- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #3.981
Hoop bir ay ileri attı durum ay valla katil olcam böyle giderse çok sinirliyim şuan anlatamam![]()
en azından hem tel randevun ertelenmez hem de sevgilinin babannesi gelmiş olur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoop bir ay ileri attı durum ay valla katil olcam böyle giderse çok sinirliyim şuan anlatamam![]()
Aaa ilk defa duydum bunu da neden aynı anda çıkarmıyor canım ? kaç sene oldu takılalı :26:
Valla canım açıkçası babaannesi gelmiş gelmemiş çokta ilgilendirmiyor beni..en azından hem tel randevun ertelenmez hem de sevgilinin babannesi gelmiş olurgeç olsun ama istedigin gibi olsun herşey canım bozma moralini
![]()
3.5 sene oldu canım :101:
Valla canım açıkçası babaannesi gelmiş gelmemiş çokta ilgilendirmiyor beni..
Valla canım açıkçası babaannesi gelmiş gelmemiş çokta ilgilendirmiyor beni..
3.5 muÇok mu yamuktu canım benim bir seneyi geçti şimdiden bıktım ben
![]()
olur mu kuzum onlar için önemlidir ama busakin ol biraz sakin
![]()
üst çene darlığı vardı canım 3 ay falan damaklık taktım ondan sonra diş çekildi aralardan tel takıldı üstlere bi 5-6 ay sonra altlara takıldı vampir gibiydi köpek dişlerim diğer dişlerimde pek bişey yoktu![]()
Hiç olasım yok.. ZAten onların açısından bakıyorum o yüzden çenemi tutuyorum ama söz konusu anane yada dedesi olsaydı o zaman hiç sorun etmezdim![]()
Hiç olasım yok.. ZAten onların açısından bakıyorum o yüzden çenemi tutuyorum ama söz konusu anane yada dedesi olsaydı o zaman hiç sorun etmezdim![]()
insan ayrımı yapıyosun ayıp ama hepsi senin akraban sayılır![]()
nedeeeeeeeeeeeen![]()
Hahaha ay canım ne güldürdün beni valla çok sağolasın
Sevemedim galiba kadını canım sevgilim de pek sevmez zaten![]()
sonradan kadın beni beklemediniz diye sorun yaratır diye düşünüyorlrdır belki canım ondan ertelemişlerdir![]()
Ben sevgilime sinir oluyorum benim dişim mi önemli onun mu![]()
ya o erkek düşüncesizliği onu ciddiye almayacaksın![]()
İsteme benim istemem ama diş randevumu ben erteliyorum o neden ya niye babaannesi ertelemiyor niye o öncelik önceliğin benim olması gerekmiyor mu![]()
kızz lilyyymmm sana bi haber vereyim de havan değişsin azıcıkkk
o çocuga ben nasıl görüşsek napsak diye düşünürken kendini dedi bana artık bi haftasonu gelsen şuraya da bolca vakit geçirsek zamanı gelmedi mi sence diye![]()
anneler gününden sonraki haftasonu beraberiz![]()
hem de diğer arkadaşlar için onlar gelmese bile biz gideriz dedi
bigün gündüz piknige gideriz, ertesi günde gündüz sinema falan takılır akşam da bi yerlere içmeye gideriz dedi
![]()
babannesini nasıl ertelesin kızne diyecek dişlerini taktırmadan gel buraya mı diyecek
![]()
sağol canımmm
seninki ne zaman gidecek, yakınlarda mı![]()
bende sevmiyorum da anam diyo illa alacaz diyeilk gece serilecekmiş
hee resmen boşa gtti![]()
kısa dönemdi ama onun kısası uzunu fark etmiyor bence yaabeklemek beklemek yani
bide keyfi bişey de degil ya, adama neden aramadın diye kızamıyosun bile çok sinir oluyordum o zman
zamana yaydıgımızdan heralde çok gözüme batmıyor benim
Allah kolaylık versin şimdiden![]()