- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #3.441
tabiii benden sonra konuştunuz konuştunuz şimdi uyuyamıyorsunuz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yokken konuşmak yok demedim mi sizeşimdi hepinize tek tek laf yetiştireyim de görün
ama bi önceki gece çok geç saate kadar kaldım ben o yuzden uyumak zorundaydım
ben sizden iyi durumdaymışım yineergenlige kadar tahammul edebiliyorum, ergenlige girdiklerinde dillerini kopartasım geliyor
ankara en ortası hepimiz için bence ankarada buluşalım![]()
biliyorum şuan hepiniz uyuyorsunuzduramaa uyanan buraya gelsin sizlere bir sorum olacak
![]()
bizim komşunun veledinin 2 hafta sonra doğum günü, 5 yaşına girecekanneme anane diyorlar, babama da dede, yani o kadar ailenin içinden bu çocuklar. bi boy büyüğü de var da yani o yuzden çoğul dedim
neysee şimdi doğum gününe gelenlere hediyelik bişeyler yapmak istiyoruz da biz :26: çocuklara ayrı, analarına ayrı :26: ne yapabiliriz aklına bişey gelen var mı
:18:
tabiii benden sonra konuştunuz konuştunuz şimdi uyuyamıyorsunuz![]()
Tünaydınnnnn Ben geldim ama sen gitmişsin bu sefer de
Valla çocuklar için bir şey düşüneyim dedim Gamzelim döktürmüş yineMaşallahı var bu konularda
![]()
öğle yemegimi yedim geldim hemen![]()
evet yaa gamzelim muthiş çok güzel fikirler verdi
sen anlat söz hazırlıkları nasıl gidiyor![]()
Söz hazırlığına daha başlamadım canım şu isteme bitsin deİkramlıkları düşünüyorum ama sadece sarmadan eminim :26:
ayy ben hep ikisini aynı şey zannediyrum yaa![]()
isteme 4 mayıs da söz ne zaman olacak peki :26:
17 Mayıs yada 24 mayıs olacak canım büyük ihtimalle 17si olur :)
ee onun hazırlıklarını da yapman alzım ona da çok zaman kalmamış kii![]()
Aynen canım ama isteme bir bitsin öyle başlarım ona daha elbise diktireceğim:26:
arada 2 hafta olacak ama yetişir mi o arada elbise :26:
Onun için şimdiden başladım canım annemin arkadaşına fotoyu attım uygun bir yer arıyoruz çok zor bir elbise değil aslında yapılabilir iki haftada daha tepsi var hediyesi var pastası var ayakkabısı var :26:
Eki Görüntüle 1089955 Bunun pembesini istiyorum canım![]()
doğruu daha önce göstermiştin sen bunu :26: kendi kafama vurayım hemen bi tane
bence de kolay dikilebilir bir elbise ama bu mevsımler tam düğün nişan mevsımı yaa dolu olur belki dikimevleri de, sonradan sıkıntı olmasın :26:
Aynen canım haklısın işte sorduk annemin arkadaşına haber bekliyoruz bakalım :26:
hediyelik olayını ne yapacaksın :26:
ben birgun evlenecek olursam şayet kendim yapacagım hepsini çok eğlenceli![]()
Arkadaşımla beraber butik kurabiye yapacağım canım :)
Eki Görüntüle 1089973 Bunun pembesini istiyorum canım onu da Beyaz olan yeri pembe istiyorum üzerine beyaz çiçek :)
evet yaa kendi emeginin olması çok güzel olacakbaşla sen hazırlıklara başla
![]()
Benim kv böyle şeyleri seviyor sorduğu zaman biz yaptık demek istiyorum havam olsun![]()
kayınvalideler bomba oluyor yaabenim eskisini anlatsam film olurdu o yuzden yenisiyle tanışmaya cesaret edememiştim
![]()