- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #4.161
yok canım estağfurullah11 mayıss taam 12 gün kaldı
![]()
A evet hatırladım isteme söz aynı günmüydü

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım estağfurullah11 mayıss taam 12 gün kaldı
![]()
babam sanırım bu haftasonu gideceeek
her an bizim mevzu konuşulabilir artık bugünlerde :18:
A evet hatırladım isteme söz aynı günmüydü![]()
babam sanırım bu haftasonu gideceeek
her an bizim mevzu konuşulabilir artık bugünlerde :18:
yok canım cuma isteme+tanışma , cumartesi alışveriş, pazar nişan![]()
ben tam olarak detayını bilmiyorum canım ama inşallah her şey gönlünce olsun![]()
CAnım hadi ne kalmış aç artık şu konuyu yarın falan![]()
Hahaha ay canım nasıl sevindim anlatamam sanaCuma onlar gidince buraya gel bana bütün detayları anlat cumartesi benim istemem var çünkü
![]()
sağol tatlımmm
sanırım öle olcaaaaak :18:
dua edin banaaaa :18:
hahahah olur tabiki canııımyemek falan da yiyecekler bizimkiler gerçi böyle bi değişik olucak açıkçası isteme falan formalite bizde gerçi nişan günü belli zaten
daha hiç tanımadan bizimkiler okey dedi her şeye maasallah diyeyim nazar değmesin
![]()
hahahah olur tabiki canııımyemek falan da yiyecekler bizimkiler gerçi böyle bi değişik olucak açıkçası isteme falan formalite bizde gerçi nişan günü belli zaten
daha hiç tanımadan bizimkiler okey dedi her şeye maasallah diyeyim nazar değmesin
![]()
Etmezmiyim hiç :) ZAten ben inanıyorum bir aksilik çıkmayacağına sen de çok heyecanlanma sakin ol kızacak gibi davranırsan farkeder zaten biliyorsundan gir konuya hadi görelim seni
Olsun sen herşeyi gelip yaz bana canımama onu da sormadan edemeyeceğim daha aileler tanışmadan nişan günü nasıl koydunuz :26:
şöyle ki, biz erkek arkadaşımmla farklı şehirlerdeyiz aileler internetten tanıştısonra istemeye gelelim söz takalım dediler bizimkiler de hayırlısı olsun dedi. ondan sonra düşündük düğün yazın olacaksa şimdi söz, sonra nişan vs aşamalara gerek yok direkt nişan yapalım dedik evde aile arasında yapmayı düşündük biz ailemle fakat onlar kalabalığız sığmayız dediler salon tuttuk
onların geleceği tarihe ayarladık
![]()
ayy ne şanslısın yaaaa![]()
Ne kadar anlayışlı ailen varmış canımNe güzel herşey yolunda gitmiş sevindim canım senin adına
![]()
teşekkür ederim canımhayırlısıyla olsun bitsin de
![]()
Amin canım inşallah hiç aksilik yaşamadan atlatırsın![]()
amiiiiiiiiiiiiin![]()
ee kızlar bakalım nerelerdesiniz neler yapıyorsunuz![]()
ben burdayım ama çıkıcam artık yavaştaaan![]()
aslında ben de cıksam iyi olur yarınn iş var malum![]()