Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Belki yolun düşer bi gün. Düşünsene buluşurmuşuz falan. Ayy çok heycanlı ve gizemli :)). Ne olursan ol gel ;) mevlana şehri..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yakın arkadaşım konyalı ordan biliyorum şeker ve etli ekmeği sağolsun her gittiğinde getirir..
beraber gidecez bigün hızlı tren olcak bizim burdan oraya onu bekliyoruz..:10: haber veririm gelince:52:

Son düzenleme:
yakın arkadaşım konyalı ordan biliyorum şeker ve etli ekmeği sağolsun her gittiğinde getirir..
beraber gidecez bigün hızlı tren olcak bizim burdan oraya onu bekliyoruz..:10: haber veririm gelince:52:

Ayy tamam bekliyorum. Şaka maka bi heycanlandım ben :))

ben yokken konuşmak yok demedim mi size :20::20: şimdi hepinize tek tek laf yetiştireyim de görün :19::19:

yaa ben geldim sen gitmişsin..:63::84:

ama bi önceki gece çok geç saate kadar kaldım ben o yuzden uyumak zorundaydım :17::17:

aslına bakarsan ben çocuk değil bebek severim iki üç yaştan sonra iş biter benim için:27:
ama yeğenimi içime sokasım geliyor gerçi oda bebek ama büyüsede fark etmez kendi ciğerim nede olsa:86:

Canım bende öyleyim ya:17::17: Bebişken bayılıyorum ama ne zaman konuşmaya yürümeye başlıyorlar ayyy deli oluyorum hemen annelerine postalıyorum neden böyle acaba :26:

ben sizden iyi durumdaymışım yine :27: ergenlige kadar tahammul edebiliyorum, ergenlige girdiklerinde dillerini kopartasım geliyor :47:

Belki yolun düşer bi gün. Düşünsene buluşurmuşuz falan. Ayy çok heycanlı ve gizemli :)). Ne olursan ol gel ;) mevlana şehri..

ankara en ortası hepimiz için bence ankarada buluşalım :kkk:

biliyorum şuan hepiniz uyuyorsunuzdur :19: amaa uyanan buraya gelsin sizlere bir sorum olacak :kkk:

bizim komşunun veledinin 2 hafta sonra doğum günü, 5 yaşına girecek :emir_bebek: anneme anane diyorlar, babama da dede, yani o kadar ailenin içinden bu çocuklar. bi boy büyüğü de var da yani o yuzden çoğul dedim :27: neysee şimdi doğum gününe gelenlere hediyelik bişeyler yapmak istiyoruz da biz :26: çocuklara ayrı, analarına ayrı :26: ne yapabiliriz aklına bişey gelen var mı :32::32::21::21::21::18:

biliyorum şuan hepiniz uyuyorsunuzdur :19: amaa uyanan buraya gelsin sizlere bir sorum olacak :kkk:

bizim komşunun veledinin 2 hafta sonra doğum günü, 5 yaşına girecek :emir_bebek: anneme anane diyorlar, babama da dede, yani o kadar ailenin içinden bu çocuklar. bi boy büyüğü de var da yani o yuzden çoğul dedim :27: neysee şimdi doğum gününe gelenlere hediyelik bişeyler yapmak istiyoruz da biz :26: çocuklara ayrı, analarına ayrı :26: ne yapabiliriz aklına bişey gelen var mı :32::32::21::21::21::18:

Çocuklar erkek mi
Günaydın bu arada..
Rüyamda seni görmüşcesine damladımmm :52:

Yok be seni ne göreyim rüyamda..
Ben matimi gördüm rüyamda..

Naber bacım =)
El yapımı mı bişiler yapıcaksınız yoksa parayla mı bişiler alacaksınız :7:

ne olurdu sanki beni görsen :19: sevgilini hep görüyrsundur :19:

iyiyim gülüm yaa, kahvaltımı ettim üstüme dondurmamı da yedim benden iyisi yok :56:

el yapımı yapacagız diye düşünüyoruz :34: fiyatlar fazla geldi yaa sorunca :26: şu içinden köpüklü balon çıkartan çocuk zımbırtıları var ya, normalde tanesi 1 tl. alt tarafı bebenin resmini yapıştırmışlar dışına 4 tl diyorlar :53::53:

analarına bişey gelmedi aklıma ama çocuklaraaa şöle bonibonlu bir hediyelik yapabilirsiniiiiz

$u100010197-large.webp

analarına bişey gelmedi aklıma ama çocuklaraaa şöle bonibonlu bir hediyelik yapabilirsiniiiiz

Eki Görüntüle 1089671

ayy bak bu da çok güzelmiş :16::16:

ben bunun gibisini küçük kavanozlara koyup süsleyelim dedim, çocukların annesi çocuklar kavanozu kırar dedi :26: ama bunun gibi olursa kırılmaz :34:

şu büyük kartondan çerçeveler oluyor ya şimdi yeni moda hani, sözlerde fala nda kullanılıyor. dün netten birini buldum da fiyatını sorudm onlara 100 tl dedi :53::53: işin içine el emegi girince fiyatlar uçuyor yaa :26: ama 100 tl de çok ki :53: söz de bile olsa, bir daha kullanabilecegin bişey degil :26:

ne olurdu sanki beni görsen :19: sevgilini hep görüyrsundur :19:

iyiyim gülüm yaa, kahvaltımı ettim üstüme dondurmamı da yedim benden iyisi yok :56:

el yapımı yapacagız diye düşünüyoruz :34: fiyatlar fazla geldi yaa sorunca :26: şu içinden köpüklü balon çıkartan çocuk zımbırtıları var ya, normalde tanesi 1 tl. alt tarafı bebenin resmini yapıştırmışlar dışına 4 tl diyorlar :53::53:

alıntı...

Erva’nın doğum günü için hazırlanırken, arkadaşları için hediye vermek istedi bu fikir benim de hoşuma gitti. Erva’nın Melek halası ile biraz düşününce resimde gördüğünüz çubuklu şekerlere ufak anahtarlıklar bağlamaya karar verdik malzemeleri alıp Erva ile birlikte hazırlıkları tamamladık, Erva için de iyi bir faliyet oldu gün boyunca hediyelerin yanından ayrılmayıp sürekli uçağı Eymen abime, pembe arabayı Mina ablama ….. vereceğim diye sürekli kime hangisini vereceğine karar vermeye çalıştı böylece bizde rahat rahat hazırlıklara devam etmiş olduk.

$hediye11.webp

alıntı...

Erva’nın doğum günü için hazırlanırken, arkadaşları için hediye vermek istedi bu fikir benim de hoşuma gitti. Erva’nın Melek halası ile biraz düşününce resimde gördüğünüz çubuklu şekerlere ufak anahtarlıklar bağlamaya karar verdik malzemeleri alıp Erva ile birlikte hazırlıkları tamamladık, Erva için de iyi bir faliyet oldu gün boyunca hediyelerin yanından ayrılmayıp sürekli uçağı Eymen abime, pembe arabayı Mina ablama ….. vereceğim diye sürekli kime hangisini vereceğine karar vermeye çalıştı böylece bizde rahat rahat hazırlıklara devam etmiş olduk.

Eki Görüntüle 1089684

bunu da kaydedeyim de veletlerin anasına göstereyim mutlaka :16: hem çocuklar için hem anneleri için olmuş olabilir hem :26:

senin için fikir bakıyommm :1:

Lerzan Hanım'ın kızı Defne'nin doğum günü için hem pasta yaptık hem de süslü kalemler hazırladık.

Eki Görüntüle 1089752 Eki Görüntüle 1089753

analara şöyle lavanta keseleri yapabilirsinizz

Eki Görüntüle 1089755

ayyy ellerine yüreğine saglı kcanımm bakıyorsun benim için :16::16:

kalemlere bayıldım yaa :emir_bebek: bence çok iyi fikir hem çocuklaırn hoşuna gider hem de ileride kulanırlar :34: gerçi genel olarak henuz okula gitmeyen çocuklar var velet toplulugunda ama okula gidince kullansın onlarda :8: bu fikir kafama yattı bak :26: anaları için de artık bikaç alternatif düşünecegiz bakalım daha 1 haftamız var düşünmek için :10:

Back
X