- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #3.421
Mangal da pikniğin babası yanii :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
HEmde nasıl ki ben bayılırım yemek yemeye ete falan ayyyy canım çekti be

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mangal da pikniğin babası yanii :))
HEmde nasıl ki ben bayılırım yemek yemeye ete falan ayyyy canım çekti be![]()
Belki yolun düşer bi gün. Düşünsene buluşurmuşuz falan. Ayy çok heycanlı ve gizemli :)). Ne olursan ol gelmevlana şehri..
Oyy kusura bakmacanını cektirdim
yakın arkadaşım konyalı ordan biliyorum şeker ve etli ekmeği sağolsun her gittiğinde getirir..
beraber gidecez bigün hızlı tren olcak bizim burdan oraya onu bekliyoruz..haber veririm gelince
![]()
yaa ben geldim sen gitmişsin..:84:
aslına bakarsan ben çocuk değil bebek severim iki üç yaştan sonra iş biter benim için
ama yeğenimi içime sokasım geliyor gerçi oda bebek ama büyüsede fark etmez kendi ciğerim nede olsa:86:
Canım bende öyleyim yaBebişken bayılıyorum ama ne zaman konuşmaya yürümeye başlıyorlar ayyy deli oluyorum hemen annelerine postalıyorum neden böyle acaba :26:
Belki yolun düşer bi gün. Düşünsene buluşurmuşuz falan. Ayy çok heycanlı ve gizemli :)). Ne olursan ol gelmevlana şehri..
Günaydıın :)
biliyorum şuan hepiniz uyuyorsunuzduramaa uyanan buraya gelsin sizlere bir sorum olacak
![]()
bizim komşunun veledinin 2 hafta sonra doğum günü, 5 yaşına girecekanneme anane diyorlar, babama da dede, yani o kadar ailenin içinden bu çocuklar. bi boy büyüğü de var da yani o yuzden çoğul dedim
neysee şimdi doğum gününe gelenlere hediyelik bişeyler yapmak istiyoruz da biz :26: çocuklara ayrı, analarına ayrı :26: ne yapabiliriz aklına bişey gelen var mı
:18:
Çocuklar erkek mi
Günaydın bu arada..
Rüyamda seni görmüşcesine damladımmm![]()
itiraf et ruyanda beni gördün dimi
evet şekerim çocuklar erkek![]()
Yok be seni ne göreyim rüyamda..
Ben matimi gördüm rüyamda..
Naber bacım =)
El yapımı mı bişiler yapıcaksınız yoksa parayla mı bişiler alacaksınız![]()
biliyorum şuan hepiniz uyuyorsunuzduramaa uyanan buraya gelsin sizlere bir sorum olacak
![]()
bizim komşunun veledinin 2 hafta sonra doğum günü, 5 yaşına girecekanneme anane diyorlar, babama da dede, yani o kadar ailenin içinden bu çocuklar. bi boy büyüğü de var da yani o yuzden çoğul dedim
neysee şimdi doğum gününe gelenlere hediyelik bişeyler yapmak istiyoruz da biz :26: çocuklara ayrı, analarına ayrı :26: ne yapabiliriz aklına bişey gelen var mı
:18:
analarına bişey gelmedi aklıma ama çocuklaraaa şöle bonibonlu bir hediyelik yapabilirsiniiiiz
Eki Görüntüle 1089671
analarına bişey gelmedi aklıma ama çocuklaraaa şöle bonibonlu bir hediyelik yapabilirsiniiiiz
Eki Görüntüle 1089671
ne olurdu sanki beni görsensevgilini hep görüyrsundur
iyiyim gülüm yaa, kahvaltımı ettim üstüme dondurmamı da yedim benden iyisi yok
el yapımı yapacagız diye düşünüyoruzfiyatlar fazla geldi yaa sorunca :26: şu içinden köpüklü balon çıkartan çocuk zımbırtıları var ya, normalde tanesi 1 tl. alt tarafı bebenin resmini yapıştırmışlar dışına 4 tl diyorlar
![]()
alıntı...
Ervanın doğum günü için hazırlanırken, arkadaşları için hediye vermek istedi bu fikir benim de hoşuma gitti. Ervanın Melek halası ile biraz düşününce resimde gördüğünüz çubuklu şekerlere ufak anahtarlıklar bağlamaya karar verdik malzemeleri alıp Erva ile birlikte hazırlıkları tamamladık, Erva için de iyi bir faliyet oldu gün boyunca hediyelerin yanından ayrılmayıp sürekli uçağı Eymen abime, pembe arabayı Mina ablama .. vereceğim diye sürekli kime hangisini vereceğine karar vermeye çalıştı böylece bizde rahat rahat hazırlıklara devam etmiş olduk.
Eki Görüntüle 1089684
senin için fikir bakıyommm
Lerzan Hanım'ın kızı Defne'nin doğum günü için hem pasta yaptık hem de süslü kalemler hazırladık.
Eki Görüntüle 1089752 Eki Görüntüle 1089753
analara şöyle lavanta keseleri yapabilirsinizz
Eki Görüntüle 1089755