()
Tam sana göre yaniAy öldürcen sen beni şarkıya bak hala yok bir şey diyorsun daha ne desin ayol
Dimi dimi birde tutmuş bunda bir şey yok diyo![]()
mantıgıma çok uyuyor bu çocukisveç e gitmişti iş için de hepimize hediye getirmişti ordan bile
![]()
Tam sana göre yaniAy öldürcen sen beni şarkıya bak hala yok bir şey diyorsun daha ne desin ayol
Dimi dimi birde tutmuş bunda bir şey yok diyo![]()
bence sen bunu bi düşün derimmadem mantığına da uyuyor, anlattığına göre sana da uygunmuş hoşlandığınız şeyler bile aynı
![]()
ben o şarkıyı seviyorum ama onu biliyor ondan yolladııben biraz manidar bi şarkı seviyor olabilirim tabi
ama evet kesinlikle bana göre
![]()
çocuktan daha bir adım yokki canım neyi düşüneyim![]()
ama mantıgıma uyuyor, tuttugumuz takımlar bile aynı, beraber maça gitmiştik![]()
Sen şu arkadaşının ağzını bi arasana canım![]()