Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

ben yokken konuşmak yok demedim mi size :20::20: şimdi hepinize tek tek laf yetiştireyim de görün :19::19:

ama bi önceki gece çok geç saate kadar kaldım ben o yuzden uyumak zorundaydım :17::17:

ben sizden iyi durumdaymışım yine :27: ergenlige kadar tahammul edebiliyorum, ergenlige girdiklerinde dillerini kopartasım geliyor :47:

ankara en ortası hepimiz için bence ankarada buluşalım :kkk:

biliyorum şuan hepiniz uyuyorsunuzdur :19: amaa uyanan buraya gelsin sizlere bir sorum olacak :kkk:

bizim komşunun veledinin 2 hafta sonra doğum günü, 5 yaşına girecek :emir_bebek: anneme anane diyorlar, babama da dede, yani o kadar ailenin içinden bu çocuklar. bi boy büyüğü de var da yani o yuzden çoğul dedim :27: neysee şimdi doğum gününe gelenlere hediyelik bişeyler yapmak istiyoruz da biz :26: çocuklara ayrı, analarına ayrı :26: ne yapabiliriz aklına bişey gelen var mı :32::32::21::21::21::18:

tabiii benden sonra konuştunuz konuştunuz şimdi uyuyamıyorsunuz :14::14::14:

Tünaydınnnnn Ben geldim ama sen gitmişsin bu sefer de:27::27:

Valla çocuklar için bir şey düşüneyim dedim Gamzelim döktürmüş yine :27::27: Maşallahı var bu konularda :31:

Tünaydınnnnn Ben geldim ama sen gitmişsin bu sefer de:27::27:

Valla çocuklar için bir şey düşüneyim dedim Gamzelim döktürmüş yine :27::27: Maşallahı var bu konularda :31:

öğle yemegimi yedim geldim hemen :56:

evet yaa gamzelim muthiş çok güzel fikirler verdi :16:

sen anlat söz hazırlıkları nasıl gidiyor :23:

resmi bende görmek istiyorum :19:

$Söz.webp Bunun pembesini istiyorum canım :31:

doğruu daha önce göstermiştin sen bunu :26: kendi kafama vurayım hemen bi tane :22:

bence de kolay dikilebilir bir elbise ama bu mevsımler tam düğün nişan mevsımı yaa dolu olur belki dikimevleri de, sonradan sıkıntı olmasın :26:

Aynen canım haklısın işte sorduk annemin arkadaşına haber bekliyoruz bakalım :26:

kayınvalideler bomba oluyor yaa :27: benim eskisini anlatsam film olurdu o yuzden yenisiyle tanışmaya cesaret edememiştim :53:

Evet anlattıklarından biliyorum canım sen ucuz kurtulmuşsun :27:
Benim kv bile hazırlıklara başlamış duyunca çok şaşırdım ben bir ara istemiyorlar mı acaba söz diye düşünmüştüm utandım kendimden:18::17:

Back
X