Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

en azından hem tel randevun ertelenmez hem de sevgilinin babannesi gelmiş olur :34: geç olsun ama istedigin gibi olsun herşey canım bozma moralini :16:
Valla canım açıkçası babaannesi gelmiş gelmemiş çokta ilgilendirmiyor beni..

3.5 sene oldu canım :101:

3.5 mu:53::53: Çok mu yamuktu canım benim bir seneyi geçti şimdiden bıktım ben :53:

Valla canım açıkçası babaannesi gelmiş gelmemiş çokta ilgilendirmiyor beni..

3.5 mu:53::53: Çok mu yamuktu canım benim bir seneyi geçti şimdiden bıktım ben :53:

üst çene darlığı vardı canım 3 ay falan damaklık taktım ondan sonra diş çekildi aralardan tel takıldı üstlere bi 5-6 ay sonra altlara takıldı vampir gibiydi köpek dişlerim diğer dişlerimde pek bişey yoktu :1:

üst çene darlığı vardı canım 3 ay falan damaklık taktım ondan sonra diş çekildi aralardan tel takıldı üstlere bi 5-6 ay sonra altlara takıldı vampir gibiydi köpek dişlerim diğer dişlerimde pek bişey yoktu :1:

Benim 4 dişim çekildi 2 alt 2 üst bende damaklık taktım ama tam 1 sene yeni çıktı :53::53: Nu sene sonunda bitişini konuşuruz dedi bana :53:

kızz lilyyymmm sana bi haber vereyim de havan değişsin azıcıkkk :32::32:

o çocuga ben nasıl görüşsek napsak diye düşünürken kendini dedi bana artık bi haftasonu gelsen şuraya da bolca vakit geçirsek zamanı gelmedi mi sence diye :32::32:

anneler gününden sonraki haftasonu beraberiz :21: :32: hem de diğer arkadaşlar için onlar gelmese bile biz gideriz dedi :32: bigün gündüz piknige gideriz, ertesi günde gündüz sinema falan takılır akşam da bi yerlere içmeye gideriz dedi :32::32::32::32:

kızz lilyyymmm sana bi haber vereyim de havan değişsin azıcıkkk :32::32:

o çocuga ben nasıl görüşsek napsak diye düşünürken kendini dedi bana artık bi haftasonu gelsen şuraya da bolca vakit geçirsek zamanı gelmedi mi sence diye :32::32:

anneler gününden sonraki haftasonu beraberiz :21: :32: hem de diğer arkadaşlar için onlar gelmese bile biz gideriz dedi :32: bigün gündüz piknige gideriz, ertesi günde gündüz sinema falan takılır akşam da bi yerlere içmeye gideriz dedi :32::32::32::32:

Bak ben ne kadar saf kalpliyim :16::16: Canım çok sevindimmm gerçekten :31::31: ama kalkıpta hala o gözle bakmıyor deme bana gözünü seveyim :53:

bende sevmiyorum da anam diyo illa alacaz diye :27: ilk gece serilecekmiş :37:

hee resmen boşa gtti :60:

kısa dönemdi ama onun kısası uzunu fark etmiyor bence yaa :53: beklemek beklemek yani :53: bide keyfi bişey de degil ya, adama neden aramadın diye kızamıyosun bile çok sinir oluyordum o zman :27:

zamana yaydıgımızdan heralde çok gözüme batmıyor benim :27:

Allah kolaylık versin şimdiden :14:

Amiin :43: çok sağol canım

Back
X