Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

atıyor valla bazen ben kendimi böyle bi değişik hissediyorum ben atayıım bir trip diyorum yok atamıyorum valla :1: ayrıca 2 haftaa kaldı canııııım :18::18::18:

aa biz 27 nisandayız ben 17 sinden hesap ettim valla :1::1:

de ki sevgiline, " 2 hafta sonra toplu trip atarsın şimdi hiç zamanı degil " :27:

yarın akşam görüşmek üzere kızlar kendinize çok iyi bakın akşama yine buralarda olurum yüksekle muhtemel çok teşekkür ederim yardımlarınız için :16:

ben de çıkıyorum kızlaaar, yarın sabah okul var malumm :34:

iyi geceler, yarın akşam üstü burdayımmm :3:

Evet canım ay ölecektim neredeyse :53: dilim ücreti 7tl olarak hesaplanıyormuş 10 kişilik pastaların üstüne e 50 kişi olsa :53::53: Ben öyle istiyordum ama yaa:41::41:

kuzum pastayı 50 kişilik yaptırmayın sizde :26: yani küçük bi pasta yapıp onu kesersiniz sözde, misafirlere ikram edilecek pastalar başka bir pasta olur :34:

kuzum pastayı 50 kişilik yaptırmayın sizde :26: yani küçük bi pasta yapıp onu kesersiniz sözde, misafirlere ikram edilecek pastalar başka bir pasta olur :34:

En küçüğü 10 kişilik 120 tl canım 50 kişilik pasta 250 hemen hemen aynı şey olacak birde öyle ayıp olur gibi geldi gösterilen pasta o kadar küçük olmaz ki kesilen yani :43:

Bende düşünüyodum soz pastası ama bu kadar pahalıysa yaptirmam tabiki :) nurdanın söylediği cok mantıklı ama canım o göstermelik küçük bisey olabilir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ama o da ayıp olur gibi geliyor bana şuan canım :26: En uygunu 120 o da o kadar küçük ki herkes anlar bir görünce düşünürler hangimize yeter diye sonra pasta dağıtılınca da demek başka almışlar bize vermek için denir :26:

En küçüğü 10 kişilik 120 tl canım 50 kişilik pasta 250 hemen hemen aynı şey olacak birde öyle ayıp olur gibi geldi gösterilen pasta o kadar küçük olmaz ki kesilen yani :43:

DÜĞÜNLERDE bile kesilenle ikram edilen farklı oluyor ya canım :34: sonuçta kesilen pastayı kimse yemeeycek ki orda, yani yarısına başka yarısına başka ikram edilmeyecek :34:

bizim burada pastaları yapan fabrika var eniştemin tanıdıgı da tanesi 1 tl ye ufak pastalardan yapıyorlar mesela. 50 kişilikse 50 tl tutar :34: öyle bişey bakın canım olmazsa :26:

O zaman en iyisi yaptirmamak :) kurabiyeler yeter canım hatırası da olur uzun süre dayaniyomus zaten :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

DÜĞÜNLERDE bile kesilenle ikram edilen farklı oluyor ya canım :34: sonuçta kesilen pastayı kimse yemeeycek ki orda, yani yarısına başka yarısına başka ikram edilmeyecek :34:

bizim burada pastaları yapan fabrika var eniştemin tanıdıgı da tanesi 1 tl ye ufak pastalardan yapıyorlar mesela. 50 kişilikse 50 tl tutar :34: öyle bişey bakın canım olmazsa :26:

Yaptırmadan da olmaz ki canım pasta keseceğiz beraber :) en iyisi çarşıya çıkıp araştırmak :) Çok sade istiyorum aslında ben o kadar pahalı olmamalı ya :50:

Hahaha ay canım ya 500 tl ucuzmuş ki az önce dilim fiyatı 20 tlye de sordum amannn 500 de neymiş :52:

Yaptırmadan da olmaz ki canım pasta keseceğiz beraber :) en iyisi çarşıya çıkıp araştırmak :) Çok sade istiyorum aslında ben o kadar pahalı olmamalı ya :50:

genelde arkadaşlarımın sözlerinde falan gördüğüm kesilen pasta maksimum 10 kişilik oluyor, ama davetli sayısı 40 50 oluyor yani. o yuzden herkes bu yönteme başvuruyor canım mecburiyetten bence sıkıntı olmaz ama sen bilirsin tabi yine de :26:

Back
X